Originally Posted by
hissiz
Maçlar:
Gençler, Belediye ve Kayseri maçları gösteriyor ki takım savunmasını sağlamlaştırmışsın. Yalnız senle bu Mulakudzi midir nedir o regen konusunda baya didişecez söyleyim :D yaw 11 hava topundan sadece 1 tane almış Gençler maçında sonra gidip kornerden gol atıp kahraman olmuş. O adamı kestirecem sana inat ettim :D:D:D Zaten Orhan sağbekte harcanıyor. Emrah sol bekte iyi ama Orhan'ı ne zaman beke çeksen performansı düşüyor. Carlos bence savunmanın en sağlam adamı, sen onu da gözden çıkardın gerçi. Yok abi seni kovup ben geçecem takımın başına :D Smit'i de harcayacan sen. Hocam şaka bi yana sen memnunmusun bilmiyorum ama ben takımın genel durumundan memnunum. Maçlardaki performans bence gayet iyi, skorları ölçü alma henüz. Yeni bir takım, bundan iyisi şamda kayısı. Taktik olayına çok takma, şuan yapacağın denemeler yanıltır, henüz tam istediğin sonucu alamazsın taktik açıdan. O yüzden bırak alıştıkları taktikle oynasınlar bu sezon.
He bide Antep maçı çok şanssız olmuş, hakkınmış maç. Ona üzüldüm baya, kupadan elenmene neden olmuş birde.
Transferler:
Rus regeni söylememe gerek yok, iyi bulmuşsun. 2 sene içinde çok sağlam profili olur.
Şenol'u u18 takımına yolla ki maçlara çıksın, seneye a takımda şans verirsin. Yeni bir Parejo doğuyor. Mental özellikler önemli değil o yaştaki oyuncu için, oynadıkça gelişir. Fiziksel açıdan biran önce geliştirmeye bak. Carvalho ile Jem Karacan zaten bildiğimiz oyuncular, Carvalho'ya taviz vermek lazım kolay ayaklanan bir oyuncu, form yakalarsa çok faydası olabilir.