Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 135 sonuç

Konu: İt-aat Et!!!

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Thumbs down İt-aat Et!!!

Küfürle en çok mücadele ettiğini söyleyen Fenerbahçe'nin Beşiktaşa yaptığı bu hiç yakışık almayan gösteriyi tesadüf bugün gazetede bir yazarın köşesinde gördüm. Bu olaya Fenerbahçe taraftarınıda alet eden Fenerbahçe yönetimini kınıyorum.
    .......
    Fenerbahçe-Beşiktaş maçında çekilmiş bir fotoğrafa..
    O fotoğraf bu maça sayfalar ayıran gazetelerimizin hiçbirinde yayınlanmamıştı nedense..
    Hiçbirinde.. Benim bağımsız, benim tarafsız medyam, "Benim Kutsal İttifak" diye iftira (!) ettiğim medyam bu fotoğrafı görmezden gelmişti. (Maçtan iki gün sonra, Sabah spor sayfasında posta pulu gibi çıktı sadece.)
    Fotoğraf Fenerbahçe tribününü gösteriyordu, boydan boya.. Ve bu tribünde oturanlar, 19 Mayıslarda gördüğümüz o fevkalade organize mozayık şovunu ellerindeki kartonlarla gerçekleştirmişler, stada dev bir yazı asmışlardı..
    "İtaat et" yazıyordu tribünde 60-70 metre boyunda..
    Anlamsız bir laftı görünürde.. Kim, kime itaat edecekti?.. Bu lafın derbi ile ne ilgisi vardı?.
    Ama kazın ayağı öyle değildi.
    Mozayık tablo baştan aşağı sarı-lacivert renklerle oluşturulmuşken, lafın ilk iki harfi siyah beyaz yazılmıştı..
    "İT!.."
    Fenerbahçe seyircileri, Beşiktaş'a "İT" diyorlardı. Daha takımlar sahaya çıkmamışken.. O gün stada Beşiktaşlı tek seyirci alınmamışken.. Yani ortada küfürü gerektiren en ufak görüntü ve ses yokken, Fenerbahçe, Beşiktaş'ı kendi stadında "Köpek" diye karşılıyordu..
    Hem de önceden hazırlanmayı gerektiren bir organizasyonla..
    Kartonlar rengârenk kesilecek, bu yazıyı oluşturacak şekilde koltuklara dağıtılacak ve binlerce insan bu oluşumun eylemcisi olacak..
    Şimdi böylesi dev bir organizasyondan Fenerbahçe yönetiminin ve başkanın habersiz olması mümkün mü?. O statta başkandan habersiz sinek uçmadığı bilinirken..
    alıntıdır.hıncal uluç.
    resim ve yazının tamamı için ;
    http://www.sabah.com.tr/uluc.html

Yakışır!!!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

yazılar çok güzel gözüküyor ama bu seferki içerik gerçektende hoşuma gitmedi bi fb li olarak. keşke bu başarıyı daha güzel şeylerde kullansak

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

TV'de reklam giridiği için okuyamamıştm yazıyı..Biz hep şikayetçi oluorz stadlarda binlerce kişinin"" FB köpeine"" die tezahurat yapılmasından..Ama aynı çirkin olayı yapmşız...Umarım bu kötü pankart ilk ve son olur..

Quote Originally Posted by #10 Osmanozc
    Yakışır!!!
    Eğer YAKIŞIR kelimesinden kastın, "FBlilere bunu yapmak yakışırdı ztn" gibi birşeyse ben de sana hiç yakıştıramadm abi..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

terbiyesizlikten öte deil bence bunun yapılması çok yanlış

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Ya iyi yapmışlar!
    Siz Bjk maçlarını hiç izlemiyorsunuz galiba!!!
    Ben o taraftardan iğreniyorum.
    Annelere hala küfür ediyorlar.!. Haktır böyle taraftara o yazı.!
    Biz küfür etmeden ıslıklıyoruz sadece Bjk te o sisteme geçsin o zaman ayıplarım bizimkilerin yaptığını
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by active_1907
    Ya iyi yapmışlar!
    Siz Bjk maçlarını hiç izlemiyorsunuz galiba!!!
    Ben o taraftardan iğreniyorum.
    Annelere hala küfür ediyorlar.!. Haktır böyle taraftara o yazı.!
    Biz küfür etmeden ıslıklıyoruz sadece Bjk te o sisteme geçsin o zaman ayıplarım bizimkilerin yaptığını
    Sizin yaptığınız için ben fenerbahçe taraftarından iğreniyorum diyemem.Hiç bir beşiktaşlı bunu demez.eğer takımının son maçını izlediysen 90 dk. boyunca Tümer'e,annesine edilen küfürleri beşiktaşa edilen küfürleri duyman lazım.ben bunu yapanları ve düşünenleri üç beş çapulcu olarak adlandırırım.senin düşünce sistemine göre demekki fener her yediği küfürü sonuna kadar haketmiştir.fener yönetimini ayıplıyordum.eğer gerçekten böyle düşünüyorsan senide ayıplıyorum.

Tümere öyle birşey yapılmışsa hoş değil ama "itaat et" yazısını görünce ben bile gururlandım vallahi.Hep biz laf, küfür yiyoruz bu cevap iyi olmuş. Çok güzel Mükemmel. Maçtan sonraki günden beri fotomaç gazetesinde tam sayfa yer alıyor ayrıca.sayın demirören ortalığı birbirine katmış.Bunun hesabını verecekler filan demiş. Sen git de takımınla uğraşıp görevini yapsana yahu be adam. Bu bence saldırı değil bir misilleme.

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Bazı yazılan yazıları hayretle karşıladım....

Konu hakkında denilecek tek şey ise oldukça yanlış olduğu, yakışmamış....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Terbiyesizce bir davranış.Fenerbahçeliler'e yakışmamış.

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

küfür bitmez bu yazılar tartışmalar bitmez... aziz yıldırım ın rahmetli annesine küfür edilirse oda böyle bi şey yapar. haklı demiyorum ama oyun böyle oynanıyorsa kuralları buysa oda en namuslu ve kibar ını yapıyor.

BJK li arkadaşlar!!!!
    bu arada iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batıracaksınız

Nesil
    2003
    Yer
    The Land Of Fire

bir fenerli olarak üzüldüm

Quote Originally Posted by F@RAMIR
    Tümere öyle birşey yapılmışsa hoş değil ama "itaat et" yazısını görünce ben bile gururlandım vallahi.Hep biz laf, küfür yiyoruz bu cevap iyi olmuş. Çok güzel Mükemmel. Maçtan sonraki günden beri fotomaç gazetesinde tam sayfa yer alıyor ayrıca.sayın demirören ortalığı birbirine katmış.Bunun hesabını verecekler filan demiş. Sen git de takımınla uğraşıp görevini yapsana yahu be adam. Bu bence saldırı değil bir misilleme.
    arkadaşım bu kadar düşme bence. sen git takımını destekle veya iğneleyici tezahüratlar bul kimseye İT demeye hakkınız yok şahsen ben önce fenerbahçelkilerin yaptığını bir kaç kendiniz bilmez olarak değerlendirmiştim ( tiganaya atılan madde vs..) ama bu kendini bilmezlerin sayısı baya fazlaymış şahsen üzüldüm... bence senin bu yazdıklarından sonra ben artık fenerli taraftarlardan soğudum sen böle bişey için gururlanıyosan senin aklında şüpe duyarım

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

@faramir;active 1907:abi nasıl böyle düşünüyorsunuz anlamadım?size yapıldı diye siz de mi yapacaksınız?peki sonu ne bunun?karşı takım küfür edince cellaleniyorsunuz,siz edince ooo mükemmel olmuş iyi cevap vermişler...kısır döngü olur bu olay bu düşünceyle...

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Navras
    küfür bitmez bu yazılar tartışmalar bitmez... aziz yıldırım ın rahmetli annesine küfür edilirse oda böyle bi şey yapar. haklı demiyorum ama oyun böyle oynanıyorsa kuralları buysa oda en namuslu ve kibar ını yapıyor.

BJK li arkadaşlar!!!!
    bu arada iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batıracaksınız
    biz çuvaldızı kendimize batırıyoruz iğneyi başkasına ama iğneye bile itiraz ediyorlar.benim stadımda hangi takım olursa olsun küfür edenler şerefsizdir,gerçek taraftar değildir.aynı şey fener ve diğer bütün takımların taraftarı içinde geçerlidir.heleki bunu yönetimler tasarlıyorsa planlıyorsa ister aziz yıldırım ister yıldırım demirören olsun onlarda edilen küfürleri hakediyor demektir.imam böyle yaparsa kimse niye küfür ediyonuz diyemez taraftara.burada bazı yazılanları okudukça bende üzülüyorum.fenerli arkadaşlar biz kendi üstümüze düşeni yapmaya çalışıyoruz sizde çalışın.oyun bu kural bu denipte kötünün iyisi denip su yüzüne çıkmak ikiyüzlülüktür.iş çirkeflikle olsaydı herkes çirkef olurdu adı da futbol olmazdı.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Utanmasanız iyi olmuş diyeceksiniz(diyenler var hatta).Bize laf söyleyene kadar kendinize bakın.
    Eğer yanlış eğitim aldıysanız benim problemim değil zaten.Kısasa kısas olursa hiç sonu gelmez.Fenerbahçe bunu yaptığına göre demekki onların içindede var birşeyler.
    Birde şu küfürü sanki sadece Beşiktaş taraftarı ediyormuş gibi konuşanlara illa ki maçların seslerini mi kaydedip getireyim ne yapayım bilmiyorum.Kulakları ve beyinleri bazı şeylere kapalı belli.
    Bu konuyada başka yazı yazamayacağım.İşte Fenerbahçe'li taraftarların yaptığı ortada...

şahsen ben fener taraftarlarının bu davranışına özellikle bu sitedeki arkadaşların bu şekildeki davranışlara destek vermesine inanamıyorum yazık yazık ne hala gelmişiz

Quote Originally Posted by FeYYaz1989
    Utanmasanız iyi olmuş diyeceksiniz(diyenler var hatta).Bize laf söyleyene kadar kendinize bakın.
    Eğer yanlış eğitim aldıysanız benim problemim değil zaten.Kısasa kısas olursa hiç sonu gelmez.Fenerbahçe bunu yaptığına göre demekki onların içindede var birşeyler.
    Birde şu küfürü sanki sadece Beşiktaş taraftarı ediyormuş gibi konuşanlara illa ki maçların seslerini mi kaydedip getireyim ne yapayım bilmiyorum.Kulakları ve beyinleri bazı şeylere kapalı belli.
    Bu konuyada başka yazı yazamayacağım.İşte Fenerbahçe'li taraftarların yaptığı ortada...
    bunun altına imzamı atarım bir galatasaraylı olarak bu arkadaşımızın dedikleri kesinlikle doğru. fenerli taraftarlar sütten çıkmış ak kaşık değil bunu bir kez daha gösterdiler bu sitedekiler hala gösteriyor

Nesil
    2004
    Yer
    İzmir / İstanbul

Yakışır!!!
    Bu pankartı onaylamıyorum AMA bu, sana bu şekilde insanları kışkırtıcı mesajlar atma hakkını vermez.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

geçen seneki rıza çalımbaya yapılan seviyesizlikten sonra fb taraftarı bir kez daha sınıfta kaldı.ya espri anlayışları kıt yada gerçekten saygısızlar!

Nesil
    2004
    Yer
    Ankara

Gercekten hos bir olay degil...
    It kelimesinin böyle vurg****masi kufurden de beter.Bence buna izin veren yönetim de iyi düsünmeli...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Evet yapılanlar yanlıştı ve bir fenerli olarak ben de kınadım hatta bu sitede bu yapılanları doğru karşılayanlara da çok şaşırdım....Yapılanlar kesinlikle doğru değil..
    Ancak lütfen hiç bir takıma ve taraftar grubuna hakaret etmeyelim burda..Sonuçta BJK 'nin de ORTEGA ile ilgli hazırladıkları pankartı da herkes biliyor...(bir tek FB-BJK diil tabiki ne yazıkki her taraftar grubu yapıyor bunu)
    Sınırlı sayıdaki taraftarın yaptığı çirkin hareketleri, lütfen TÜM TARAFTARLARA yüklemeyelim.. Şahsen küfür(it vb. de dahil) hayatta en haz etmediğim şeylerden biridir.
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Mesajım gayet açık.Bu olay Fenerbahçe camiasına yakışır.Şaşırmadım.İster bana yakıştırmayın,isterseniz kışkırtıcı olarak algılayın.

GAyet guzel olmus.

BAzilari Japon Bayraklari (!) acarken, analaramiza kufur ederken hic bisey yok.

Ama biz bi Riza pankarti actik diye savas cikacakti.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Zaten onlar da kendi taraftarlarının yaptıklarını desteklemiolar ki!! Bu tür hareketler "kimin yaptığı önemli olmaksızın" iğrençtir...
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2004
    Yer
    İzmir / İstanbul

Mesajım gayet açık.Bu olay Fenerbahçe camiasına yakışır.Şaşırmadım.İster bana yakıştırmayın,isterseniz kışkırtıcı olarak algılayın.
    Kışkırtıcı algılanmıyor, KIŞKIRTICI zaten mesajın.

Ben senin forumdan bir arkadaşın olarak rahatsız oluyorum. Sen gerici bir mesaj mı yazdım diye düşünmek yerine burnunun dikine gitmeye devam ediyorsun.

Quote Originally Posted by mutlee
    GAyet guzel olmus.

BAzilari Japon Bayraklari (!) acarken, analaramiza kufur ederken hic bisey yok.

Ama biz bi Riza pankarti actik diye savas cikacakti.
    yazık ya bu zihniyete bak...
    nERON_FB arkadaşımın dediklerine katılıyorum ama bir kısmı hariç bunu bi kaç kendini bilmez yapmadı KOCA bir tribün yaptı ve gerçekten saygısızcaydı.
    bunu destekleyen arkadaşlar ise sadece seviyesiz ve kendini bilmez insanlardır

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by hurmet
    yazık ya bu zihniyete bak...
    nERON_FB arkadaşımın dediklerine katılıyorum ama bir kısmı hariç bunu bi kaç kendini bilmez yapmadı KOCA bir tribün yaptı ve gerçekten saygısızcaydı.
    bunu destekleyen arkadaşlar ise sadece seviyesiz ve kendini bilmez insanlardır
    sana ve neron_fb arkadaşıma katılıyorum ama bir kısmı hariç bunu koca bi tribün hazırlanıp yapmadı,temiz staddan bahseden bir yönetim hazırladı ve oraya koltuklara koydu.

Quote Originally Posted by TüMeR_yAğıZ
    sana ve neron_fb arkadaşıma katılıyorum ama bir kısmı hariç bunu koca bi tribün hazırlanıp yaptı,temiz staddan bahseden bir yönetim hazırladı ve oraya koltuklara koydu.
    bende KOCA bir tribün yaptı diye belirttim kardeşim bende neron_fb ye o konuda katılmamıştım bi kaç çapulcu işi deil bu içinde yönetimde var

Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri