Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 87 sonuç

Konu: Trabzon'u devler bekliyor

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Default Trabzon'u devler bekliyor

Trabzon'u devler bekliyor

Avrupa Ligi´nde gruplar Trabzon için çok önemli ama Fırtına´yı 7 Ağustos´taki kurada Roma, Lazio, W.Bremen, Zenit, Valencia, Ajax gibi zorlu rakipler bekliyor.

Trabzonspor için bu sezon Avrupa’da başarı çok önemli. Bordo-Mavililer, Avrupa Ligi’nde gruplara kalırsa hem prestiji artacak hem de kombine satışlarından, yayın gelirlerine kadar kulübün mali portresi bundan olumlu olarak etkilenecek. Geçen sezon Avrupa Kupaları’na katılma sözü veren yönetim bunu gerçekleştirdi. Şimdi hedef gruplara kalmak. Gerçi Fırtına, bu kulvarda Fenerbahçe ve Galatasaray’a göre bir adım önde, en azından tek tur oynayacak. Ancak iki İstanbul temsilcisi rakiplerini elemeleri durumunda 7 Ağustos’taki kuraya seribaşı olarak girecek. Bordo-Mavililer ise seribaşı değiller ve kuraya ikinci torbadan katılıyorlar.
    Yıllardır süren hasret!
    Karadeniz temsilcisini, burada geçen sezonun finalisti Werder Bremen, Villarreal, Fatih Tekke’nin takımı Zenit Petersburg, Benfica, Valencia, Ajax, Everton, Heerenveen, Lazio, Hertha Berlin, Dinamo Bükreş, AEK, Aston Villa gibi rakipler bekliyor. 3. ön elemeden gelmesi muhtemel Hamburg, PSV, Roma, S.Bükreş, Lille, Basel, C.Brugge, A.Wien, M.Kharkiv, A.Bilbao, Hapoel Tel Aviv de olası rakipler arasında. Trabzonspor, 4. tur maçlarını 20-27 Ağustos tarihinde oynayacak. UEFA’nın yeni formatıyla ilk kez oynatacağı Avrupa Ligi, geçmişteki UEFA Kupası’nın aksine takımlara mali açıdan da büyük getiri sağlayacak. Son yıllarda Avrupa Kupaları’nda başarılı bir tablo çizemeyen Trabzonspor, geçen sezonu boş geçmişti. 2007 yılında da artık oynanmayan İntertoto Kupası’nda Vllaznia’yı safdışı bırakmış, ardından
    isimsiz Rumen temsilcisi Otelul Galati’ye elenmişti.

Bence Roma gelsinde güzel bir eleme turu izleyelim.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Çok zor rakiplervar Tel Aviv Avusturya Wien Basel ve Club Brugge dışındaki rakipler baya dişli duruyor

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    Bence Roma gelsinde güzel bir eleme turu izleyelim.
    Roma gelirse eleme turu degil elenme turu izleriz ancak.Umarım İngiliz,Alman,İtalyan ve hepsinden önemlisi İspanya takımları gelmez ve gruplara kalırız.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Haklısın ama HSV,Everton,Lazio felan çıkıp onlara elenceğimize Roma'yya elenelim daha iyi bence

Tabi gönlüm guruplara klmakta orda gelen para ve şöhret seneye lazım olacak bize.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Bizde kura şansı yok ki.. gidiyoruz onca uygun takım arasından tarihinin en güzel yıllarını yaşayan Osasuna'yı,İspanya milli takımına 5 oyuncu veren Bilbao'yu çekiyoruz

Şahsen İspanya,italya ve İngiliz bir takımın gelmesini istemem..Ha Aston Villa gelsin olabilir tarih tekerrürden ibarettir

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Aston Villa aslında en ters gelecek takım. Barry kaybettiler ama kanat oyuncuları çok iyi. Ben Egemen ve Giray'ın Carew'in hava toplarındaki başarısını karşılayabileceklerini düşünmüyorum.

Tel Aviv gelirse iyi olur. Kapalı kutu gibi dursada diğer rakiplere oranla daha güçsüz takım. Metalist gelmesini kesinlikle istemem. Adamlar çok hızlı çıkabiliyolar. Tehlikeli takım.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

avrupada her takım güçlüdür.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

İngiliz, Alman, İtalyan, İspanyol, Hollanda, Portekiz vs. gelmesin ne demek yahu.O zaman hiç katılmayalım bu lige.Gidip Afrika'dan bi takımla eleme oynayacak halimiz yok Avrupa Ligi'nde.Her takımın kendine göre gücü var.Bize şuan üstümüzde bulunan 6 takımın 3. ön elemede elenmesi yetiyor.Seribaşı olma şansımız düşük değil.Olamasakta sadece Valencia, Roma, Bremen gelecek diye bir kuralda yok.Litex, Odense, Sofia gibi dandik takımlarda mevcut seribaşları arasında.Korkulacak bişey yok..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by Cyzio View Post
    İngiliz, Alman, İtalyan, İspanyol, Hollanda, Portekiz vs. gelmesin ne demek yahu.O zaman hiç katılmayalım bu lige.Gidip Afrika'dan bi takımla eleme oynayacak halimiz yok Avrupa Ligi'nde.Her takımın kendine göre gücü var.Bize şuan üstümüzde bulunan 6 takımın 3. ön elemede elenmesi yetiyor.Seribaşı olma şansımız düşük değil.Olamasakta sadece Valencia, Roma, Bremen gelecek diye bir kuralda yok.Litex, Odense, Sofia gibi dandik takımlarda mevcut seribaşları arasında.Korkulacak bişey yok..
    İyide Play-off'ta bu takımların gelmesi demek sadece iki maç yapıp elenmen demek..Hele gruplara kalalım ondan sonra gelen gelsin..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Metalist gelmesinde kim gelirse gelsin adamlar korkulu rüyamız oldu hem beşiktaş'ı hem galatasaray'ı yendiler birde Metalist geçen sene uefa da gruplarda bir maçı hariç diğer maçlarda gollerini 80'den sonra attı ona da dikkat etmek lazım...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

tel aviv hariç tüm takımlar trabzonu eler diye düşünüyorum umarım yanılırım
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Belli olmaz o hiç zamanında Lyon,Aston villa vs eledik neden olmasın yine.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Belli olmaz o hiç zamanında Lyon,Aston villa vs eledik neden olmasın yine.

Biz de zamanında kimleri eledik.Diğer takımlar da kimleri eledi.Geçmişte olmuşu söyleyip şimdi neden olmasın demek çok saçma.Geçmiş sonuçta kaç yıl önce.Şu anki takımlarımızın durumları belli.Sivasspor'la acı gerçeği gördük Trabzonspor'la da aynısı olacaktır.Trabzonspor Avrupa'da her zaman başarısız olmuştur.Geçen seneydi yanlış hatırlamıyosam saçma sapan bi takıma elenmişlerdi.Bu sene o takımdan kat kat daha iyi takımlar olucak ki bunlar Lyon,Aston Villa gibi Avrupa'da sürekli oynamış başarısı olan takımlar.Kharkiv bile geçen sene neler yaptı.O yüzden zamanında şunu yendik neden şimdi olmasın laflarını bırakıp gerçeği görelim.Trabzonspor'un bu takımları elemesi çooook zor.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Shaktar 2-2 Poli
    Celtic 0-1 Dinamo Moskova

Dün gece en basitinden 2 tane sonuç.Shaktar beraberliği 89'da kurtardı, Celtic ise evinde gol bile bulamadı.Maç kağıt üstünde değil sahada kazanılıyor.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Cyzio View Post
    Shaktar 2-2 Poli
    Celtic 0-1 Dinamo Moskova

Dün gece en basitinden 2 tane sonuç.Shaktar beraberliği 89'da kurtardı, Celtic ise evinde gol bile bulamadı.Maç kağıt üstünde değil sahada kazanılıyor.
    Celtic'de, Shaktar'da turu geçer.

Bu arad Dinamo Bükreş gelmesin, çok ters takım.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Biz de zamanında kimleri eledik.Diğer takımlar da kimleri eledi.Geçmişte olmuşu söyleyip şimdi neden olmasın demek çok saçma.Geçmiş sonuçta kaç yıl önce.Şu anki takımlarımızın durumları belli.Sivasspor'la acı gerçeği gördük Trabzonspor'la da aynısı olacaktır.Trabzonspor Avrupa'da her zaman başarısız olmuştur.Geçen seneydi yanlış hatırlamıyosam saçma sapan bi takıma elenmişlerdi.Bu sene o takımdan kat kat daha iyi takımlar olucak ki bunlar Lyon,Aston Villa gibi Avrupa'da sürekli oynamış başarısı olan takımlar.Kharkiv bile geçen sene neler yaptı.O yüzden zamanında şunu yendik neden şimdi olmasın laflarını bırakıp gerçeği görelim.Trabzonspor'un bu takımları elemesi çooook zor.

Müneccimiz galiba he? Trabzonspor Avrupa'da her zaman başarısız olammıştır bilmiyorsan araştır araştıramam üşeniyorum diyorsan al..Avrupa'da oynadıgı maçlarda galibiyet sayısı maglubiyte sayısını geçen tek takım Trabzonspor'dur..Sizden bunu bilmenizi hiç bir Trabzonsporlu beklemiyor zaten..Son Nuri Albayrak döneminde başarısız oldugumuz açıktır Avrupa ve Ligde buna bişe demem ama Trabzonspor her zaman başarısız olmuştur demek bilgisizliğinin kanıtıdır..Umarım sadece 72 maç oynadı falan demezsiniz..72 maç Avupa'da oynamak iyi bir sayıdır

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

bu 72 macın kac tanesi basit takımlarla ön eleme onu merak ettim ben ayrıca trabzonspor hiç sampiyonlar liginde gruplara kaldı mı ben hatırlamıyorum belki 20-30 yıl önce ismi farklı iken olabilir.son yıllarda avrupaya hiç gitti mi gitmedi tecrübesiz yani her ne kadar tecrübe lafına bu konularda inanmasamda.Asıl sorun şu bizim trabzonsporun bu takımların çoğuna maalesef gücü yetmez
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Sen önce iyi araştır biz gecen yıl avrupada oynamadık ondan önceki sene elendik doğrudur ama o sezon takımda zaten işyoktu ben geçmişe göre konuşmuyorum.Yeneriz neden olmasın diyorum o adamlarda insan bizimkilerde ayrıca yeni hoca yada yeni takım hakkında bilgin varm?Antrenman ,maç vs dikkate ettin mi hayır.Biz Sivas değiliz.Bilmeden kesin yorumlar yapma bence Aygün.Ayrıca kesin eleriz demiyorum neden olmasın diyorum bende biliyorum zor ama olmayacak iş değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by sananes View Post
    bu 72 macın kac tanesi basit takımlarla ön eleme onu merak ettim ben ayrıca trabzonspor hiç sampiyonlar liginde gruplara kaldı mı ben hatırlamıyorum belki 20-30 yıl önce ismi farklı iken olabilir.son yıllarda avrupaya hiç gitti mi gitmedi tecrübesiz yani her ne kadar tecrübe lafına bu konularda inanmasamda.Asıl sorun şu bizim trabzonsporun bu takımların çoğuna maalesef gücü yetmez
    iyi de Türk takımları zaten en allttan başlamıyormuydu turnuvalara 5-10 yıl öncesine kadar..Şampiyonlar Liginde hiç grup aşamasına kalamadık dogrudur zaten en büyük eksiğimiz de bu fakat son yllarda hiç Avupa'ya gittimi derken geçen sene gitmedik sadece son yıllarda hatırladıgım bu..Ha şuna katılırım Trabzonspor'dan güçlü takım var çogu eler Trabzonspor'u buna birşey demedim dememde zaten..Benim asıl problemim bazı gençlerin bilmeden sallaması..

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Trabzona Avrupada Başarılar Umarım Bizim Yaşadığımızı Yaşamazlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    iyi de Türk takımları zaten en allttan başlamıyormuydu turnuvalara 5-10 yıl öncesine kadar..Şampiyonlar Liginde hiç grup aşamasına kalamadık dogrudur zaten en büyük eksiğimiz de bu fakat son yllarda hiç Avupa'ya gittimi derken geçen sene gitmedik sadece son yıllarda hatırladıgım bu..Ha şuna katılırım Trabzonspor'dan güçlü takım var çogu eler Trabzonspor'u buna birşey demedim dememde zaten..Benim asıl problemim bazı gençlerin bilmeden sallaması..
    söylemek istedigim 3 tane ön eleme turu oynarsın ilk ikisi cok kolay takımlarla olur elersin sonra biraz dişli takım geldiginde elenirsin bunu istatistik olarak önümüze bakın biz avrupada istatistiklerde sizden basarılıyız dersin falan bu yanlıs bi yöntem olur eleme turlarında atılan goller bile istatistikten sayılmıyo gol krallıklarında en basiti katıldı mı derken eleme oynamanın dısında bi sonraki turları kast etmistim zaten uefa cl falan

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Sonucta turu gecerse Trabzon yine bu takımlarla oynayacak..
    Yüregimdeki sevdan cubuklu forman..! 222 mac 103 gol 108 asist Alex De Souza..!

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by sananes View Post
    söylemek istedigim 3 tane ön eleme turu oynarsın ilk ikisi cok kolay takımlarla olur elersin sonra biraz dişli takım geldiginde elenirsin bunu istatistik olarak önümüze bakın biz avrupada istatistiklerde sizden basarılıyız dersin falan bu yanlıs bi yöntem olur eleme turlarında atılan goller bile istatistikten sayılmıyo gol krallıklarında en basiti katıldı mı derken eleme oynamanın dısında bi sonraki turları kast etmistim zaten uefa cl falan
    Dediğim gibi Cl'de gruplara kalamadık.3.Ön eleme kapsıından dönmüşlğümüz var 2 defa..Onu hatırlıyorum..Şampiyon Klüpler kupası ve UEFA kupası eleme usulü oynanıyordu eskiden.. dolayısıyla grup kavramı yeni yeni girdi futbola..Cl'de 93 UEFA'da da 3-4 yıl oldu heralde..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Tabloyu komyuşunzu galibiyet sayımız mağlubiyetimziden fazla diye ama bu galibiyetleri hangi turda aldı falan oda var tabiki inaşşalah bus ene avruapad birşey yapar trabzon

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Sen önce iyi araştır biz gecen yıl avrupada oynamadık ondan önceki sene elendik doğrudur ama o sezon takımda zaten işyoktu ben geçmişe göre konuşmuyorum.Yeneriz neden olmasın diyorum o adamlarda insan bizimkilerde ayrıca yeni hoca yada yeni takım hakkında bilgin varm?Antrenman ,maç vs dikkate ettin mi hayır.Biz Sivas değiliz.Bilmeden kesin yorumlar yapma bence Aygün.Ayrıca kesin eleriz demiyorum neden olmasın diyorum bende biliyorum zor ama olmayacak iş değil.
    Yanlış hatırlamıyorsam demiştim.Kesin geçen sene elendiniz demedim.Yeni takım,yeni hoca etkili olacaktır ama bi yere kadar.Antrenmana,maça dikkat etsem nolur ki ? Rakip atıyorum Valencia.Antrenmanın kralını yapsan nolur ? Yeni hoca nereye kadar değiştirebilir takımı ? Yeni hoca çok aşırı etkili olsa Tobol'a 8-10 atmıştık Rijkaard'la.Neden olmasın tabi olur imkansız diye bir şey yoktur.Ama Trabzonspor henüz eleyecek aşamaya gelmiş değil.Zorlar bir yere kadar ama ikinci maçın sonunda evine dönmüş olur.Umarım Trabzonspor eler.Ama hiç sanmıyorum.

Müneccimiz galiba he? Trabzonspor Avrupa'da her zaman başarısız olammıştır bilmiyorsan araştır araştıramam üşeniyorum diyorsan al..Avrupa'da oynadıgı maçlarda galibiyet sayısı maglubiyte sayısını geçen tek takım Trabzonspor'dur..Sizden bunu bilmenizi hiç bir Trabzonsporlu beklemiyor zaten..Son Nuri Albayrak döneminde başarısız oldugumuz açıktır Avrupa ve Ligde buna bişe demem ama Trabzonspor her zaman başarısız olmuştur demek bilgisizliğinin kanıtıdır..Umarım sadece 72 maç oynadı falan demezsiniz..72 maç Avupa'da oynamak iyi bir sayıdır

20-30 yıl öncesi beni ilgilendirmiyo.Son zamanlarda bir başarısı var mı ? Yok.En büyük başarısı 2 tur geçmek olmadı gruplara kalmaktır.Galibiyet sayısı yüksek olduğu başarılı olduğu anlamına gelmez.Bu galibiyetleri ilk turda alıp ikinci turda yenilip elenmiştir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben Trabzonspor'un hazırlık döneminde oynadığı futbolu çok beğendim gerçekten umut veriyorlar hangi takım gelirse gelsin ülkemizi yakışır bir şekilde temsil edeceklerine eminim sürpriz bile yaparlar zor bir takıma karşı bence..

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Yanlış hatırlamıyorsam demiştim.Kesin geçen sene elendiniz demedim.Yeni takım,yeni hoca etkili olacaktır ama bi yere kadar.Antrenmana,maça dikkat etsem nolur ki ? Rakip atıyorum Valencia.Antrenmanın kralını yapsan nolur ? Yeni hoca nereye kadar değiştirebilir takımı ? Yeni hoca çok aşırı etkili olsa Tobol'a 8-10 atmıştık Rijkaard'la.Neden olmasın tabi olur imkansız diye bir şey yoktur.Ama Trabzonspor henüz eleyecek aşamaya gelmiş değil.Zorlar bir yere kadar ama ikinci maçın sonunda evine dönmüş olur.Umarım Trabzonspor eler.Ama hiç sanmıyorum.

20-30 yıl öncesi beni ilgilendirmiyo.Son zamanlarda bir başarısı var mı ? Yok.En büyük başarısı 2 tur geçmek olmadı gruplara kalmaktır.Galibiyet sayısı yüksek olduğu başarılı olduğu anlamına gelmez.Bu galibiyetleri ilk turda alıp ikinci turda yenilip elenmiştir.
    20-30 yıl öncesi seni ilgilendirmiyosa Trabzon hep başarısız olmuştur demeyeceksin..bu kadar basit..Çelişkiye gerek yok..

Aguero,sanki bütün Türk takımları Avrupa'da direk grup aşamsından başlıyor eleme usulü gidiyor bu tunuvalar..Avrupa'da 4 kez çeyrek final kapısından döndük kupaların..Başarısızlıktan kasıt buysa başarısızlık yok eger iyi iştir diyorsanız sonuç bundan ibaret..Daha uzatmayacagım çünkü çogu kişi konu hakkında bilgili değil işkembeden sallıyor..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

20-30 yıl öncesi seni ilgilendirmiyosa Trabzon hep başarısız olmuştur demeyeceksin..bu kadar basit..Çelişkiye gerek yok..

Aguero,sanki bütün Türk takımları Avrupa'da direk grup aşamsından başlıyor eleme usulü gidiyor bu tunuvalar..Avrupa'da 4 kez çeyrek final kapısından döndük kupaların..Başarısızlıktan kasıt buysa başarısızlık yok eger iyi iştir diyorsanız sonuç bundan ibaret..Daha uzatmayacagım çünkü çogu kişi konu hakkında bilgili değil işkembeden sallıyor..
    Peki sen bana Trabzonspor'un Avrupa'daki en büyük başarısını söyler misin ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Önceden başarılı olmayan bi kulüp hiç olamayacak diye bir kaide yok tartışmak yersiz şuanda.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by kaanali View Post
    Önceden başarılı olmayan bi kulüp hiç olamayacak diye bir kaide yok tartışmak yersiz şuanda.

Arkadaş "Trabzonspor Avrupa'da her zaman başarısız olammıştır " dedi başarılı olduğunu hiç hatırlamıyorum en büyük başarısını sordum ben de.Tartışmıyoruz merak ettim gerçekten neymiş en büyük başarısı.

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri