Sayfa 4 / 13 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 380 sonuç

Konu: [802 için] Total Dominasyon - Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

İlhan genoa taktigini en bastan indirdim..Bu sefer kornerlerde takımı serbest bırakmıssın sanırım...Bakalım neler olacak..

Taktigin baya güzel işliyor hemen hemen her kariyerimde kullanıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Emrahcığım deneyince sonuçları ekle.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Bende de takım iyi pas yapıyor ama sonuç gelmiyor.İstatistiklere baktığımda top yüzdesinde üstünüm,atılan şutta üstünüm ama isabetli şutum ise çok az kalıyor.Sezonu nasıl bitireceğim onu düşünüyorum.

11 maçtır galip gelemiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Burak takım konuşmalarını doğru yaptığına emin misin?
    Birde antrenmandan forvet futbolcularının şut antrenmanını en son yap.
    Faydasını göreceksin.
    olmadı bide forvetlerin yaratıcılık özelliklerini kıs.

Kornerlerde oyuncuları geri komutu vermektense adam al komutu daha işe yarayacaktır kanımca. Genel olarak başarılı bir taktik tebrikler.

Yeni başladığım O.Lyon kariyerim ve sonuçlar...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by sacrameNt View Post
    Yeni başladığım O.Lyon kariyerim ve sonuçlar...

Defans çizgini az daha geri çekersen çok daha başarılı olacaksın
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Evet arkadaşlar ben geri çektim deepden bir sonrakine.Çok başarılı sonuçlar alıyorum tavsiye ederim.Bu arada tekrar teşekkürler Peluk.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

İlhan abi taktigin için teşekkür ederim .Ama taktik kadar ant. önemliyse takım konuşmalarıda önemlidir.

Kendi evinde ; Galibiyet bekliyorum
    Deplasmanda; Kazanabilirsiniz
    Maglup olarak ilk yarıyı bitirmiş ikinci yarıya girerken; Cesaretlenin-Senden daha fazlasını görmek istiyorum
    Galip olarak ilk yarıyı bitirmiş ikinci yarıya girerken; Performansınızı düşürmeyin deplasmanda ise memnunum
    Deplasmanda rakibin güçlü ise; Kazanabilirsiniz
    Kendi sahanda rakibin güçlü ise; Taraftar için oynayın

Gibi konuşmalar olur deil mi ilhan abi?
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Gayet doğru, ki hatta ben aynen dediklerini uyguluyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Senden dahasını görmek istiyorumun ingilizcesi nedir?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ı want to see more from u

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

İlhan abi seni sorularımla sıkkıyor olabilirim onun için affedersin.

Peki rakip takım konuşmalarından neleri önerirsin .Gözlemcimiz mesela x futbolcusunun izlenmesi yada x ayagına top almasını engellemelyiiz diye rapor veriyor .Rakip takım konusmasından neleri uygulamalıyız

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

İlhan Çok gol atıp,çok gol yemeye basladım..Maçlarım 5-4,4-3 falan bitiyor..Sebebi ne olabilir..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    İlhan abi taktigin için teşekkür ederim .Ama taktik kadar ant. önemliyse takım konuşmalarıda önemlidir.

Kendi evinde ; Galibiyet bekliyorum
    Deplasmanda; Kazanabilirsiniz
    Maglup olarak ilk yarıyı bitirmiş ikinci yarıya girerken; Cesaretlenin-Senden daha fazlasını görmek istiyorum
    Galip olarak ilk yarıyı bitirmiş ikinci yarıya girerken; Performansınızı düşürmeyin deplasmanda ise memnunum
    Deplasmanda rakibin güçlü ise; Kazanabilirsiniz
    Kendi sahanda rakibin güçlü ise; Taraftar için oynayın

Gibi konuşmalar olur deil mi ilhan abi?

Kendi sahanda oynarken Taraftar için demek takım üzerinde ekstra motivasyon yaratmaz o konuşma daha çok derbi maçLar için ya da ezeLi rakipLerine karşı oynarken kuLLanıLdığında daha çok etki gösterir.

Konu dışı oLdu ama beLirtmek istedim. Kusura bakma iLhancım
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ayıpsın abi. Bu hepimizin taktiği oldu artık.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

2008 de en çok tutan diziliş bu zaten...Birde kontra atağın açık olmasını beklerdim..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Söyle bir şey war kontr atak açık olursa azıcıkda olsa kontr ataga baglı futbol oynuyorsun bu opsiyonu deplasmanda açık tutman senin yararına olur

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Bana bu taktiğin, diziliş itibariyle en iyi işleyeceği takımları örnek verebilir misiniz ? Futbolcu potansiyel ve mevkisi olarak..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ManU sağ beke iyi bir adam alırsan super işler taktik...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Her takıma uyar, yeter ki pozisyonlara yerleştirebilecek adam olsun.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    İlhan abi seni sorularımla sıkkıyor olabilirim onun için affedersin.

Peki rakip takım konuşmalarından neleri önerirsin .Gözlemcimiz mesela x futbolcusunun izlenmesi yada x ayagına top almasını engellemelyiiz diye rapor veriyor .Rakip takım konusmasından neleri uygulamalıyız

İlhan abi şu sorumun cevabını alabilirmiyim .Şimdiden teşekkür ederim.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Abi Aml,Amr kısımlarına forvetler yerleştirsek oklarını ileri ya da tek forvetin yanına doğru uzatsak olur mu? Ofansifliği dahada arttırmak adına?

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Açıkçası pek beğenmedim yeni taktiği, en azından Fenerbahçe ve Zenit'te işlemiyor. Ajax'ta da işlemiyor. Hazırlık maçlarını ya çok az farkla kazandım (Antalyaspor 0-1 FB) ya da kaybettim(Köln 1-0 Ajax). Yine de ellerine sağlık,beğenen arkadaşlar var.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bu taktikte sanırım ileri kanatlar yetersiz kalıyor.puan olarak bazen iyi görünebilirler ama maç içi stats a baktığınızda oyuna ne kadar az katıldıklarını göreceksiniz.sorunun oyuncularımda olduğunu düşünüp birkaç farklı oyuncuylada denedim ama sonuç aynı.takım sonucu olarak yinede başarılı bir taktik,kanatlarda iyileştirilirse daha iyi sonuçlar alabiliriz sanırım.bunun için ne yapabiliriz?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kanatlar pas atmıyor, orta açıyor. Orta pas'a dahil değildir, o kadar as pas olarak gözükmesi doğaldır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

tamam o zaman

Yok böyle bir şey abi ya süper bir taktik gerçekten . Galatasaray olarak ; 13 maçta 12 galibiyet 1 yenilgi ; oda hazırlık maçıydı zaten . Toplamda 32 gol atıp 7 gol yedim . Çok güzel gerçekten bana karşı üstün oynayan takım yok çok teşekkürler İlhan abi

Nesil
    2005
    Yer
    Aydın

Taktik çok güzel yalnız bu oyun çok kötü ya.Bu taktikle Manchester'a CL yarı finalinde 3-2 yenildim, ikinci maçta yine bu taktikle çıktım.Maçta topla oynama 55-60 larda geziyor.Acayip pozisyona giriyorum, ama her attığım golden sonra Man. da gol atıyor.Bu şekilde 5 kez oynadım, 4 tanesinde ben 20+ şutla bitirdim maçları, 3 ve üstü gol attım, ama Manchester girdiği 3-5 pozisyonun hepsini atıp beni eledi.En son oyunumda nasıl olduysa 2-1 yenip yarı finale çıktım.Bu arada ben GS oluyorum...

Ama taktikte gördüğüm tek sorun küçük takımlara karşı kolay gol atamamak.Onu da daha ofansif bir taktikle hallediyorum.3.sezondayım ve 3 sezondur ligde tek yenilgim yok...Tabi her sezon 2-3 maçı tekrar oynuyorum, sırf yenilgisiz gitmek için...

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by ua_anil View Post
    Taktik çok güzel yalnız bu oyun çok kötü ya.Bu taktikle Manchester'a CL yarı finalinde 3-2 yenildim, ikinci maçta yine bu taktikle çıktım.Maçta topla oynama 55-60 larda geziyor.Acayip pozisyona giriyorum, ama her attığım golden sonra Man. da gol atıyor.Bu şekilde 5 kez oynadım, 4 tanesinde ben 20+ şutla bitirdim maçları, 3 ve üstü gol attım, ama Manchester girdiği 3-5 pozisyonun hepsini atıp beni eledi.En son oyunumda nasıl olduysa 2-1 yenip yarı finale çıktım.Bu arada ben GS oluyorum...

Ama taktikte gördüğüm tek sorun küçük takımlara karşı kolay gol atamamak.Onu da daha ofansif bir taktikle hallediyorum.3.sezondayım ve 3 sezondur ligde tek yenilgim yok...Tabi her sezon 2-3 maçı tekrar oynuyorum, sırf yenilgisiz gitmek için...

Peki oynadığın bu oyundan zevk alıyormusun maçları tekrar tekrar oynayarak ? Hadi bakalım yarı final ve finalide 5-10 kez oynarsan kupayı da alırsın sen kesin

Sayfa 4 / 13 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri