Yaş 21 imiş.Yılların birikimi,öyle yani :D
Yaş 21 imiş.Yılların birikimi,öyle yani :D
http://img530.imageshack.us/img530/1272/maclarnu5.jpg
:uzgun:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Böyle bir grupta sonuncu oldum.Üstelik 1 gol bile atamadım.Sorun takımda olsa gerek.Bu kadar insan başarılı olurken bu takım niye çöktü anlamış değilim :(:(
http://img211.imageshack.us/img211/958/uefagruppe4.jpg
Valla ben bunu çok beğendim
Eski taktikle başarılı olamıyordum
Bununla resmen kupalara ambargo koyuyorum
sağolasın ilhan abi
Ronnie özellikle Koller gibi oyuncularla oynuyorsan gol atman zor galba bu taktikle.Off the ball ve hızı iyi olan oyunculara bir bak istersen ;)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Abi birde benim forvet oyuncumun dribbling özelliği kötü.Mixed yapsam o özelliği olumsuz etkilenir miyim? Birde mc lerim ve dm long shot 16.Tsl'de oynuyorum uzun şutuda often yapsak iyi olur mu?
Not:Positionsdan bakınca shootla ilgili birşey var.
Öncelikle çok güzel taktik ama GS ile ben pek faydalanamadım ... MCler bende gidiyolar karşı rakibin sahasına geçiyorlar başlıolar aralarında paslaşmaya , sonra adamın biri gelio alıo uzun top atıo , rakip forwet le kaleci karşı karşıya gol ...kanatlara top gitmio , forwet zaten izlio , AmC olmadığından gidecek ortalığı karıştırıp arapası atacak adam da yok , aslında bazı maçlarda süper ataklar yapıorm ama o maçlarda özellikle kontra oynayan takımlar büyük tehlike yaratıyor ... garip bir taktik yani bir maç show diğer maç vasat ...
Öncelikle emek verdiğin için teşekkürler.Ayrıca bu taktiğin herkeste işe yaramasını beklememek lazım.Benim en büyük düşüncem önce kadron bulunduğun turnuvalar için çok iyi olmasada yeterli bi kadro olması lazım ki o turnuvalarda başarı yakalayabilesin.Taktiğinin so total versiyonunuda bunu da uzun süre denedim.İki taktiği de 802 versiyonda denedim ve aynı takımda denedim.son total sominasyon bana göre 802 den daha ii idi.Hatta açık söyliim son total dominasyon fm i bi kat daha sevdirdi bana.Fm i cm serisinden beri oynarım.Gördüğüm en ii taktik.802 de defans ı öne almışsın bu yüzden büyük olmayan takımlarda bu sorun yaratıyor.Ayrıca taktikten kaynaklandığını düşünüorum ama yanılıor olabilirim.Kaleci çok hatalı goller yiyor.Bu kalecinden olabilir diyebilirsin ama o zamana kadar hiç öle goller yemezdi.Kalecimde ustari.802 de bir de çok büyük bir duran top sorunu var ama o düzeltilir tabiki.Ben defans çizgisinden başka bi sorun bulamıyorum.Ancak bu sorun çok önemli çünkü öndeysen ve rakip bastırırsa çok rahat gol yiyebiliyorsunuz.Bir de takitği kullanan arkadaşlara tavsiyem uzun şut,bitiricilik.kafa,zıplama ve özelikle güç özellikleri çok yüksek bir forvetle oynayın çünkü forvet ceza sahasına fazla giremiyor ya uzun şut çekicek ya da yandan çok hava topu geldiği için ona ii kafa vuracak.Kesinlikle forvetinin gol kralı oluor :).Bnim forvetim Türkiye liginde 5 sezonda 3 kere avrupa gol kralı oldu.5 sezonda hakan şükürün rekorunu geçti.Her sezon için yakalaşık 60 gol oratalaması var.Bu özelikler çok önemli bu taktikteki forvet için.Benim forvetim Oscar Cardozo idi bn benficadan almıştım.
Bu taktikle başarılarım :
Takım : Chelsea
Kadro'ya Pa'sı 180 ve üzeri yeteneklerin dışında bir tek EURO 2008 gol kralı Nihat alındı.
CL Şampiyonluğu
Carling Cup Şampiyonluğu
Premier Lig Şampiyonluğu
FA Cup Yarı Final
http://img291.imageshack.us/img291/435/mazs5.jpg
Buyrun ilk total dominasyonla rakibi ezdiğim taktik.İlk dediğim bu başlıktaki ilk total dominasyon.Bu arada Oscar Cardazo gelmedi Galatasaray'a bende Gökhan Ünal'ı getirdim dediğin gibi oyuncular çok iyi oturuyor taktiğe.
Tamam o zaman, ilk totali kullanın yahu, alla alla:)
İlhan genoa taktigini en bastan indirdim..Bu sefer kornerlerde takımı serbest bırakmıssın sanırım...Bakalım neler olacak..
Taktigin baya güzel işliyor hemen hemen her kariyerimde kullanıyorum.
Emrahcığım deneyince sonuçları ekle.
Bende de takım iyi pas yapıyor ama sonuç gelmiyor.İstatistiklere baktığımda top yüzdesinde üstünüm,atılan şutta üstünüm ama isabetli şutum ise çok az kalıyor.Sezonu nasıl bitireceğim onu düşünüyorum.
11 maçtır galip gelemiyorum :uzgun:
Burak takım konuşmalarını doğru yaptığına emin misin?
Birde antrenmandan forvet futbolcularının şut antrenmanını en son yap.
Faydasını göreceksin.
olmadı bide forvetlerin yaratıcılık özelliklerini kıs.
Kornerlerde oyuncuları geri komutu vermektense adam al komutu daha işe yarayacaktır kanımca. Genel olarak başarılı bir taktik tebrikler.
Yeni başladığım O.Lyon kariyerim ve sonuçlar... :)
http://img129.imageshack.us/img129/1...ksolqn4.th.jpg
http://img183.imageshack.us/img183/5...anolln4.th.jpg
Evet arkadaşlar ben geri çektim deepden bir sonrakine.Çok başarılı sonuçlar alıyorum tavsiye ederim.Bu arada tekrar teşekkürler Peluk.
İlhan abi taktigin için teşekkür ederim .Ama taktik kadar ant. önemliyse takım konuşmalarıda önemlidir.
Kendi evinde ; Galibiyet bekliyorum
Deplasmanda; Kazanabilirsiniz
Maglup olarak ilk yarıyı bitirmiş ikinci yarıya girerken; Cesaretlenin-Senden daha fazlasını görmek istiyorum
Galip olarak ilk yarıyı bitirmiş ikinci yarıya girerken; Performansınızı düşürmeyin deplasmanda ise memnunum
Deplasmanda rakibin güçlü ise; Kazanabilirsiniz
Kendi sahanda rakibin güçlü ise; Taraftar için oynayın
Gibi konuşmalar olur deil mi ilhan abi?
Gayet doğru, ki hatta ben aynen dediklerini uyguluyorum.
Senden dahasını görmek istiyorumun ingilizcesi nedir?
ı want to see more from u
İlhan abi seni sorularımla sıkkıyor olabilirim onun için affedersin.
Peki rakip takım konuşmalarından neleri önerirsin .Gözlemcimiz mesela x futbolcusunun izlenmesi yada x ayagına top almasını engellemelyiiz diye rapor veriyor .Rakip takım konusmasından neleri uygulamalıyız
İlhan Çok gol atıp,çok gol yemeye basladım..Maçlarım 5-4,4-3 falan bitiyor..Sebebi ne olabilir..
Kendi sahanda oynarken Taraftar için demek takım üzerinde ekstra motivasyon yaratmaz o konuşma daha çok derbi maçLar için ya da ezeLi rakipLerine karşı oynarken kuLLanıLdığında daha çok etki gösterir.
Konu dışı oLdu ama beLirtmek istedim. Kusura bakma iLhancım :)
Ayıpsın abi. Bu hepimizin taktiği oldu artık.
2008 de en çok tutan diziliş bu zaten...Birde kontra atağın açık olmasını beklerdim..
Söyle bir şey war kontr atak açık olursa azıcıkda olsa kontr ataga baglı futbol oynuyorsun bu opsiyonu deplasmanda açık tutman senin yararına olur
Bana bu taktiğin, diziliş itibariyle en iyi işleyeceği takımları örnek verebilir misiniz ? Futbolcu potansiyel ve mevkisi olarak..
ManU sağ beke iyi bir adam alırsan super işler taktik...
Her takıma uyar, yeter ki pozisyonlara yerleştirebilecek adam olsun.
Abi Aml,Amr kısımlarına forvetler yerleştirsek oklarını ileri ya da tek forvetin yanına doğru uzatsak olur mu? Ofansifliği dahada arttırmak adına?
Açıkçası pek beğenmedim yeni taktiği, en azından Fenerbahçe ve Zenit'te işlemiyor. Ajax'ta da işlemiyor. Hazırlık maçlarını ya çok az farkla kazandım (Antalyaspor 0-1 FB) ya da kaybettim(Köln 1-0 Ajax). Yine de ellerine sağlık,beğenen arkadaşlar var.
bu taktikte sanırım ileri kanatlar yetersiz kalıyor.puan olarak bazen iyi görünebilirler ama maç içi stats a baktığınızda oyuna ne kadar az katıldıklarını göreceksiniz.sorunun oyuncularımda olduğunu düşünüp birkaç farklı oyuncuylada denedim ama sonuç aynı.takım sonucu olarak yinede başarılı bir taktik,kanatlarda iyileştirilirse daha iyi sonuçlar alabiliriz sanırım.bunun için ne yapabiliriz?
Kanatlar pas atmıyor, orta açıyor. Orta pas'a dahil değildir, o kadar as pas olarak gözükmesi doğaldır.
tamam o zaman :)
Yok böyle bir şey abi ya süper bir taktik gerçekten . Galatasaray olarak ; 13 maçta 12 galibiyet 1 yenilgi ; oda hazırlık maçıydı zaten . Toplamda 32 gol atıp 7 gol yedim . Çok güzel gerçekten bana karşı üstün oynayan takım yok çok teşekkürler İlhan abi ;)
Taktik çok güzel yalnız bu oyun çok kötü ya.Bu taktikle Manchester'a CL yarı finalinde 3-2 yenildim, ikinci maçta yine bu taktikle çıktım.Maçta topla oynama 55-60 larda geziyor.Acayip pozisyona giriyorum, ama her attığım golden sonra Man. da gol atıyor.Bu şekilde 5 kez oynadım, 4 tanesinde ben 20+ şutla bitirdim maçları, 3 ve üstü gol attım, ama Manchester girdiği 3-5 pozisyonun hepsini atıp beni eledi.En son oyunumda nasıl olduysa 2-1 yenip yarı finale çıktım.Bu arada ben GS oluyorum...
Ama taktikte gördüğüm tek sorun küçük takımlara karşı kolay gol atamamak.Onu da daha ofansif bir taktikle hallediyorum.3.sezondayım ve 3 sezondur ligde tek yenilgim yok...Tabi her sezon 2-3 maçı tekrar oynuyorum, sırf yenilgisiz gitmek için...:D