Erman Toroğlu'nu kendim izlediğim için söyledim.Mustafa Çulcu'yu arkadaşımdan duyduğum için yazdım.Yoksa farklı bir niyetim yoktu.Özür dilerim...
Printable View
Aurellio ayagını öyle bir sokuyorki..Adam kaymasa bile kendi düsecek..
Tebrikler Fenerbahce...
İyi futbol oynadık ve kazandık.Batman'i ve Marco Paşayı çok beğendim.Alex çok gol kaçırdı,sinirlerimizi bozdu.Kezman böyle oynarsa Semih'i kesebilir.GS şov yaparda FB yapmaz mı:)(şaka tabi ki)
İşi ciddiye alınca 3 puanda geliyor tabi.Dün uzun zaman sonra bol pozisyon izledik.İstekli ve hırslıydık.Alexin sanssılığı onun bitiriciliğini biliyoruz hepimiz.Kezman da iyi katkı yaptı umarım böyle devam eder.Maldonado düz bir oyuncu kendisi de söyledi zaten teknik yönden pek iyi değilim diye.Artık Marco Paşa daha fazla hücuma katılacak Yani Appi'nin yaptığı iş ona kaldı bakalım kusursuz defansif kimliğini ne kadar yansıtabilecek ofansif oyuna.Yasin hakkında bişeyler söylemek istiyorum.Gerçekten iyi niyetli bir oyuncu ama Önder daha akıllı bir tercih olur.Bi de Kezman oynarsa ilerde kimi keser sizce 6+2 den dolayı Appiah olmadığına göre bir yabancı kenarda kalacak.Deivid olabilir gibi geliyor onun yerine Kazım ya da Ali oynayabilir.Defansı bozmaz diye düşünüyorum Beyaz Pele'nin.
Can için de bir dönem iyi dedik fakat uzun süre forma giyince yeterli olmadığını anladık. Şimdi aynı durum Yasin için de geçerli bence. Çok iyi olabilecek diye düşünüyoruz ama nedense bir türlü bekleneni veremiyor. Şans verilmiyor denmesin, Yasin yeterince şans buldu, dün fırsatı çok iyi değerlendirip yabancı kuralı nedeniyle belki formayı kapabilirdi. İyi niyetli çabalıyor, çalışıyor ama olmuyor nedense.
Kezman golü attıktan sonra Zico'ya gitti. Semih tam hazır olmazsa ve Maldonado'nun Sevilla maçına kadar takıma alışmasını sağlamak için onu kesemeyeceğinden ilk seçenek Deivid gibi duruyor. Son haftalarda formsuz zaten. Kezman haftaya 11'de olacaktır.
Servet eğer Semih'i sakatlamasaydı belki Semih formayı vermeyecekti, yeni kontratı imzalayıp kafası rahat devam edecekti, şimdi ise işi zor, Kezman bu şekilde oynarsa Semih'in forması da garanti olmaz. Açıkçası Zico'nun işi zor, eğer son maçta performansa göre karar verirse Deivid dün etkisizdi, yedek olacak oyuncu o olmalıdır.
Yasin şans buldu ama bence yinede az savunma oyuncuları bir maçla tempo bulamaz Yasin Rize'de her maç oynuyordu belli temposu vardı burada arada sırada oynuyor maç temposunu kaybetmiş olmalı.Sevilla maçında Deivid'i keseceğini pek sanmıyorum Zico'nun gözdesi o bence Maldonado kesilir ilk maç için ikinci maç belli olmaz
Avrupa maçlarında bir sınırlama yok, eğer Rize maçında KEzman oynar ve iyi de oynarsa Sevilla maçında 7 yabancıyla da oynayabiliriz.
Maldonado bence 2 maçta da kesin oynayacak, sonuçta Türkiye için böyle bir oyuncuya gerek yoktu. En zor maçımız sayılabilecek Galatasaray maçında sahanın Fenerbahçe açısından en iyisi Selçuk'tu. Maldonado kesinlikle avrupada daha ileriye gidilebilmek için alındı.
Deivid'i ben de keseceğini pek sanmıyorum ama yine de ilk tercih o olur gibime geliyor. Aslında şimdi Türk oyuncuların daha hırslı olması gerekir, 1 yabancının yerini alabilmek için...
R.Carlos,Edu,Alex,Lugano bunlar kesın oynar da.Maldonado da alındı oynatmayacaksa almazdı zaten.Kezman,Semihe bağlı tabi.Deivid geri de kalıyor bence Ziconun en sevdiği evlatlarından:)Ama Kazım oynar sanki çünkü Deivid'i yedek forvet olarak görebilir Zico.Kezman ve Semihin dısında forvette ki alternatifler sınırlı,İlhan ve Kazım var tabi.Maldonado gelmeden bu sorun yoktu o geldi işler karıstıTabi ki zorluk derecesi maclara göre Süper Ligde Lugano ya da Edu'yu da kesebilir Zico.fm 08 de genelde ben öyle yapardım onların yerıne Önder iyi iş cıkartır