maçtan sonra aklımda birkaç düşünce oluştu.
1- bu Ömer bütün sene Galatasaray maçlarına mı hazırlanıyor acaba? adam hangi takımda olursa olsun Galatasaray'dan gol yemeyeceğim diye yırtıyor kendisini, diğer maçlarda yolgeçen hanı...
2- Meira ne işe yarar defansta ve biz bu adamı neden aldık? 2 top kesip 1 atak başlatamadı maç boyunca.
3- birisi Sabri'ye artık futbol oynamayı ve orta yapmayı öğretsin rica edeceğim, futbolculuk hayatım boyunca sağ bek hariç neredeyse her yerde oynadım ama adım gibi eminim ben oynasam orada bu kadar haftadır Sabri'den daha iyi oynarım. bu kadar kepaze bir sağ bek görmedim hayatımda.
4- Mehmet Güven ne iş yapar ve Skibbe neden bu adamı bu kadar sever? bende istiyorum altyapıdan oyuncular çıksın Galatasaray'ın as kadrosunda oynasın ama bi şey göremedik ki bu adamdan. 1 tane doğru pasın olsun be kardeşim, yok.
5- kesin kazanman gereken maçta yenik durumdayken neden forvet değişikliği yaparsın be Skibbe? ha 1-0 yenilmişsin ha 2-0, kaybettiğin puan sayısı aynı değil mi? karşında geriye yaslanmış skoru korumak isteyen bir rakip var, 3 forvetle saldırsan daha fazla gol şansı yakalaman daha yüksek ihtimal değil mi?
6- Baros'un kart gördüğü pozisyon nasıl bir pozisyondur birisi bana anlatsın rica edeceğim. hani hatadır, yanlış görmektir, takdir hakkıdır diyoruz ama buna yuh çekmek lazım artık.
7- şu saatten sonra UEFA Kupasını alsak da Skibbe sezon sonunda gider, elinde böyle bir kadro varken 2 adamın yok diye puan kaybediyorsan sen teknik ve taktik olarak hiçbir şey bilmiyorsun demektir.