Antalya bayaa bi soguttu maci boyle bitecek gibi duruyor
Printable View
Antalya bayaa bi soguttu maci boyle bitecek gibi duruyor
Baros'u çıkarıp Ümit Karan'ı , Barış'ı çıkarıp Mehmet Güven'i almasıyla defansa çekiliyoruz bu son dakikalarda.Aslan Skibbe !
Dipnot: Gol her zamanki gibi Sabri'nin kanadından gelmiştir..
İso abi şaşırma bizim araGonesde ali bilgini sokuyor :D.
Antalyaspor taraftarlari da macin basindan beri küfür ediyorlar. Yuh artik ya...
Hakem büyük bir gol şansını kesti...
ne oldu ya kim kırmızı kart gördü ?
Bu hakemler sasirmis vallahi :) GS yonetimine kural hatasi itirazi icin bir sans daha dogdu
Noldu su anda ?
meira mı kart gordu :S
Şu Antalyaspor luların küfürlerini bakalım federasyon duyacakmı çok merak ediyorum ?
Meira, Zitouni'nin ayaklarını yerden kesti kendini attı diye önce Zitouni'ye çıkardı kartı. Yardımcı hakem uyarınca Meira'ya çıktı kart.
Kim kart gördü noluyor??:eek:
Bakalım bu maçtan sonra Gs yönetimi açısından neler olacak.
maç bitti 1-0
Deplasmanda Galatasaray Antalyaya karşı 10-0 öndeydi 10-1 oldu :)
Hiçbirşey çıkmaz ondan. Eğer maç devam etseydi tekrar kararı çıkabilirdi. Ama oyun başlamadan kartı iptal etti yardımcısının uyarısıyla. Normal bir karar
Böyle bir takıma karşı son dakikalarda defansa çekilen bir hocamız var. Allah bilir Bordeaux maçında Şahan'ın deyimiyle "0-0-0"a yakın bir taktikle sahaya çıkar Skibbe. Helal olsun helal...
Herzamanki gibi Avrupa maçı öncesi puan kaybedildi.Bu maç çokta önemli değil,asıl önemli olan Bordeaux maçı.
Hakemi niye eleştiriyosunuzki ? Gayette iyi maç yönetti. Maçı izlemeyen gelmiş burda yorum yapıyo. İlk yarıda Antalya'nın golunu vermedi aynı yardımcı hakem (::)
Bu Skibbe başarılı bir teknik adam falan değil. Skibbeyi bu kadar başarılı gösteren kadroymş. Yaa 1-0 geridesin Volkan - Aydın / Baros - Ümit Karan / Barış - Mehmet Güven değişikliği yapıyosun. Hadi Volkan gereklilikten çıktı. Ama Baros ve Barış değişiklikleri saçmalığın daniskasıydı.
Hak ederek kazandi, tebrikler Antalya
Antalyaya Tebrikler Mehmet Özdileğe Ayrı Tebrikler Gerçekten Son 4 Maçın 3ünü Kazandılar
Antalyasporu tebrik ederim temiz bir galibiyet aldılar hakem bir gollerini saymamasına rağmen galatasaray ise çok formsuz bir döeme girdi doğru düzgün bir ataklarını göremedim maçta
Antalya macindaki oyundan sonra ben artik takimdan ümidimi kestim.
Yönetim o kadar cikti demecler verdi, taraftarlar yürüyüsler yapti ama nafile !
Bu olaylardan sonra 10 kat daha hirslanmasi gereken takim daha da beter oynamaya basladi. Yaziklar olsun sizin gibi futbolculara, bu kulüpte oynamayi haketmeden tonlarca futbolcu var.
Skibbe yine hatalarina devam ediyor. Baros takimda pozisyona giren tek futbolcuyken onu cikardi oyundan Ümit'i aldi. Sonra ne oldu ? Tek pozisyonumuz bile yok ...
Baris'i oyundan cikardi Mehmet'i oyundan aldi üstüne üstlük.
Tabi Mehmet Güven Zidane ya, müthis asistleriyle maci cevirecekti ...
Sabri'ye bisey diyemiyorum artik. Bu oyuncuyu takimda tutanlara yaziklar olsun ! Kalli gecen sene bunu kadro disi biraktiginda ne kadar hakliymis oysaa !
Her macta onun bölgesinden goller yiyoruz. Skibbe ise bu duruma seyirci kaliyor !
Duran toplar da hep Sabri var. Sanki 100 kere frikikten gol atmis yaaa.
Gercekten bu takimin halip harap. Hafta ici oynanacak Bordeaux macindan ümidim kalmadi...
O kadar gol kacır, atama sabrinin kanatından yine gol ye. Diyecek birsey yok. Şampiyonluk artık çok çok zor. Tebrikler Antalya.
Arda'nın form düşüklüğü Lincoln ve Kewell'in olmamasından kaynaklanıyor olabilir mi?
Kaleci Ömer'inde Galatasaray maçlarında panterligi tutuyor..
Bildigim kadariyla artik maclarda anons zorunlulugu kalkti yani kufur edildi diye anons yapilmiyor
Galatasaray puan için hiçbirşey yapmadı.Birşeyler yapmaya çalışan taraf Antalya idi ve kazanmasını da bildi.
Tebrikler Antalya'ya.
Antalyaspor'u tebrikler.Hep Avrupa Maçı öncesi puan kaybediliyor..Maçı izlemedim ama Skibbe'nin yaptığı değişikliklerde saçma olmuş..
artık hiçbir bahane olamaz . bıktım artık her hafta aynı kötü oynayan takımı görmekten . bıktım artık sabri'nin saçma sapan kademe hatalarından gol yemekten , onlarca pozisyon vermekten . sezon başından beri bir sürü sakat vardı carttı curttu diye avuttuk kendimizi sayın skibbe . ee bugün ne vardı ? bi de adamların golu verilmedi . sezon başından beri skibbe'ye zaman verelim falan diye savunuyorum adamı ama artık yeter . daha taktikle kazandığın bir maç bile yok . geçen sezon birsürü sakatla son 6 haftada neredeyse tüm rakiplerini yenen takıma bak bi de şimdikine . kewell , lincoln , baros , arda vs. varken bu ligde maç kazanamayanı zaten döverler . bugun de neredeyse ideal kadroyla sahadaydık . 2 adam yok diye gelene geçene yenilceksek , 2 kişi yokken yapıcak bir b planımız bile yoksa vay halimize . Bordeaux maçında bizi kimse kurtaramaz bu kafayla gidersek . Zaten bu sezondan da ümidi kestim .
Yöneticilerin çıkıp hakemler hakkında sık sık açıklama yapması futbolcuların işine geldi. Nasıl olsa hakem yine bir hata yapar bizde aradan sıyrılırız diye düşünmüşlerdir. Galatasaray puan kaybettiği maçlardaki açıklarını tespit edemediğini ve rakiplerinin u açıklarını iyi kullandığını düşünüyorum.
Herkez Sabri'yi eleştiriyorda,Sabri mecburiyetten bek oynuyor.Yazın sağ beke iyi bir transfer yapılacaktır.
Sabri git artık şu takımdan adamı barca'da sağ beke koysanız barcayı allak bulak eder.Hiç bi şekilde savunma yapamıyo ters kademeye giremiyo hala milli takımda Gs'de oynuyo yeter artık yaa....
Hakemin bu konudaki yetkisinin kaldırılması tartışılır o zaman bu tip durumlar için. Sonuç olarak müthiş sağ bek Sabri'yi, takımın yeni kurtarıcı 10 numarası Mehmet Güven'i ve dünya gol krallığına aday olan Ümit Karan'ı oynatan futbol dehası(!) teknik direktörümüz sayesinde bu maçı kaybettik. Tebrikler Antalya...
maçtan sonra aklımda birkaç düşünce oluştu.
1- bu Ömer bütün sene Galatasaray maçlarına mı hazırlanıyor acaba? adam hangi takımda olursa olsun Galatasaray'dan gol yemeyeceğim diye yırtıyor kendisini, diğer maçlarda yolgeçen hanı...
2- Meira ne işe yarar defansta ve biz bu adamı neden aldık? 2 top kesip 1 atak başlatamadı maç boyunca.
3- birisi Sabri'ye artık futbol oynamayı ve orta yapmayı öğretsin rica edeceğim, futbolculuk hayatım boyunca sağ bek hariç neredeyse her yerde oynadım ama adım gibi eminim ben oynasam orada bu kadar haftadır Sabri'den daha iyi oynarım. bu kadar kepaze bir sağ bek görmedim hayatımda.
4- Mehmet Güven ne iş yapar ve Skibbe neden bu adamı bu kadar sever? bende istiyorum altyapıdan oyuncular çıksın Galatasaray'ın as kadrosunda oynasın ama bi şey göremedik ki bu adamdan. 1 tane doğru pasın olsun be kardeşim, yok.
5- kesin kazanman gereken maçta yenik durumdayken neden forvet değişikliği yaparsın be Skibbe? ha 1-0 yenilmişsin ha 2-0, kaybettiğin puan sayısı aynı değil mi? karşında geriye yaslanmış skoru korumak isteyen bir rakip var, 3 forvetle saldırsan daha fazla gol şansı yakalaman daha yüksek ihtimal değil mi?
6- Baros'un kart gördüğü pozisyon nasıl bir pozisyondur birisi bana anlatsın rica edeceğim. hani hatadır, yanlış görmektir, takdir hakkıdır diyoruz ama buna yuh çekmek lazım artık.
7- şu saatten sonra UEFA Kupasını alsak da Skibbe sezon sonunda gider, elinde böyle bir kadro varken 2 adamın yok diye puan kaybediyorsan sen teknik ve taktik olarak hiçbir şey bilmiyorsun demektir.
Bu kadroyla ne UEFA nede Lig kupasını alabiliriz. Tam kadro oynasak belki güzel şeyler yapabiliriz ama tam kadro olamıyoruzki hiçbir maç. Keşke devre arasında boş boş durmayıp transfer yapsaydık.
Antremanda boş kaleye frikikten gol atmamış kişi Juninho muamelesi görüyor. Ne biçim takım bu ya?
Maçın başındaki havadan kurtulamadık, bir ara çok yüklendik ama olmadı.Sağlık olsun, Antalyaspor'u tebrik ederiz :)