Arkadaşlar lütfen biri fotoğraf makinesini getirsin yhaHoş bir anı olur.
Arkadaşlar lütfen biri fotoğraf makinesini getirsin yhaHoş bir anı olur.
arkadaşlar gelemeyeceğim çünkü olay çıktı babam kızıyor ..![]()
1 fire vermişiz birkaç fire daha çıkar umarım yoksa bileti akşama kestiriyorum![]()
başka fire olacağını sanmıyorum çünkü geri kalan herkes adanalı gelmesi kolay olur
benim foto makinası ablamda kaldı yausaat 3e kdr gelirse mersinden alırım.. neyse telefonu 1532 megapiksel olan vardır heralde benimki gayet 2 m. flashı da yok
![]()
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Telefona güvenmeyin arkadaşlar çünkü bazılarında bilgisayara aktarınca çok küçük çıkıyor.Antalya-Beşiktaş maçında telefona güvendik resim mesim alamadık.(Varda çok küçük) Tabii telefondan çekip bilgisayara aktarıldığında büyük çıkarmayan telefonlar varsa sorun olmaz.
İyide adamlar şu an buluşmak üzere harekete geçmişler.Kime söylüyorum ben.![]()
Tamamdır Şemsicim. Şuan da buluştuk, 1-2 fotoğraf çekip koyalım sonra akşam evlere dağılınca bütün fotoğrafları koyarız.![]()
(/s)
Fotoları bekliyorum![]()
Buluşma 5 kişiyle gerçekleşti topu topu 2 fotoğrafımız var makine olmadığından dolayı Melih geldiği zaman ekler..
Bekliyoruz bir an önce resimleri![]()
Güzel bir buluşma oldu inşallah devamı'da gelecek PS3 oynayamadık o kötü oldu..![]()
Keşke gelebilseydim![]()
(/s)
Kimlerin dedikodusunu yaptınız bakayım.
Artık Ardahan'a da beklerim.![]()
bu sefer buluşma kısa sürdü ama en azından kaynaşmış olduk artık sık sık yaparız
Herşey konuşulduArdahan konusunu da açtık..Güzel bir buluşmaydı keyifli oldu..
Vay salak nasıl gidecek Ardahan'a dediniz değil mi biliyorum ben ayıp ayıpHerşey konuşuldu . Ardahan konusunu da açtık
İyi iyi keyifli geçmesine sevindim.
Estağfrullah abi..
Muhabbet güzeldi tekrar buluşmayı düşünüyoruz.. Yolculuk ne zaman Emre abi?
![]()