TemsiLcimiz kendi sahasında aLacağı 6 puan ve depLesmandan çıkarabiLeceği en az 3 puanLa gruptan çıkar diye düşünüyorum.3 puan oLmasa biLe 2 puan çok çok iyi oLur.Zor bi grup ama neden oLmasın :0:
Printable View
TemsiLcimiz kendi sahasında aLacağı 6 puan ve depLesmandan çıkarabiLeceği en az 3 puanLa gruptan çıkar diye düşünüyorum.3 puan oLmasa biLe 2 puan çok çok iyi oLur.Zor bi grup ama neden oLmasın :0:
Fikstür belli oldu.
15 Eylül - Beşiktaş - Manu
30 Eylül - CSKA - Beşiktaş
21 Ekim - Wolfsburg - Beşiktaş
Cska ve Wolfsburg ile ikinci maçları evinde oynaması bir avantaj Beşiktaş'ın.
Bir kaç puan topLar sonuncu oLuruz.
CSKA yı ne küçümsemişsiniz ya :D işimiz çok zor iyimser olayım diyorum ama olmuyor vallahi...Avrupa Ligi'ne kalsak razıyım.
Keşke barça çıksaydı manu yerine zaten sonuç değişmezdi messiyi izlerdik en azından.Cska çıkabilecek iyi takımlardan.son torbadanda okadar takım varken wolfsburgu çekmekte şans heralde :) Gruptan çıkabileceğini düşünmüyorum beşiktaşın.Manu ile Wolfsburg ilk 2yi paylaşır.
Wolfsburg olayında gelme ihtimali yüksekti.Son 4 takım kalmıştı sanırım.A Grubu'nda Alman vardı.B Grubu'nda Rus vardı.4 takımdan 1'i olan Rubin Kazan gelemeyeceğine göre.Wolfsburg da A Grubuna gidemeyeceğine göre 3 gruptan birine gitti ve B grubu oldu.Şanssızlık da vardı da o kadar değildi.
arkadaşın demek istediğine göre bu şartların oluşması şanssızlık olarak değerlendirilmemeli. Bu olaylara şanssızlık demek bencede çok saçma çünkü şanssızlığın babası :DQuote:
bu şartların oluşması şanssızlık değil mi :D
Son torbadan Wolfsburg hariç kim gelirse gelsin UEFA garanti diyebilirdim.Ama klasik Beşiktaş kura şansı oldu...
M.United banko lider olur...
Diğer üç takımında 2.lik şansı eşit bana göre.M.United'den ve deplasmanlarda alınacak puanlar çok önemli...
Bana öyle geliyor ki Beşiktaş ya 4 ya 6 puan toplayacak.
Deplasmandaki maçlarını kaybedeceklerini düşünüyorum.
Evlerinde de Manu'ya yenilirler,Cska'yı yenerler,Wolfsburg'la da ya yenerler ya da berabere kalırlar bence.
Tabii bu mantığımın görüşü.Kalbim ister ki 18 puan toplasın :)
Zor bir grup olmuş, Beşiktaş'ın işi zor bence.
Besiktas`in 3. olup yoluna Avrupa Liginde devam edecegini dusunuyorum.
Sevilla Rangers ve Arsenal AZ olmayinca umarim Manchester Utd ve CSKA gelir dedim. tam sevinmisken Wolfsburg cikti. En az 9 puan aliriz diye dusunuyorum
Çok kötü bir grup oldugunu düşünmüyorum..İçerde oynayacagı maçlar Bjk'nin kaderini belirler..Man Utd İnönü'de devirebilirse ilk maçta müthiş bir avantaj olacaktır takım havayı yakalayacaktır..CSKA ve Wolfsburg ile ilk maçı deplasmanda oynamasını ise avantaj olarak görüyorum
2. torbadan iyi kura çıkmış diğerlerine göre ama wolfsburg işi çook bozmuş. sonuncu oluruz.
Bu bana Fenerin Çeyrek final oynadığı grubu hatırlattı. PSV yerine WLS. İnter yerine ise Man utd. İlk maçta İnter i evimizde yenip çeyrek finale kadar gitmiştik. Belki Bjk de yapabilir :D
Zor bir grup.Temsilcimizin kendi sahasında oynayacağı maçlar çok önemli gruptan çıkmak adına.Beşiktaş'ın 7-8 puanla 3.cü olup Avrupa Ligi'ne kalacağını düşünüyorum.
Beşiktaşın Gruptan Çıkamayacağını Düşünüyorum Ama Uefadan Yollarına Devam Ederler Diyorum
beşiktaş 2.3.4 hangisi olursa olsun sürpriz olmaz birinci kesin manchester united olacaktır.
Bir de sürpriz yapıp Lider olurmuşuz :D O zaman Messi senden özel hediye isterim :p
Bu arada grupta bence tek olamayacağımız sıralama 3.Lük.
Çok iyi bir performansla 1 veya 2 oluruz. Kötü oynarsak da sonuncu oluruz.
Beşiktaş ne kadar iyi oynarsa oynasın ManU'yu geçemez.ManU'yu ikinci sırada bırakacak takımların sayısı bir elin parmaklarını zor geçer (:
Mustafa Denizli Türkiye için iyi bir hoca fakat Avrupa futbolunda yeterli değil diye düşünüyorum.
Rakipleri değerlendirirsek Man Utd ;en büyük yıldızları Alex Ferguson bence o nasıl isterse öyle oluyor...Rooney,Nani cok formdalar...Sadece yeni transferler uyum sağlayamadı...Ferdinand sakat.Brown oynarsa savunmada belki bi seyler cıkabilir...Fakat herkes iyi biliyor ki Alex Ferguson İnönü'de rotasyon yapmazsa Beşiktaş'ın işi çok zor olur...
Wolfsburg;Alman şampiyonu geçen sene bizlerde oynadığı etkileyici futbolla sempati kazanmıstı...Ziani,Martins gibi iyi transferleri var...Çok iyi bir ofansif 4lüleri var...Beşiktaşın bu 4lüyü durdurması gerekiyor...
Misimovic,Grafite,Genther,Dzeko dan bahsediyorum.Orta sahadaki Josue fiziksel olarak eksik olmasına rağmen kaliteli bir bek savunmadaysa iyi stoperleri var...
Cska Moskova'nın son 2-3 macını izleme fırsatı buldum...Zico maalesef sistemini oturtamadı...İyi oynamıyorlar...Zhirkov'un gidişiyle iyice sarsıldılar topu ileri tasıyan adamları kalmamıstı.Mark Gonzalez'i alarak biraz daha toparlandılar.
Herkesin bildiği gibi en büyük yıldızları Vager Love çok etkili bir forvet fakat bence düşüş içinde bu sene...Alan Dzagoev gibi çok zeki,teknik bir wonderkidleri var...Savunmada ise sıkıntıları halen devam ediyor...
Kalede Akinfeev çok önemli bir isim...Zaman zaman hatalar yapmasa da Avrupa futbolununun yükselen yıldızı kesinlikle...
Beşiktaş son torbadan Wolfsburg'u çekmeseydi işi çok daha kolay olabilirdi...
beşiktaşlı kardeşlerim kusura bakmasın ama beşiktaş bana göre bu grupta sonuncu olur. Beşiktaşı açıkçası bu sene hiç beğenmiyorum benim görüşüm böyle.
Sevilla Rangers ,Arsenal -AZ ,Manchester Utd - CSKA ğruplarından birine düşelim ilk 2 ye ğirebiliriz diye düşünüyordum. Son torbadan Wolfsburğ deilde 7 takımdan birisi çıksa içerde dışarda en az 4 puan çok yüksek ihtimaldi. Ama wolfsburğ çıkınca çok karışık bir durum oldu.
takımın Man utd karşısında ğöstereceği performanstan sonra belli olur zaten,2. mi 4. mü olacağı. Ama Man utd nin en az 15 puanla lider olacağını düşünüyorm,arkasındanda deplasmanda en çok puan toplayan takım çıkar.
Bu kurayla birlikte artık kesinleşti bizim kuralarda şansız olduğumuz.Tam bu sefer güzel kura çektik diyoruz son torbadan Almanya şampiyonunu çekiyoruz.Bir tek 2.torbadan iyi bir kura çektik.Oradada az kala Juventus'u çekiyorduk.Ultragenho (böylemi yazılıyor bilmiyorum) topları bir tur daha çevirse Juventus geliyordu valla.O da gelseydi tam eşşek şansı olurdu herhalde.:icon_smile:
Grup hakkındaki yorumum bir çok kişiyle aynı.Man.Utd lider olur.Biz ve diğer 2 rakibimiz 2.lik için çekişiriz.3 takımında şansı bence %33.İnşallah başarılı oluruz..
Rooney'den Türkiye terbiyesizliği!
Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde aynı gruba düştüğü Manchester United'ın yıldız futbolcusu Wayne Rooney Twitter'daki sayfasına Beşiktaş'la ilgili öyle bir yorum yaptı ki, siyah-beyazlıları küplere bindirecek.
Beşiktaş'la Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda mücadele edecek olan Manchester United'ın yıldız futbolcusu Wayne Rooney, Twitter'daki sayfasında İngilizler'in yıllardır yapmaktan sıkılmadığı hindi esprisini tekrarlayarak Beşiktaş'a laf attı..
Rooney dün kura çekiminden hemen sonra sayfasına, "Turkey I like Turkey really nice with stuffing apple sauce & roasted potatoes" yazdı
"Elma soslu kızarmış patatesle doldurulmuş Turkey'e (hindiye) bayılırım" diyen Rooney, Beşiktaş'ı kolay lokma gördüğünü ve yılbaşı hindisi gibi dolduracaklarını kastetti.
Böylece Rooney, İngiltere futbol dünyasının Türkiye'yle ilgili yıllardır aynı espriyi yaparak yaratıcılıktan ne kadar uzak olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu.
Kaynak: Medyatava
Arada bir aynaya bak be Rooney...
Biz seni yerdik ama Müslüman'ız be...!
Zaten suratıda kıpkırmızı aynı kızarmış patatese benziyor :DQuote:
kızarmış patates
Vagner Love kiralık olarak 1 seneliğine eski kulübü Palmeiras'a dönmüş..Beşiktaş için iyi haber..
basında haberi benden öğrendi zaten..:zuhaha
CSKA'nın bu grupta çok şansı olduğunu düşünmüyorum. :) Vagner Love olsa çok tehlikeli olabilirdi ama yok. Çok güzel bi haber
wolfsburğlu zaccardo parmaya imza atmış, vağner lovedan sonra bu da iyi oldu.
beşiktaş kötü kura çekti bana göre uefaya kalmalarıda çok zor.cska ve wolfsburg kadro olarakta beşiktaştan çok üstün.
Bu ülkede bu da normal anilton..Sen eger adını Turkey olarak kabul edersen bu tarz saçma esprilerede maruz kalırsın..İngilizler 1.Dünya Savaşı sırasında birazda dalga geçmek amacıyla bu ismi taktılar bu ülkeye Dünya litaratürüne böyle geçti..Bakınız bir zamanlar Habeşistan olarak bilinen Etiyopya tüm dünyaya isminin Etiyopya oldugunu ve Habeşistan adını kullanan hiç bir postayı ülkeye sokmama kararı aldılar ve tüm dünya Etiyopya adını kullanmaya başlamıştır..Çok zor birşey değil bunu yapmak ama pek umrunda değil kimsenin..Etiyopya'nın yaptıgını yapacamayacak kadar aciz bir ülke olduk..Yok Republic of Türkiye olunca 'ü' harfi sorun yaratıyormuş..Ulan Avrupa Birliği toplantılarında Yunanistan'ın önünde Bırakın Greece'i Hellas yazıyor Hellas..Adamlar dilini ,kültürünü savunuyor..
Biliyorum konuyla alakası yok ama paylaşmak istedim o haberden sonra..