Man.United
CSKA
Beşiktaş
Wolfsburg
4.torbadaki en iyi takım geldi Beşiktaş'ın işi biraz zorlaştı.
Man.United
CSKA
Beşiktaş
Wolfsburg
4.torbadaki en iyi takım geldi Beşiktaş'ın işi biraz zorlaştı.
2.torba iyi geldi ama 4.torbada Wolfsburg geldi.İşi çok zor Beşiktaş'ın.
Wolfsburg gelse dahi Beşiktaş bu grubun ikinci bitirebilir . . .
tüh yaa şansa bak 4. torbadan gelen takıma bak![]()
Gelebilecek en güçlü son torba takımı geldi gruptaki tüm takımların etkili olması ManU'nun bile çıkmasını garanti etmeyebilir.
Başarılar ve Bol şanslar Beşiktaş..
Bjk'ye 4. torbanın en güçlü takımı geldi hatta Cska dan bile güçlü bana göre Bjk'ye iyi şanslar umarım istedikleri yerde bitirirler ülke puan kazanır.Ama gruptan çıkma ihtimalleri düşük 3.lük garanti gibi Cskadan ve Wolsfburgdan iyi sonuçlar alırlarsa..
Biz klasik bir şekilde son torbadan en zor takımı bulmaya devam ediyoruz.Olsun.
Başarılar dilerim takımıma hayırlı olsun. Şampiyonlar ligi burası kim gelirse gelsin belli bir performansa çıkmak gerekiyor.Bizde bu performansa ulaşırsak gruptan çıkabiliriz.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Son torbadan Wolfsburg gelmese Beşiktaş güzel bir kura çekmiş olacaktı. Son torbadan Wolfsburg'un gelmesiye orta şeker bir kura oldu. En azından A, C, F gibi ikişer tane en üst düzey takımların olduğu gruplara düşmedi Beşiktaş. Manchester United doğal olarak liderliğin favorisi. Diğer 3 takımın ise sıralamada kendi aralarında çekişeceklerini düşünüyorum.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Evimizde Manu dahil 9 puan garanti diyorum fakat çok zor deplasmanlar deplasmanlarda puan alan takım gruptan çıkar diyorum.
Messi Ortalıgı Karıştırdı ya![]()
Beşiktaş'ın CSKA ve Wolfsburg'tan 6 puan alacağını veya 6 puan kaybedeceğini sanmıyorum.ManU'dan fikstüre göre 1 puan alabilir.Tahminimce 7 veya 8 puan alır Beşiktaş bu grupta.
Grupta 2. de olabiliriz 4. de olabiliriz.İlginç bir grup.Hayırlı olsun.
Bence Wolksfburg yenilemeyecek bir takım değil. Geçen sezondan önceli sezon yani evvelki sezonFener'in PSV yi saf dışı bıraktığı gibi BJK Wols. ile deplasmanda en az beraberlik evinde galibiyet CSKA ilede aynı şekil yapabilirs gruptan çıkar diye düşünüyorum. Yapılmayacak bir durum yok. Grup zor değil. Adı üstünde Şampiyonlar Ligi her takım güçlü. O kadarda olsun. 2. torbadan CSKA çekersen sana 4. torbadan Wolksfburg çıkar
![]()
Her ne olursa olsun 2.torbadan bi real , juve falan gelmesindense herkes wolfsburg'u tercih eder sanırım . 1.torba zaten Allah'ın emri. çok zor bir grup değil . dışarıdaki cska ve wolfsburg maçları kaderi belirler . ManUtd 18 puanla çıkar gibi . Eğer beşiktaş manu'yla 6.haftada oynuyorsa süper olur . çünkü manu garantilemiş olur yedeklerle çıkarlarsa beşiktaşın çok işine gelir .
Fikstür belli mi?
Wolfsburg hariç güzel kura.Başarılar diliyorum Beşiktaş'a.
Hakkaten Emre Tilev doğru söyledi. İnsanın istemediği başına gelirmiş .. =) Aslında grup fena değil. L'pool gerçeğini göz önüne alarak İnönü'den 9 puan diyorum ben inşallah böyle olur. Zaten ondan sonrasında dışarıdaki bir beraberlik bizi gruptan çıkaracaktır. Ve inşallah bu tempoyu bu vizyonu kaldırabilecek bir transfer gelir ..
Beşiktaş'ın işi çok zor bence CSKA ile oynayacak maçları akıbetini belirler en iyi UEFA diyorum umarım yanılırıım..
TemsiLcimiz kendi sahasında aLacağı 6 puan ve depLesmandan çıkarabiLeceği en az 3 puanLa gruptan çıkar diye düşünüyorum.3 puan oLmasa biLe 2 puan çok çok iyi oLur.Zor bi grup ama neden oLmasın![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Fikstür belli oldu.
15 Eylül - Beşiktaş - Manu
30 Eylül - CSKA - Beşiktaş
21 Ekim - Wolfsburg - Beşiktaş
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Cska ve Wolfsburg ile ikinci maçları evinde oynaması bir avantaj Beşiktaş'ın.
Bir kaç puan topLar sonuncu oLuruz.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
CSKA yı ne küçümsemişsiniz yaişimiz çok zor iyimser olayım diyorum ama olmuyor vallahi...Avrupa Ligi'ne kalsak razıyım.
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Keşke barça çıksaydı manu yerine zaten sonuç değişmezdi messiyi izlerdik en azından.Cska çıkabilecek iyi takımlardan.son torbadanda okadar takım varken wolfsburgu çekmekte şans heraldeGruptan çıkabileceğini düşünmüyorum beşiktaşın.Manu ile Wolfsburg ilk 2yi paylaşır.
Wolfsburg olayında gelme ihtimali yüksekti.Son 4 takım kalmıştı sanırım.A Grubu'nda Alman vardı.B Grubu'nda Rus vardı.4 takımdan 1'i olan Rubin Kazan gelemeyeceğine göre.Wolfsburg da A Grubuna gidemeyeceğine göre 3 gruptan birine gitti ve B grubu oldu.Şanssızlık da vardı da o kadar değildi.
arkadaşın demek istediğine göre bu şartların oluşması şanssızlık olarak değerlendirilmemeli. Bu olaylara şanssızlık demek bencede çok saçma çünkü şanssızlığın babasıbu şartların oluşması şanssızlık değil mi![]()
![]()
Son torbadan Wolfsburg hariç kim gelirse gelsin UEFA garanti diyebilirdim.Ama klasik Beşiktaş kura şansı oldu...
M.United banko lider olur...
Diğer üç takımında 2.lik şansı eşit bana göre.M.United'den ve deplasmanlarda alınacak puanlar çok önemli...