Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 118 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi kuraları çekildi

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Man.United
    CSKA
    Beşiktaş
    Wolfsburg

4.torbadaki en iyi takım geldi Beşiktaş'ın işi biraz zorlaştı.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

2.torba iyi geldi ama 4.torbada Wolfsburg geldi.İşi çok zor Beşiktaş'ın.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Wolfsburg gelse dahi Beşiktaş bu grubun ikinci bitirebilir . . .

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

tüh yaa şansa bak 4. torbadan gelen takıma bak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

[B]GRUPLARB]

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Gelebilecek en güçlü son torba takımı geldi gruptaki tüm takımların etkili olması ManU'nun bile çıkmasını garanti etmeyebilir.
    Başarılar ve Bol şanslar Beşiktaş..

Bjk'ye 4. torbanın en güçlü takımı geldi hatta Cska dan bile güçlü bana göre Bjk'ye iyi şanslar umarım istedikleri yerde bitirirler ülke puan kazanır.Ama gruptan çıkma ihtimalleri düşük 3.lük garanti gibi Cskadan ve Wolsfburgdan iyi sonuçlar alırlarsa..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Biz klasik bir şekilde son torbadan en zor takımı bulmaya devam ediyoruz.Olsun.

Başarılar dilerim takımıma hayırlı olsun. Şampiyonlar ligi burası kim gelirse gelsin belli bir performansa çıkmak gerekiyor.Bizde bu performansa ulaşırsak gruptan çıkabiliriz.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    Man. united
    Cska
    Beşiktaş
    Haifa

İçimdeki ses bu takımları söylüyor
    4. Torbayı Tutturamadık Sadece .

Gruba Gelince Ne zor Bir grup nede Kolay, Grupdan Man. united bile Çıkamaya bilir. Her türlü Sürprize açık bir grup Umarım Yolumuza Devam ederiz

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Son torbadan Wolfsburg gelmese Beşiktaş güzel bir kura çekmiş olacaktı. Son torbadan Wolfsburg'un gelmesiye orta şeker bir kura oldu. En azından A, C, F gibi ikişer tane en üst düzey takımların olduğu gruplara düşmedi Beşiktaş. Manchester United doğal olarak liderliğin favorisi. Diğer 3 takımın ise sıralamada kendi aralarında çekişeceklerini düşünüyorum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Evimizde Manu dahil 9 puan garanti diyorum fakat çok zor deplasmanlar deplasmanlarda puan alan takım gruptan çıkar diyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Messi Ortalıgı Karıştırdı ya

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Beşiktaş'ın CSKA ve Wolfsburg'tan 6 puan alacağını veya 6 puan kaybedeceğini sanmıyorum.ManU'dan fikstüre göre 1 puan alabilir.Tahminimce 7 veya 8 puan alır Beşiktaş bu grupta.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Grupta 2. de olabiliriz 4. de olabiliriz.İlginç bir grup.Hayırlı olsun.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence Wolksfburg yenilemeyecek bir takım değil. Geçen sezondan önceli sezon yani evvelki sezon Fener'in PSV yi saf dışı bıraktığı gibi BJK Wols. ile deplasmanda en az beraberlik evinde galibiyet CSKA ilede aynı şekil yapabilirs gruptan çıkar diye düşünüyorum. Yapılmayacak bir durum yok. Grup zor değil. Adı üstünde Şampiyonlar Ligi her takım güçlü. O kadarda olsun. 2. torbadan CSKA çekersen sana 4. torbadan Wolksfburg çıkar

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Her ne olursa olsun 2.torbadan bi real , juve falan gelmesindense herkes wolfsburg'u tercih eder sanırım . 1.torba zaten Allah'ın emri . çok zor bir grup değil . dışarıdaki cska ve wolfsburg maçları kaderi belirler . ManUtd 18 puanla çıkar gibi . Eğer beşiktaş manu'yla 6.haftada oynuyorsa süper olur . çünkü manu garantilemiş olur yedeklerle çıkarlarsa beşiktaşın çok işine gelir .

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Fikstür belli mi?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Wolfsburg hariç güzel kura.Başarılar diliyorum Beşiktaş'a.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hakkaten Emre Tilev doğru söyledi. İnsanın istemediği başına gelirmiş .. =) Aslında grup fena değil. L'pool gerçeğini göz önüne alarak İnönü'den 9 puan diyorum ben inşallah böyle olur. Zaten ondan sonrasında dışarıdaki bir beraberlik bizi gruptan çıkaracaktır. Ve inşallah bu tempoyu bu vizyonu kaldırabilecek bir transfer gelir ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'ın işi çok zor bence CSKA ile oynayacak maçları akıbetini belirler en iyi UEFA diyorum umarım yanılırıım..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

TemsiLcimiz kendi sahasında aLacağı 6 puan ve depLesmandan çıkarabiLeceği en az 3 puanLa gruptan çıkar diye düşünüyorum.3 puan oLmasa biLe 2 puan çok çok iyi oLur.Zor bi grup ama neden oLmasın
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Fikstür belli oldu.

15 Eylül - Beşiktaş - Manu
    30 Eylül - CSKA - Beşiktaş
    21 Ekim - Wolfsburg - Beşiktaş

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cska ve Wolfsburg ile ikinci maçları evinde oynaması bir avantaj Beşiktaş'ın.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bir kaç puan topLar sonuncu oLuruz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

CSKA yı ne küçümsemişsiniz ya işimiz çok zor iyimser olayım diyorum ama olmuyor vallahi...Avrupa Ligi'ne kalsak razıyım.
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Keşke barça çıksaydı manu yerine zaten sonuç değişmezdi messiyi izlerdik en azından.Cska çıkabilecek iyi takımlardan.son torbadanda okadar takım varken wolfsburgu çekmekte şans heralde Gruptan çıkabileceğini düşünmüyorum beşiktaşın.Manu ile Wolfsburg ilk 2yi paylaşır.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Wolfsburg olayında gelme ihtimali yüksekti.Son 4 takım kalmıştı sanırım.A Grubu'nda Alman vardı.B Grubu'nda Rus vardı.4 takımdan 1'i olan Rubin Kazan gelemeyeceğine göre.Wolfsburg da A Grubuna gidemeyeceğine göre 3 gruptan birine gitti ve B grubu oldu.Şanssızlık da vardı da o kadar değildi.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Wolfsburg olayında gelme ihtimali yüksekti.Son 4 takım kalmıştı sanırım.A Grubu'nda Alman vardı.B Grubu'nda Rus vardı.4 takımdan 1'i olan Rubin Kazan gelemeyeceğine göre.Wolfsburg da A Grubuna gidemeyeceğine göre 3 gruptan birine gitti ve B grubu oldu.Şanssızlık da vardı da o kadar değildi.
    bu şartların oluşması şanssızlık değil mi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

bu şartların oluşması şanssızlık değil mi
    arkadaşın demek istediğine göre bu şartların oluşması şanssızlık olarak değerlendirilmemeli. Bu olaylara şanssızlık demek bencede çok saçma çünkü şanssızlığın babası

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Son torbadan Wolfsburg hariç kim gelirse gelsin UEFA garanti diyebilirdim.Ama klasik Beşiktaş kura şansı oldu...

M.United banko lider olur...

Diğer üç takımında 2.lik şansı eşit bana göre.M.United'den ve deplasmanlarda alınacak puanlar çok önemli...

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri