Yakalarsın Oğuz bence ama sen oltayı biraz bol bırak.
Yakalarsın Oğuz bence ama sen oltayı biraz bol bırak.
Adam estetik yaptırdı herhalde Oğuz![]()
Solaryum'a girmiş sanırım![]()
Adı üzerinde simit,fazla kızartmışlar![]()
![]()
![]()
Sana ufak bir tablo hazırladım. İdeal savunma dörtlüsü konusunda belki yardımı olur.
Rakip : DR / DC / DC / DL - Rakip Şut : Skor
Giresun : Orhan/Mulaudzi/Carlos/Emrah - 14/2 : 3-1
Beşiktaş : Orhan/Mulaudzi/Carlos/Emrah - 14/5 : 2-1
Denizli : Orhan/Mulaudzi/Emrah/Özgür - 9/3 : 2-1
A.Demir : Rıdvan/Mulaudzi/Carlos/Emrah - 7/1 : 1-0
Ankara : Palmer/Emrah/Carlos/Özgür - 14/4 : 0-2
Kocaeli : Hamit/Mulaudzi/Orhan/Özgür - 11/2 : 4-1
Sivas : Orhan/Emrah/Carlos/Özgür - 6/2 : 3-1
Karşıyaka : Rıdvan/Orhan/Carlos/Özgür - 6/3 : 2-0
Ankaragücü : Hamit/Orhan/Carlos/Özgür - 9/3 : 1-1
Antep : Orhan/Mulaudzi/Carlos/Emrah - 6/2 : 1-2
Trabzon : Hamit/Orhan/Carlos/Özgür - 15/8 : 0-5
Kayseri : Palmer/Mulaudzi/Carlos/Emrah - 11/6 : 2-1
Ş.Urfa : Rıdvan/Mulaudzi/Orhan/Emrah - 1/0 : 0-0
Bursa : Orhan/Mulaudzi/Carlos/Emrah - 5/1 : 1-0
Benim bu tablodan çıkardığım sonuç; Trabzon maçı dışında Orhan'ın göbekte oynadığı maçlarda rakibe verdiğin pozisyon sayısı azalmış gibi. Mulaudzi için senin dediğin doğru sanırım (en azından adamı döndermiyor) çünkü onun oynadığı maçlarda da rakiplerin şut sayısı yükselse de kaleyi bulan şut sayısı düşük. Sağ bekte Hamit en iyi seçim ama bu seferde orta sahanda güç kaybediyorsun anladığım kadarıyla. Keşke 1 Hamit daha olsaydı takımda![]()
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Ben o kadar para vermiyorum imkânsız..
Güneşe girse ancak o kadar kararır Eralp..
Kazan smidi oldu abi, esmerleşti ben bekledim hız değeri şöyle bi en az 18 olsun olmadı..
Öncelikle abicim sen böyle yorumlar yaptıkça çok mutlu oluyorum, bunun için çok teşekkür ederim..Abicim defans konusunda en büyük sıkıntı istikrar Emrah mesela bir sol bekte harikalar yaratıyor bazen oluyor seni şaşırtıyor, Mulaudzi'nin olduğu maçlar genellikle FM'nin bizi alt ettiği goller oluyor. (Uzak'tan duran top vs. ) Onun dışında gerçekten minimum sıkıntı Mulaudzi'de.. Hamit konusunda ise devre arası bir MC ile anlaştım.. O gelince bi nebze de olsa sıkıntımız bitecek..
Ligte rahat bir Manisa galibiyeti aldık ancak Manisa'da 3 oyuncumuzu da kaybettik, bunlara rağmen evimizde ağırladığımız Fenerbahçe'ye adam akıllı pozsiyon vermedik diyebiliriz.Ancak Van Bommel'in uzaktan şutları bizi bitirdi sağlık olsun..
Parejo 3 Hafta
Rylander 10 Gün
Baba Colins 4 Hafta
Smit 2 gün sakat..
![]()
ufak bir düşüş olsada toparlanacağına inanıyorum...![]()
Maçlar:
Gençler, Belediye ve Kayseri maçları gösteriyor ki takım savunmasını sağlamlaştırmışsın. Yalnız senle bu Mulakudzi midir nedir o regen konusunda baya didişecez söyleyimyaw 11 hava topundan sadece 1 tane almış Gençler maçında sonra gidip kornerden gol atıp kahraman olmuş. O adamı kestirecem sana inat ettim
Zaten Orhan sağbekte harcanıyor. Emrah sol bekte iyi ama Orhan'ı ne zaman beke çeksen performansı düşüyor. Carlos bence savunmanın en sağlam adamı, sen onu da gözden çıkardın gerçi. Yok abi seni kovup ben geçecem takımın başına
Smit'i de harcayacan sen. Hocam şaka bi yana sen memnunmusun bilmiyorum ama ben takımın genel durumundan memnunum. Maçlardaki performans bence gayet iyi, skorları ölçü alma henüz. Yeni bir takım, bundan iyisi şamda kayısı. Taktik olayına çok takma, şuan yapacağın denemeler yanıltır, henüz tam istediğin sonucu alamazsın taktik açıdan. O yüzden bırak alıştıkları taktikle oynasınlar bu sezon.
He bide Antep maçı çok şanssız olmuş, hakkınmış maç. Ona üzüldüm baya, kupadan elenmene neden olmuş birde.
Transferler:
Rus regeni söylememe gerek yok, iyi bulmuşsun. 2 sene içinde çok sağlam profili olur.
Şenol'u u18 takımına yolla ki maçlara çıksın, seneye a takımda şans verirsin. Yeni bir Parejo doğuyor. Mental özellikler önemli değil o yaştaki oyuncu için, oynadıkça gelişir. Fiziksel açıdan biran önce geliştirmeye bak. Carvalho ile Jem Karacan zaten bildiğimiz oyuncular, Carvalho'ya taviz vermek lazım kolay ayaklanan bir oyuncu, form yakalarsa çok faydası olabilir.
Abicim transferler konusunda beğenmene sevindim. Antep maçı biraz talihsiz oldu çok fazla takmıyorum avrupa kupalarına katılmak için lige asılacağız.Mulaidzi konusunda inanıyorum çok üst düzey bir stoper olacak ligte şimdiden 5 gole ulaştı avrupa'da ise orta derece takımlar izliyor, potansiyeline erince çok iyi olacak..Defans konusunda özellikle stoper konusunda çok fazla deneme yapıyorum hala karar veremedim..Yeni taktiğime de yorumu alayım..
![]()
Adana'nın bağrında yanmış abisi,oyun onu hesaplamış![]()
![]()
Oyun onu hesaplamış, ağustosta başlamış yanmaya,kasım ayında son raddeye gelmiş,belki de biraz açılmış halidir, sonrada kışa girince yanacak yer bulamadığından eski haline dönmüş
![]()
![]()
İşte FM böyle ibr oyun abisi,her şeyi hesaplar
![]()
![]()
![]()
Abi dediğin doğru olabilir oyunculara eklediğim profil fotoğrafları bile sanki biraz esmerleşti doğru tespit olabilir..![]()
Çaktırmayın adamım sakattı aslında afrikan topçu getirip oynatmaya çalıştık ama bi şekilde anladılar, hala akıl sır erdiremedim nasıl farkettiler..![]()
Bir Antalya maçında SS'leri kesmiştim ve o maçın rövanşında da ligin son maçı oldu bu sırada ss'ler birikti eklemeye çok üşeniyorum, bu seferlik idare edin..
Yorumlarınız çok önemli ama ha esirgemeyesiniz..![]()
Gabi abimiz için Mulaudzi profili ne yapsam beğendiremiyorum..
evolution of Mulaudzi..![]()
![]()
Sezonu güzel bitirmişsin.
Yeni Sezonda Bomba Transferler BeKLiyorum![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Valla abisi hakkaten iyi gelişmiş bu kadar kısa zamanda. Ben fiziksel açıdan bu düzeye geleceğini beklemiyordum. İyi çalıştırmışsın helal. Ama baştan gıcık aldım "sevmiyom bu çocuğuuu"
Bide utanmadan gol kralı olmuş takımın
Hocam şampiyon bile olabilirdin bu sonuçlarla, rakipler biraz puan kaybetse. bu ne çıkış böyle, skorlar müthiş. Tebrikler. ama Mulaudzi'yi sat![]()
Emrah benim İDÇ kariyerinde de manyak gelişmişti. Milli takımda oynuyordu, onu transfer ederken iyi para ödemiştim.
Bide iki oyuncununda azim özelliklerinin yüksek olması çok önemli. Bu yüzden başarılılar.
Çok güzel bir sezon olmuş abisi. Uefa bizim olsun bu sene. Hepside canavar olmuş oyuncuların, hem Mulaudzi imaj olarak da kendini değiştirmiş daha yakışıklı olmuş,saçları bir düzene girmiş, yüzündeki tombulluk azalmış, yemek vermiyo musun abisi oyuncularına?![]()
![]()
![]()
Bomba bomba bomba![]()
Müthiş adamlar almışsın profilleri de harikaYeni Ss'ler gelsin
![]()
Çok güzel transferler abisi.Mehmet Kuzu'yu çok beğendim.Bendeki Abdullah Koyun sendeki Mehmet Kuzu![]()
![]()
![]()
Güzel güzel.Çağlar senin takımdan sonra milli takıma seçilecek.