Peki Eto'o'nun hafif sağ çaprazdan kaleci ile karşı karşı kalıp çektiği şutun kaleciden dönmesi sonucunda tekrar bir vuruş yapması ve topun taca gitmesine verebileceğin bir örnek var mı Oğuz? :icon_biggrin:
Printable View
oyun tanıtımının bu kadar geç yapılmasını sadece FM Live ile bağlantılı görmüyorum...
che afişinin olmasıda bu fikrimi güçlendirdi diyebilirim...
belki 3d olarak olmayabilir ama oyunda baya köklü bir yenilik olacak gib geliyor...
belki özel hayat eklenir...
İnşaLLah tribünLer ve tezahuratLar vardır,sıkıntıLı anLarımızda moraLimiz düzeLir en azından.:)
3D olacağını hiç düşünmüyorum. Çünkü; oyun yıllardır 2D çıkıyor ve zaten oyun yapımcıları gerek duysa çok daha önceden 3D denilen görüntü tarzına daha önceden geçerlerdi.
Oyun ne olursa olsun CD'siz çalışsın. Durmadan CD takmaktan bıktım. :)
Che sempatizmani biri olarak kendisinin bir oyun icin,reklam icin kullanilmasina karsi oldugumu söyleyeyim.Kapitalizm Cheyi bu konularda cok iyi kullaniyor,Che´yi karsi ciktigi düsüncelere alet ediyorlar.Sirf millet daha cok ilgilensin,daha cok satalim diye Chenin resmini koymuslar oraya.Hos bulmadim bu olayi.
FM09 hakkinda cok güzel düsünceleri yazmislar arkadaslar,bir konu vardi FM09 da neler olmali diye,orada da cok önemli fikirler ortaya atilmisti.Bu kadar iddialilarsa devrim falan diyorlarsa görecegiz numaralarini 09 alinca,ben yine öyle ahim sahim bir degisim beklemiyorum.
Sigames üstüne basa basa defaLarca Oyunun 3D ye dönmeyeceğini ve 2D oLarak kaLacağını söyLedi. 3D konusunda hevesLenmeyin.
Sırf bu konuda yazılanlardan bazılarını yapsalar bile müthiş bir iş yapmış olurlar. :)
1. Oyuncu kiralama kolaylaştırılmalı, daha da önemlisi federasyona gönderilen oyuncu listesine alınmayan bir oyuncuyu kiralamak istediğimizde "oyuncu as takım oyuncusu" gibi salak yorumlar yapılmamalı.
2. Transfer edilen her oyuncu canını dişine takmamalı, kimi para için gelmiş olmalı ve verim alınamamalı.
3. Küçük takım küçük, büyük takım büyük olarak kalmalı. Fantaziye gerek yok. :)
Oyunda büyük takımlar ve küçük takımlar arasındaki denge yıllar geçtikçe bozuluyor.Gerçek hayatta bazı küçük takımların sivrilebildiklerini görüyoruz ama fm'de dengesizlik çok fazla.Kendi oynadığım oyundan örnek verirsem 2013 yılındayım ve Trabzonspor ve Beşiktaş hem kadro kalitesi olarak hem de lig sıralamasında Anadolu kulüplerinin çok altında kaldılar.Beşiktaş iki sezondur ligi onuncu bitiriyor.Ben Galatasarayı çalıştırıyorum şampiyonluk için Manisa Konya Eskişehirsporla çekişiyorum.Bu da pek keyif vermiyor açıkçası.Bu fm'deki nice hatalardan sadece biri.Bu yüzden bu sene yeniliklerden çok hatalardan arınmış bir fm umut ediyorum.
bence Türkiye ligine daha fazla önem vermeleri gerekiyor örnegin ben 5 sezon oynuyorum fenerbahce ye bakıyorum 1 tane transfer yapmamıs tezahüratlar mutlaka olmalı yani gercek futbol zevki yasatsınlar bize özel hayat ev araba gerek yok bunlara bi de bu sene cok güzel bi skin bekliyorum sigamesten öyle bir skin olsunki hic skin aramayalım
oncelikle cok buyuk bir reklam stratejisi uygulamislar ernesto nun resmini koyarak burda onemli olan fm fan larini meraklandirmak acaba 3d ye mi geciliyor diye yetkililerin yaptigi aciklamada 3d ye gecilmeyecini yonetici arkadasinda belirttigi gibi ustune basa basa soylemislerdi aklimiza su gelebilir mac motorunda 3d olmasada buyuk degisikliklerin olabilicegi ihtimali ya da oyunun online modu veya oyun iceriginde ki buyuk bir desigiklik olacagi 3 eylul u sabirsizlikla bekliyoruz...
Che yi koymuşlar büyük devrim yapacaz diye bakalım. Yarın belli olacak :)
bana göre hiç de devrim niteliğinde olacak diye düşünmüyorum sadece yaptıkları daha fazla insana tanıtmak daha çıkmasına günler varken resim sayesinde konuşulmak,tartışılmak akıllara kazımak(seven de sevmeyende aklında olur resim) çok basit pazarlama teknikleri sadece amaç bu gibi gözüküyor.Şu anda daha che yi tanımayan insanlar t shirt ini giyiyorsa ve kimileride bunda çıkar sağlamaya çalışıyorsa olay budur sadece ticari başka birşey olduğunu düşünmüyorum.
Alıntı:emrah44´isimli üyeden Alıntı
Sırf bu konuda yazılanlardan bazılarını yapsalar bile müthiş bir iş yapmış olurlar.
1. Oyuncu kiralama kolaylaştırılmalı, daha da önemlisi federasyona gönderilen oyuncu listesine alınmayan bir oyuncuyu kiralamak istediğimizde "oyuncu as takım oyuncusu" gibi salak yorumlar yapılmamalı.
2. Transfer edilen her oyuncu canını dişine takmamalı, kimi para için gelmiş olmalı ve verim alınamamalı.
3. Küçük takım küçük, büyük takım büyük olarak kalmalı. Fantaziye gerek yok.
2ye katılmıyorum çok para verdiğimiz oyuncu bazen sapıtıyo elimizde patlıyabiliyor(fiyasko transferlerde de yazdık ztn) küçük takımlarda büyüyebilmeli mesela trden örnek verirsem sivasspor kayserispor gibi bunlar sonradan çok yükselişe geçen takımlar
Son 1 gün kaldı heyecanlıyım :D
Umarım ikinci bir EDIOS (Cm) Faciası bu serde başımıza gelmez..
Kiralama olayına ben de katılıyorum mesela patoyu milan 6 aylığına kiralık vermiyor halbuki ocak ayına kadar oynayamıyor zaten oyuncu onlar ise ilk 11 oyuncusu deyip de ocağa kadar kiralık vermiyolar
İyide sadece Milan'da değil Brezilya harici hiç bir ülkede oynayamaz.Çünkü belli bir yaşın altında Brezilya'lı oyuncuların Brezilya dışında oynamalarına izin yok.Sanırım bu yaş sınırı 17 yada 18.Tam hatırlamıyorum.Birde Portekiz ligindede oynayabiliyorlar herhalde.Bundan dolayı adamlar neden kiralasınlarki.:icon_biggrin: Dursun ellerinin altında.Uyum sürecini atlatır en azından.
Evet bir orta saha oyuncusuna ihtiyacım vardı.Barcadaki thiagoya kiraLık tekLif götürdüm kabuL ettiLer.Ancak bana 1 yıL sonraki transfer döneminde kiraLık oLarak geLdi.:icon_biggrin:
Devrim yapma iddiasındaki Sigames küçük yeniliklerle yetinmeyecek.Bence tribün konusunda birşeyler yapıldı...Maç motoru da biraz düzeltilse yeterdi aslında..Ayrıca artık oyunu buglı olarak yayınlamasalar,patch beklemesek iyi olurdu.
Yarın saat kaç gibi açıklanacak acaba?
Yanılmıyorsam bir yerde Britanya saati ile saat 6 da diye okumuştum, Türkiye saatli ile saat 8 gibi oluyor.
Bu arada sanırım yarın sadece ekran görüntüleri ve oyun içindeki yeniliklerle ilgili bilgi verilecek.Demo yu biraz daha bekleyeceğiz.
Sabah mı akşam 6 mı? Evet demoyu yayınlamazlar sanırım.
Demo Ekim içinde yayınlanır. Demo'dan 1-2 hafta sorada oyun çıkar.
Bug nedir ?
Bug=Hata, Oyun içindeki bir açık.
Misal oyunda bir korner bug'ı var.
AnLadım sağoL.:)
çok heyecanlıyım ya herkesin beklentisine cevap veremeyecekler biliyoruz ama kendi karizmalarını çizdirmeden güzel bir oyun sunarlar umarım :)
Sanırım bu sene ilk defa "Oyundaki yenilikleri şu tarihte açıklayacağız" diyorlar. Eğer bu sene ilk ise gerçekten bir şey var bu işin içinde.:)
Fm 2009 Türkçe olarak çıksa süper olur.
Evet devrim dedikleri o olabilir.:)
Konami pes2008 için çok para harcadı oyunu neredeyse %80 değiştirdi ama sonunda hüsran oldu büyük tepkiler aldı ve eski sisteme dönmeye karar verdiler yeni oyun için . . . Fm'De böyle bir durumla karşılaşmayız umarım
bu sene araştırmada istenilenlerden sonra devrim yaratacak gelişmeler bekliyoruz :) bakalım ne gibi özellikler bizlerle olacak :)
ahanda oyuncu profili özellikleri bayağı artıcak gibi bir his doğdu son yorumdan sonra içimde : )
00:00da açıkLanacak mı ? :icon_biggrin:
Sabaha doğru açıklanır sanırım. Bende sahurdan sonra uyumayıp bekleyeceğim :)
Kardeşim 3 Eylül'e girdik hani resimler? Dalga mı geçiyorsunuz? :n: :k: Şaka şaka..
Valla ben de heyecanla bekleyemiyorum çünkü uykum geldi. Artık yarın beklerim. :D