Hep Trabzonlu arkadaşlar dimi ? Konular tarafsız ele alındığında kim haklı kim haksız ayırt etmek çok kolay. 80.mesajı yazıyorum ve konunun bu kadar uzamasının sebebi bazı arkadaşların Trabzonspor'u gerek Türkiye Ligi gerekse de Avrupa'da küçümsemeleri.
Ben gidipde Sivas-Anderlecht topicinde , Sivas tecrübesiz Anderlecht ezer geçer , Sivas'ın ne başarısı var ki demiyorsam 14-15 yaşında ki insanlar da Trabzonspor Avrupa'da her zaman başarısız oldu demesin bilip bilmeden. 24 yaşına girdim eleştiri nedir ne değildir biliyoruz.Bunların sürekli kasıtlı yapılması rahatsız edici.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yahu biraz mantıklı olun eminim şurda Trabzonspor'un hiçbir hazırlık maçını izlemediniz. Yeni gelen bir teknik adamla Trabzonspor nasıl oynuyor sistemi nedir fikriniz yoktur. Yeni transferlerin takıma katkısı nedir vs bunların hiçbirini bilmeden rakipde belli olmadan başlıyorsunuz eleştirmeye. Bi bekleyin bakalım rakip belli olsun , Trabzonspor nasıl top oynuyor izleyin oan göre eleştirirsiniz. Benim tepkim buna. Ha bir de geçmişi hiçe saymayın olsun bitsin.