1 ile 30 arası toplam 999 sonuç

Konu: Football Manager 2009 | Tanıtımı ve Sonrası [Açıklandı]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Sırf bu konuda yazılanlardan bazılarını yapsalar bile müthiş bir iş yapmış olurlar.

1. Oyuncu kiralama kolaylaştırılmalı, daha da önemlisi federasyona gönderilen oyuncu listesine alınmayan bir oyuncuyu kiralamak istediğimizde "oyuncu as takım oyuncusu" gibi salak yorumlar yapılmamalı.

2. Transfer edilen her oyuncu canını dişine takmamalı, kimi para için gelmiş olmalı ve verim alınamamalı.

3. Küçük takım küçük, büyük takım büyük olarak kalmalı. Fantaziye gerek yok.

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    Sırf bu konuda yazılanlardan bazılarını yapsalar bile müthiş bir iş yapmış olurlar.

1. Oyuncu kiralama kolaylaştırılmalı, daha da önemlisi federasyona gönderilen oyuncu listesine alınmayan bir oyuncuyu kiralamak istediğimizde "oyuncu as takım oyuncusu" gibi salak yorumlar yapılmamalı.

2. Transfer edilen her oyuncu canını dişine takmamalı, kimi para için gelmiş olmalı ve verim alınamamalı.

Söylediklerinin hepsine katılıyorum en çokta 3. maddeye

Oyunda büyük takımlar ve küçük takımlar arasındaki denge yıllar geçtikçe bozuluyor.Gerçek hayatta bazı küçük takımların sivrilebildiklerini görüyoruz ama fm'de dengesizlik çok fazla.Kendi oynadığım oyundan örnek verirsem 2013 yılındayım ve Trabzonspor ve Beşiktaş hem kadro kalitesi olarak hem de lig sıralamasında Anadolu kulüplerinin çok altında kaldılar.Beşiktaş iki sezondur ligi onuncu bitiriyor.Ben Galatasarayı çalıştırıyorum şampiyonluk için Manisa Konya Eskişehirsporla çekişiyorum.Bu da pek keyif vermiyor açıkçası.Bu fm'deki nice hatalardan sadece biri.Bu yüzden bu sene yeniliklerden çok hatalardan arınmış bir fm umut ediyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya / 07

Quote Originally Posted by emrah44 View Post

kücük kücük , büyük büyük kalırsa FM in anlamı ne ?.Verim olayı zaten var fiyasko transferler olabilir..

Mesaj Yetkileri