gitmişken nargileyede vursak mı :D:D:D
Printable View
gitmişken nargileyede vursak mı :D:D:D
Tamamdır..Deli_ruh numaranı'da aldım..
Ben yakamda kırmzı karanfille gelecem ordan tanırsınız.. :n:
bende zaten tanınmayacak gibi değilim :D ince uzun birşey görürseniz benim
Ban açayım yavaş yavaş başlığı :uzgun:
Ucuza Ardahan bileti ayarlayacak birilerini tanıyor musunuz? :(
o zaman ben yarım saat oyalanırım
2 saat sonra görüşmek üzere arkadaşlar..
Arkadaşlar lütfen biri fotoğraf makinesini getirsin yha :) Hoş bir anı olur.
arkadaşlar gelemeyeceğim çünkü olay çıktı babam kızıyor ..:(
1 fire vermişiz birkaç fire daha çıkar umarım yoksa bileti akşama kestiriyorum :p
başka fire olacağını sanmıyorum çünkü geri kalan herkes adanalı gelmesi kolay olur
son 1 saat :D
benim foto makinası ablamda kaldı yau :( saat 3e kdr gelirse mersinden alırım.. neyse telefonu 1532 megapiksel olan vardır heralde benimki gayet 2 m. flashı da yok :D
Telefona güvenmeyin arkadaşlar çünkü bazılarında bilgisayara aktarınca çok küçük çıkıyor.Antalya-Beşiktaş maçında telefona güvendik resim mesim alamadık.(Varda çok küçük) Tabii telefondan çekip bilgisayara aktarıldığında büyük çıkarmayan telefonlar varsa sorun olmaz.
İyide adamlar şu an buluşmak üzere harekete geçmişler.Kime söylüyorum ben.:icon_biggrin:
Tamamdır Şemsicim. Şuan da buluştuk, 1-2 fotoğraf çekip koyalım sonra akşam evlere dağılınca bütün fotoğrafları koyarız. :)
Fotoları bekliyorum:D
bitti bitti fotoları koyar neron_fb fotoları gelince :D :D
telle çekildik fazla yok ama olsun mersine artık :D
Buluşma 5 kişiyle gerçekleşti topu topu 2 fotoğrafımız var makine olmadığından dolayı Melih geldiği zaman ekler..
Bekliyoruz bir an önce resimleri :)
aygün ist. bulaşamadık gelseydin sende :p :p :D
Güzel bir buluşma oldu inşallah devamı'da gelecek PS3 oynayamadık o kötü oldu.. :):D
adamlar koymuşlar 7 ps yetmez tabi :D ama sohbet koyuydu güzel oldu :D
Keşke gelebilseydim :)
Kimlerin dedikodusunu yaptınız bakayım. :p
Artık Ardahan'a da beklerim. :n:
bu sefer buluşma kısa sürdü ama en azından kaynaşmış olduk artık sık sık yaparız
Herşey konuşuldu :n: Ardahan konusunu da açtık..Güzel bir buluşmaydı keyifli oldu..
Vay salak nasıl gidecek Ardahan'a dediniz değil mi biliyorum ben ayıp ayıp :uzgun:Quote:
Herşey konuşuldu . Ardahan konusunu da açtık
:n:
İyi iyi keyifli geçmesine sevindim.
Estağfrullah abi.. :D
Muhabbet güzeldi tekrar buluşmayı düşünüyoruz.. Yolculuk ne zaman Emre abi?
:n:
gelelim ardahana da ohh soğuk soğuk kar bol olunca bi haber veri ver sucuk partisi yapalım :p:p :D