bende umarım bu tür yazılar pankartlar olmaz ama kendi görüşümü söyleyim,daumdan kurtulduğunuz gün avrupada şampiyonluğa oynarsınız :)Quote:
Originally Posted by Neron_FB
Printable View
bende umarım bu tür yazılar pankartlar olmaz ama kendi görüşümü söyleyim,daumdan kurtulduğunuz gün avrupada şampiyonluğa oynarsınız :)Quote:
Originally Posted by Neron_FB
haha tümere katılmamak elde değil hani :D neyse bu konu artık bitsin herkes uzlaştı burda
Beni yanlış anladınız ya neyse.
Bence yaptığımız kötü bir davranış...
Küfür ve kötü tezahüratı bitirdik diyen Fenerbahçe'nin kaç tane mavi bayrağı var?
süper bir soru ben bjk nin var demiyorum ama fenerliler de çıksın söylsin bakalım kaç tane varQuote:
Originally Posted by #10 Osmanozc
Valla gecen FbTv de cikmisti su mavi bayrak aldigimiza dair,
ama unutmayin Fenerbahce tribunlerinde Ulusoy istifa diye bagriliyo ve buna ceza veriliyo.
bu tür işlere bulaşanların hepsi şerefsizdir. hem fb li hem bjk li hem gs li hem ts li hemde...... stada futbol izlemek için gidilir. güzellik görmek rekabet görmek için gidilir.
gün gelir senin takım yenilir gün gelir senin takım yener. bu kadar uğraşmaya gerek yok ama
aslında federasyon tüm klüplerin mali külfetini karşılayacak 1 yıl maçlara adam alınmayacak tv den geniş şekilde verilecek ozaman küfür edecekte kavga edecekte evinde kendi kendine uğraşsın ama bunu türkiye kaldıramaz
çok doğru söyledin kardeş...Quote:
Originally Posted by smnfrh
yada öyle bişey olacakki maçı izleyenler kedi köpeğin kayıt altında tutulduğu, takip edildiği gibi maçlara alınacak. küfür olduğu zaman maç izlemekten ban olacak. ha bu avrupada böyle maç girişleri kontrollü, kaçak seyirci izleyemiyor maçları izleyen taraftar rakamı belli. maç geliri belli. ödedikleri vergi belli.. Türkiye'de mi ? işte o çok zor. bizim değişmemiz çok zor .. küfürde bitmez. millet olarak kaç bin çeşit küfür biliyoruz? artık bu bir hayat tarzı olmuş.. kaç kişi gününü küfür etmeden geçiriyor? bazıları her kelimesinin sonuna ya işte be gibi Türkçe'yi bozan kalıplar eklerken bazılarıda vay a.k demesini her laftan sonra biliyor. Öyle bir toplum olduk ki nereden düzeltmeye başlanır? Futbolda ki küfürü temizlemeden önce başka bulaşmış diğer kara lekeleri temizlememiz gerekir...
beyler forum u çrkinlestiriyosunuz . bunları yapanlarda insan sonucta (ş...) kelimesini kullanmasak ii olur. ''küfür yok'' demiyormusunuz siz. Ne dediginizin farkında bile deilsiniz. Küfrederek olmas..
Merhaba Arkadaşlar!Fenerbahçe-Beşiktaş lig maçında taraftarlar tarafından oluşturulan İT-AAT ET! kavramı bence çok yanlış olan bir şey...:( :( İnşallah böyle birşey bir daha olmaz!!!Taraftarlarımızın içine bazı kendini bilmezler girerek olayı holiganizm çerçevesi içine çekmek istiyorlar!:rolleyes: :( Bundan sonra böyle durumların olmaması dileğiyle!!!(1) ;) :)
hepimiz uzlaştık görünüyoruz.konuda kolay kolay kapanacak değil nereye çekersek oraya gider.daha fazla uzamasın.modlardan konunun kapatılmasını istiyorum.
aynı şeyi bende söledim ama ret cevabı aldım
bizler konuyu kilitlemeden konuyu kapatmasını bilmeniz gerekir, otokontrolünüzü konuşturun ve artık yazmayın bence ;)
küfür türk halkının genlerinde var... hangimiz ömrümüz boyunca ağızımızdan küfür çıkmadığını iddaa edebilir ki... ama tabiki bunu onbinlerce kişinin koro halinde tek bir ağızdan çıkar gibi edilmesi hoşdeğil... ben maçlara ailemle gitmek istiyorum ama şu şartlarda değil.. ki ben Beşiktaş ım için ülkenin her yerini karış karış gezmişken...
Sayın Aziz Yıldırıma önemli not... önce kendi kapının önünü temizle sonra başka kapılarda pislik ararsın... Beşiktaş - Ankara maçını oturda seyret...
'İtaat et açıklaması'
http://www.superspor.com/images/1/29..._FB-BJK001.jpg
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda maraton alt bölümde kartonlarla yazılan "İtaat et" yazısı büyük gürültü çıkarmıştı. Bu pankarttaki "İt" bölümü siyah ve beyaz, kalan yazılar ise sarı-lacivert yazılmıştı. Bunun ardından Beşiktaş camiası, Fenerbahçe'ye ağır eleştirilerde bulundu. Başkan Aziz Yıldırım, "Benim haberim yoktu" açıklamasını yaptı. Bu olay unutulmaya yüz tutarken, stadın ses düzeni sorumlusu Hakan Bingül'ün açıklamaları ortalığı karıştırdı. Bingül, Habertürk'te yayınlanan telefon konuşmasında, yazının yönetici Bedri Rahmi Eyüboğlu'nun talimatıyla yazıldığını söyledi.
Maç günü sokuldu
Kartonların stada maç günü sokulduğunu söyleyen Bingül, "Bana anons talimatı da bizzat Eyüboğlu tarafından verildi" dedi. Hakan Bingül, "Murat Özaydınlı'nın haberi var mıydı?" sorusuna ise "Kesin bilmiyorum. Ama Eyüboğlu ile Özaydınlı birlikte çalışırlar" yanıtını verdi. Küfüre karşı savaş açan başkan Yıldırım'ın bu açıklamanın ardından ne diyeceği merakla bekleniyor. Ayrıca yönetim, bugünkü G.Saray maçında küfür olmaması için seferberlik ilan etti.
esprı acısından guzel ama etık acıdan kotu olduu..kufur etmeyelım ettırmeyelım...
Fenerbahçelilerin espri anlayışını ortaya koyuyor zaten bu.Geçen senede Rıza Çalımbay için açtıkları pankartla komik olduklarını zannetmişlerdi.
Bencede çok iyi yapmışlar biz en azından stadta pankart açıyoruz Beşiktas taraftarı gibi gidip adam vurmuyoruz stadta,ben o çarşı grubundan igreniyorum açıkçası bence o grubun dagıtılması lazım
Kardeşim o zaman dışarıda bir sürü katil var.Fenerbahçelis,Galatasaraylısı.Sadece Beşiktaş'a mal edemezsin sen bunu.Quote:
Originally Posted by Kemal_Milan
çArşı grubunu kıskandığın içinmi acaba iğreniyorsun arkadaşım?
Ama sonuçta bu olaylar tribün dısında da olabilir ama sahanın içerisinde yapmaya gerek yok,bu sadece terbiyesizlik,vurdum duymazlık bu beşiktaş taraftarının yaptıgı,zaten zamanında alaaddin çakıcı vardı bu grupların basında şimdi o hapiste kimse çarsıya para vermiyor,tabi ancak çarşı yinede pislik yapmaya devam ediyor.ruhunuz yeter diye pankartla çıktınız sahaya oradaki 50 bin tafatarı rencide ettiniz tabiikide olcak bunlar bitün suçlusu sizsiniz,ne oldu sizi o çarşıya hani femerbahçeliler gibi stada girebildiler mi?soruyorum sana hani çarşıysanız,hani her zaman takımınızın arkasındasınız hani nerde Çarşı,Nerde TAraftar
Fenerli değiliz başka forma giymeyiz!!!
Abuk sabuk iddaalarda bulunuyorsun ayrıca.Bilmem farkındamısın?
Bİzİm Baska Forma Gİydİgİmİzİ Nerde GÖrdÜn Sen?
Bİz De Ruh Var Sİzde Oda Yok Bee Kardes Kusura Bakma
ya uzatmayın artık olay olalı 10 gunu gecıoo,,,
kışkırtıp ortamı germe.bilip bilmeden yalan yanlış konuşuyorsun.Quote:
ya tümer kardeş boşver bırak konuşsun ne dediğini kendi bile bilmio :D
Kemal Milan birşeyler yazıyon ama içiboş saman alevi gibi ne bileyim bişey anlamadım senden.
görmedik sen rahat olQuote:
Görüyorum ki Şu "İT"aat Et yazisi için Fenerbahçeye karşı kutsal bi ittifak başatılmış.TS&GS&BJK li arkadaşlar birlikte hareket edip yazişiolar.Neden dir bilinmez fenerbahçenin stad olsun para konusunda olsun tüm kulüplerden önde olması onlara batmaktadır.Kazandığımız her maçı medya maymunları ile hareket edip hakem davası olarak nitelendirdiniz.Şimdi soruyorum sizlere GS 4 sene üst üste şampion olurken BJK ninde 100.cü yilinda hakemlerin ne kadar tölerans geçtiğini biz pek hala iyi biliyoruz..!Öte yandan "İT"aat Et lafina bozulan arkadaşlar inönü stadinda ettiğiniz küfürler saymakla bitmez.Ama şunu unutmayın ana kutsaldır küfür edilmez.Eğer hangi tribünde az küfür olduğunu merak ediosanız BAYAN taraftarlara bi bakın bakalım en cok kimde bayan taraftar mevcut?
SPOR KARDEŞLİKTİR.ANADA KUTSALDIR KÜFÜR EDİLMEZ...!
ana kutsal doğrudur ama dün kadıköyde ana avrat sayan kimdi? siz en çok bayan taraftar ise Galatasarayda var hatta bunun için dalga bile geçildi galatasarayla bence bilmeden yorum yapmaQuote:
Originally Posted by jacke
jacke merak ediyorum dünkü maçı seyrettinmi sen
evet Migros tribündeydm bizzat GFB ile seğrettim.O zaman şöle sölim sizin ettiğiniz küfürlerin yanında bizimkiler hiç kalır.Kaç haftadır die almışssınız ağzınıza bi laf hakemde hakem dün gördük nolduğunu alexin pozisyonu gol oldu sayılmadı.Brakın kıskankçlığı gerçekleri görmezden gelmeyeylim.Şunu unutmayın parayla saadet olmaz devri geçti.Cimbom yürekle oynar nereye kadar avrupada necati ümit karan yada hakan şükür mü çıkarcak gruptan ?Karşı tarafta ronaldinho varken kalede aykut mu duracak ?Siz bizden daha iyi biliosunuz futbolda herşeyin para olduğunu.Quote:
Originally Posted by ridvanu
Birbirinizi kıracak mesajlar yazmamaya özen göstermenizi rica ediyorum.
Hiçbirimiz birbirimizin düşmanları değiliz, hepimiz bu güzel paylaşım alanımızın ruhunu korumaya çalışalım lütfen..
necati ve ümit karanın nesi varmış onu anlamadım
ikiside avrupada oynayabilecek kalitede futbolcular
ayrıca geçen sene alex anelka gibi isimler fenerbahçede oynamıyomuydu
dip not: kendisinden pek haz almamama rağmen Hakan Şükür zamanında
Galatasarayın Uefa Şampiyon olduğu takımda yer almıştı.
Sonuçta tabiki para herşeyden önemli ama para=başarı diildir
bakınız Real Madrid.
bu arada küfür küfürdür
JACKE Espri anlayısına hayran kaldım Bilader.
Arada moralim bozuk olunca seni cagiracam benim moralimi yerine getir diye. :D :D
alexin yaptığı faul git biraz futbol kurallarını oku bence bilmeden yorum yapma ayrıca küfür azıda çoğuda aynı hatta küfürde az çok diye bi kavram yok ah be birader biraz bilerek konuşunQuote:
Olacak o kadar. Alıskınız. Adam Zafer Sarhosu sevincten ne diyecegini sasırması dogal.
+1111111 :D :DQuote:
Originally Posted by RoCCo_42
yukarda bin kere yazıldı.eğer okumadıysan oku,ha okuduğunu anlayamıyorsan bişey diyemem.ben burada konuyu açarken küfüre karşı durduğunu beyan edip duran bir başkanın stadında yapılan gösteriden nasıl habersiz olacağını,haberi varsa nasıl böyle ikiyüzlülük yaptığını tartışmak için açtım.yoksa sen onu dedin senin taraftar bunu dedi yok benim takımım iyi yok seninki iyi demekle sayfalar aşınır gider konu bitmez.çıkar bir galatasaraylı der bırak hikayeyi getir benim avrupadan getirdiğim kupalardan birini öyle konuş der.doğruya doğru.konumuz takımların başarısı değil.ben senin taraftarının yaptığı bin tane terbiyesizliği yazarım sende benimkilerin yaptığı bin tane terbiyesizliği yazarsın.ne güzel yazmışsın yukarda küfür edilmez diye.küfürün büyüğü küçüğü olurmu?bana göre ha it demişsin ha ana avrat dümdüz gitmişsin bişey değişmez.çünkü ikiside terbiyesizliktir.sporun kardeşlik olduğunu yazmışsın.umarım yazdığın sözün anlamını bilirsin ve uygularsın.önemli olan az küfür çok küfür değil,önemli olan hiç küfürdür.Quote:
ya bırakın tipik mantıksız fenerbahçeli taraftar işte .. saçmalıyor burada ... bu olayın savunulacak yanı yok ama siz de yaptınız diyorlar ya .. neyse boşverelim ..daha kuralları da bilmiyorlar zaten ..
olsun 2 şey öğrendiler ..
1. it bir küfürdür
2. alex in yaptığı fauldür ..