4-0 ..... .
4-0 ..... .
4 oldu artık 5 kişi kırmızı kart görsün hiç yoktan 6 kişi 3-0 yenildik desinler
Çok kötü çok....
Büyük şok gerçekten ...
Metal tank gibi ezip geçtiler Beşiktaş'ı.Bu sene ilk defan Beşiktaşı 90 dk ve canlı izleyeyim ded,m 4-0 olunca keyfim kaçtı resmen.
Neyse artık ligde ve kupada yoluna devam edecek Beşiktaş.Umarım ligde kalan maçlarını da bu şekilde oynarda bari onları geçeriz.
Bjklilere Allahtan sabır diliyorum
bu kadar pozisyon kaçar mı ya çok kötü bjk çokk.....
Teselli Golü geldi..Nobre..4-1
Ya böyle takım olmaz yeter ya yeter
Ertuğtul Hocam 2-0 gerideyiz gol atmamız lazım hiç sanki bizimler 10-0 önde turu geçtik havasındalır ya ukrayna takımına 4-0 yenilinimirya maçı izlemiyormusun hocamm
hiç bir futbolcuda istek yok ruh yok hepsini gönderin ya Gökhan Zan,İbrahim Toraman,Tello,Seric,Holosko hiçbiri bişi yapmadı
Beşiktaş bu gün turu geçmeyi hak edecek hiç bir oyun sergilemedi. Bunun nedeni nedir bilemem ama; Türkiye'nin Avrupa'da ülke puanı olarak bu kadar ihtiyaç duyduğu zamanda şu turda elenmesi yazık oldu. Elendiğimiz ülkenin takımıda Ukranya Takımı olması ve bizim ülke olarak rakibimiz olması durumu daha da kötü yaptı.
M.Kharkov iyi bir ekip kurmuş. İlk kez Beşiktaş ile izleme imkanı bulduk ve aldığı yabancılar o kadar etkliydi ki turu geçmesine sebebiyet verdi. Türk Takımlarının gözlemcileri çok kötü olduğu ortada şu oyuncuları bulup getiremiyoruz. Eğer bir gün gözlemcilere iyi bir yatırım yaparsak gelecekte futbol olarak ilerliyebiliriz. Özellikle Jackson'a bayıldım.
Beşiktaş takımı bu gün yıldızları olan Holosko, Bobo, Delgado gibi isimler skoru değişterecek hiçbir oyun oynamadı. Bu maçta oynamıyacaksan hangi maçta oynayacaksın? Ligde nasıl olsa maçı kazanırsın ama; asıl Avrupa'da oynamak mühim.
Rakip takım birinci turu geçtik diye havai fişekler ile seviniyor. Düşünün artık Beşiktaş nasıl bir takıma elendiğini.
Beşiktaş'ın elenmesi, Galatasaray'ın, Fenerbahçe'nin, Trabzonspor'un ve diğer şampiyon adaylarının lig şampiyonluğu için biraz daha fazla güç sarfedeceklerine delalet eder. Çünkü Lig ve FTK'den başka düşünecekleri bir organizasyon yok ve kafaları rahat olacak. FTK'yi almak zorunda da değiller. Bundan sonra kalan maçlara daha rahat çıkacaklardır bence. Her iş de bi hayır vardır dememişler boşuna :)
ya adamlar nasıl baskı yağıyor maç 0-0 ken biz niye hiç öyle basmıyoruz yetti ya 2-0 oldu hiç baskı yok pozisyon yok bu takımdan cacık olmaz böyle giderse sezonun başında bu sene farklı falan diyorduk bu maçtan sonra bi cacık olmaz
Korkak futbol oynuyoruz
Lamı cimi yok...
Yıldırım Demirören istifa Ertuğrul Sağlam istifa...
Bu adamlarla olmuyor işte bu kadar basit,bütün umutlarımız,hayallerimiz her zaman olduğu gibi yine hüsranla son buldu...
Bu rezaletten sonra istersen ligde nağmağlup şampiyon ol,rekor kır bu 8-0'lık Liverpool rezaleti ile bu rezaleti örtemezsin.Şanlı Beşiktaş tarihine kara bir leke daha geçti.Azıcık onurunuz şerefiniz varsa istifa edin...
Bu kadar iyimserk olmamak lazım. Yurtdışından bir isim transfer ederken o isimler senin Avrupa'da ki başarına bakıp geliyorlar. Beşiktaş ilk turda elendi. Yok ligi düşünürüz tarzında ki artık bu tarz teselliler çok şaçma. İngiliz, İtalyan, İspanyol ekipleri Nisan'a kadar Avrupa'dalar ama; ligde de mücadelerini gösteriyorlar. Futbolumuz çağ atlaması için uzun süre Avrupa'da kalmamız şart.
4-1 yine iyi skor. Çok daha farklı olabilirdi. YD ve Saglam artık istifayı ciddi ciddi düşünsün.
Ağlayacağım nerdeyse benim bildiğim Beşiktaş bu değil
Ertuğrul'a yönetim alayınız istifa edin , yeter artık.Bu taraftar sizin bi hayrınızı görmedi, aksine Liverpool faciasından sonra Metalist faciasını gördü.Azıcık gurur varsa istifa.
Köklü değişiklik şart, bu takımın oyuncusu olmayan Gökhan Zan'a , vasat yabancılar olan Cisse'ye , Seric'e ,bu maçta oynamamalarına rağmen A.Tandoğan ve İbrahim Üzülmez'e yol verilmeli.
Zapotocny bu maçta hata yapmasına rağmen , seviyorum onu.Ama yakışmadı be Zapo:(Onun oyununu Gökhan Zan bozmuştur, Sivok olsa yerinde farklı olurdu.
Delgado, Bobo kendinize gelin artık.Delgado kaptan oldu , bu sene şov bekliyoruz derken.Delgado yine yok ortalıkta.
Aynı şekilde Tello, sen sol açıksın sol açık!Ne işin var sağda, ortada.
Uğur İnceman'ın sakatlığı var da benim mi haberim yok? Tello formsuz hiçbirşey yapmıyor, nerde Serdar veya Aydın? Toraman sağ bekte, Serdar ön liberoda hiçbişey yapmadı.Hoca olmuyor hoca kaldıramıyorsun takımı, devre arası nasıl motive edemezsin.2. yarı aynı tas aynı hamam.Suç sadece hocada da değil.Yönetimde , futbolcularda herkeste.Vasat yabancıları, vasat oyuncuları takıma toplayan yönetimde.Takımla yerine hakemle uğraşsın onlar.Futbolculardaki bu ruhsuzluk neyin nesi.Anlayamıyorum, anlamak istemiyorum.Şaka gibi maç!
Ya gitmesin kimse maça gitmesin görsünler Kimse gitmesin HAcettepe maçını neler oluyo bakalım
Bu ne biçim oyun ya.Bir galatasaraylı oalrak bjk'nin turu geçememsine üzüldüm.Maçıda izledim bjk çok kötü oynadı Metalist ise gerçekten iyi oynadı dicek bişi yok.
Bunu söyleyeceğim aklımın ucundan bile geçmezdi ama 8-0 yenildiğimiz Liverpool maçında bile bu kadar utanmamıştım Beşiktaş'lı olduğuma...yazıklar olsun kazandıkları paralar haram zıkkım olsun!
Takımdan soğuttular beni resmen...İnşallah düşünürler biz ne yapıyoruz/ ne yapmıyoruz diye ve bir çare bulurlar umarım. Yoksa daha çooook çekeceğimiz var bu takımdan!!!
Ertuğrul Sağlam Lig TV'de maçı değerlendirdi.
UEFA Kupasından elendiğimiz için üzgünüz. Erken gol yememiz bütün planlarımızı bozdu. Hayat devam ediyor artık önümüze bakacağız. Eski kimliğimize bürünmeliyiz. Mutlaka kötü eleştirecekler ve herşeyi söyleyecekler ama; biz kaldığımız yerden devam edeceğiz.
Tarzında değerlendirmede bulundular. Büyük ihtimalle burada ki Beşiktaşlıların istifası düşünceleri gerçekleşmeyecek gibi görünüyor.
böyle futbol mu oynatılır ?? biz eşleşmeden bu takımın ismini duyan var mıydı? Gidiyorsun adamlara korkak futbol oynuyorsun tek forvet çıkıyorsun ilerde bobo 50 metre arkasında delgado ne yapmayı amaçlıyor anlamadım adamlar takır takır baskı yapıo biz fısss bu kadar kötü futbol oynanmaz oynatılmaz
3-0'dı en son 4-1 bitmiş.Çok kötü oynadı Beşiktaş.Beşiktaş için hayırlı olabilir bu olay.Sonucunda yıllardır bekledikleri müjdeli haber yani Y.Demirören'in istifa haberi gelebilir.
Bu maç benim Ertuğrul sağlam ve ekibine olan güvencimi yerle bir etti. Ekip derken ki kasıt, varsa inceleme ve analiz ekibi.
Rakip orta sahanın 30-40 metrelik bölümünü parsellemiş durumda. Beşiktaş'ın normal taktiği kısa paslar üzerine kurulu. Ama Ertuğrul aldığı seminerlerden ve elde ettiği tecrübeden bilmeli ki orta sahada iyi basan ve alan daraltan ekiplere karşı kısa paslarla oyun kurulmaz. Topu karşı tarafa geçirmenin tek yolu atılacak uzun toplardır. Beşiktaş takımında uzun topları alabilecek, rakip savunmayı rahatsız edebilecek, Bobo ve Nobre gibi iki çok önemli adam var. Ama Ertuğrul sadece kısa pas talimatı vermiş takıma. Delgado rakip alanda dribbling yapmaya çalışıyor. Rakip 3 kişi ile alan daraltınca mecburen topu kaybedersin. Uzun top atmazsan, direkt paslarla hareketlenmezsen kaybedersin.
Gökhan Zan bu sezon hakikaten berbat. Hava toplarında zayıf, pozisyon alamıyor, rakip yanından geçip giderken müdahele edemiyor. Ben olsam Zan'ı devre arasında gönderir, yerine de stoper falan almazdım. Zaten orada yeterince oyuncumuz var.
Beşiktaş yönetiminin taraftarına bu kadar kötü futbol izletmeye gerçekten hakkı yok.Beşiktaş'ın bu gece oynadığı futbolu ve skoru gördükten sonra şoka uğramamak elde değil.
8-0 yenıldıgımız macta bıle ılk atak bızdendı mucadele edıyorduk bır caba vardı ama en nıhayetınde rakıp l'pooldu.. sımdı bu yenılgının acıklamasını kım nasıl yapar cok merak edıyorum ? aslında merak falan ettıgım yok yahu hepsı defolsun gıtsın ertugrul efendı hanı 'saglam' gelıyorduk?! sen ınonude boyle bır rakıp karsısında 1-0 a yatmayı yeglersen boyle deplasmanda avcunu yalarsın.. kımse kusura bakmasın arkadaslar sahsı goruslerım lutfen alıntıyla yapıp cevaplar vermeyın .. bu ıs boyle bu ekıple olmuyorrr! gerek teknık ekıp gerek yonetım kadrosu bu ısı bılmıyor ..!! istifa edin artık rahat bırakın bızı ..!
Gerçekten yazık çok yazık ama BJK bu skoru sonuna kadar haketti.Bumuydu final oynarız diyen takım????
Jaja ne gol atmış öle ya süperdi...Bu farklı skorlarda hep Hakan'ı buluyo...
maçı izlemedim ama metalist baya kaçırmış sanırım . ilk maç da gol falan hakemin hediyesiydi . 2-3 takımla gruplara kalsaydık çok iyi olacaktı aslında . sağlam ve demirören artık birşeyler yapmalı
İnsanLara Lafımı neden hiç bir zaman dinLetemiyorum ben ?
Tarih EyLüL biLmemne,Rakip Antep.Herkes 3-0'ı konuşuyor.Takımı övüyor.Ben ise eLeştiriyorum ErtuğruL HocayLa bu iş yürümez diyorum.Herkes ne kadar oLumsuzsun diyor.Kimse gerçekLeri göremiyor.Benim korkum bize ceza kesecek oLan takımın MetaList oLmasıydı ve oLdu.
Yahu sen niye adam gibi oyuncuLarın mevkiine göre kadro kurmazsın.Elinde Ali Tandoğan gibi,Serdar KurtuLuş gibi oyuncuLar varkn gidip sağ bekte stoper adamı oynatırsın.Sen niye eLinde Toraman gibi bir stoper varken Gökhan Zan denen futboL faciasını oynatırsın.Sen niye eLinde UĞUR İNCEMAN gibi süper bir oyuncun varken sağ bek Serdarı ön Liberoda oynatırsın.Sen hiçmi takımının maçLarını izLemezsinde sezonun başından beri uyuyan TeLLoyu haLa oynatırsın heLeki öyLe fizik gücüne dayaLı bir maçta.Bütün bunLarı yaparsan reziL oLursun kardeşim ayıp be ayıp !
Ama oLacağı beLLiydi.Antep maçında reziL ötesi bir iLk yarı geçirdik.Top hep Antepteydi çıLdırdım.İkinci yarının başında hakem imdamıza yetişti kazandık.Keza iLk MetaList maçı da öyLe...
Birde utanmadan önümüzde bir Lig maçı var diyor yahu adam biraz utanır da sözü yönetime bırakıyorum feLan der...
Çekin eLinizi KartaLımın üzerinde be defoLun gidin !!!
Hakan Arıkan'ın oynadığı her Avrupa maçında bir talihsizlik oluyor, bu maçta da oldu. Liverpool'dan sonra ikinci bir facia geldi. Geçmiş olsun Beşiktaş taraftarına, sabır diliyorum.
bir zamanlar fırtınalar estirirdim...
Beşiktaş'ımı bu halde de mi görecektim?
Bütün teknik ekip ve yönetimi istifaya davet ediyorum...
Beşiktaş baştan aşağı berbattı yorum yapacak pek bi durum yok maç için.. Bu denli zayıf bir takıma karşı döküldüler, sanki karşılarında Barcelona filan var gibilerdi.. Geçmiş olsun hepimize..
Zaten bugün rakibin iyi olmasına gerek falan yoktu,rakibin tur atlaması için,rezil olmak için ne gerekiyorsa fazlasıyla yaptık...
Ben zaten oynayan 14 oyuncununda hayatının en kötü maçını aynı maçta oyanmış olmalarına anlam veremiyorum...
Saha içinde sadece topa bakan Beşitaş futbolcuları.Saha dışında Kharkiv'i izleyen bir yönetim..
Yazık valla istifa zamanı çoktan geldi
Hakan Arıkan ya gerçekten çok kötü bir kaleci yada çok şansız.Ayrıca bence 4-1 için sevinmelisiniz sonuç dahada farklı olabilir.:(Beşiktaş turu rahat geçer diye düşünmüştüm bende.Ama rakibin forvetlerinde Siyahi bir oyuncu vardı.Çok hareketliydi,çok hızlıydı.Rakip takım çok etkiliydi.Beşiktaş'lı olmadığım için yönetimle ilgili yorum yapmayacağım.
Beşiktaş bu yenilgiden sonra ligdede üst üste mağlubiyetler alabilir.Şu dönemi atlatması lazım Beşiktaş'ın.
Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı zor günler bekliyor.
aslında i.b.b. maçında s.o.s vermişdi Beşiktaş ancak o maçda bazı şeyler görülmedi görülmek istenmedi diyelim...
sonuçda bizim karşımızada bu maç istenmeyen bir skor olarak yansıdı maalesef...
artık Ertuğrul Sağlam'ın da Sinan Engin'in de bazı şeyleri görmesi şart...
mesela Hakan Arıkan büyük takımda kalecilik yapamaz gibi
Gökhan Zan TSL'de değil Beşiktaş kocaelisporda dahil oynayamaz gibi
ve en kötüsü Beşiktaşın Orta saha oyuncusu olmaması bu sebeple en ufak presde dağılması gibi...
Birde Jaja mı nedir o adam harika gerçekten..Beşiktaş ilk maçı yensede 2.si için hiç güven vermemişti..Ben açıkçası eleneceğini düşünüyordum..