Bu maç benim Ertuğrul sağlam ve ekibine olan güvencimi yerle bir etti. Ekip derken ki kasıt, varsa inceleme ve analiz ekibi.
Rakip orta sahanın 30-40 metrelik bölümünü parsellemiş durumda. Beşiktaş'ın normal taktiği kısa paslar üzerine kurulu. Ama Ertuğrul aldığı seminerlerden ve elde ettiği tecrübeden bilmeli ki orta sahada iyi basan ve alan daraltan ekiplere karşı kısa paslarla oyun kurulmaz. Topu karşı tarafa geçirmenin tek yolu atılacak uzun toplardır. Beşiktaş takımında uzun topları alabilecek, rakip savunmayı rahatsız edebilecek, Bobo ve Nobre gibi iki çok önemli adam var. Ama Ertuğrul sadece kısa pas talimatı vermiş takıma. Delgado rakip alanda dribbling yapmaya çalışıyor. Rakip 3 kişi ile alan daraltınca mecburen topu kaybedersin. Uzun top atmazsan, direkt paslarla hareketlenmezsen kaybedersin.
Gökhan Zan bu sezon hakikaten berbat. Hava toplarında zayıf, pozisyon alamıyor, rakip yanından geçip giderken müdahele edemiyor. Ben olsam Zan'ı devre arasında gönderir, yerine de stoper falan almazdım. Zaten orada yeterince oyuncumuz var.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi