steam üzerinden aldım
Printable View
steam üzerinden aldım
bende steam uzerınden aldım aktıvasyonu nasıl yapıcam bılmıyorum ama gercı turkıye uzerınden aldım forumda okudugum kadarıyla yurtdısından alıp turkıyede ynayanlar mı sadece aktıvasyıon yapıyor bılgı verırsenız sevınırım benımde katkım olsun ısterım cunku turkce calısmasına
steam den orjinal adım
yurt disindan aldim, insallah bi hayri dokunur
Batuhan, arkadaş sanırım yurtdışında bulunuyor.
O istese de katkı da bulunamaz. Ancak Türkiye'deki birine steam kodunu vermesi gerekiyor.
Yurt dışından aldım diyince bende oradan sipariş verdi sandım. :)
ben de orjinal aldım.
Bu Steam olayı enteresan olmuş. Aslında kolay aktif etmesi.. :)
bende orjinal aldım bide çıkarsalar şu türkçeyi
Bugun bende orijinal oyunu aldım, son harçlığımda buna gitti pişman değilim..
Kısmetmişki sitedeki ilk mesajıma bunu haber vererek başladım:)
Sayın Vieri ben oyunu kutulu olarak mağazadan aldım normal mod da kurdum ben sadece oyunu alarak Türkiye deki satışlara katkı sağlıyacağımı zannediyordum. Şimdi oyunu sildim ve oyunu Steam üzerinden kurmak istedim ama sizin dediğiniz gibi kitapçığın arkasında KOD numarasını bulamadım? KİTAPÇIK arkasında FM 2010 Steam Şifresi YAZISI YAZIYOR AMA ŞİFRE kısmı BOMBOŞ YARDIMCI OLURSANIZ....
ARKADAŞLAR oyunu kutulu olarak mağazadan aldım normal mod da kurdum ben sadece oyunu alarak Türkiye deki satışlara katkı sağlıyacağımı zannediyordum. Şimdi oyunu sildim ve oyunu Steam üzerinden kurmak istedim ama sizin dediğiniz gibi kitapçığın arkasında KOD numarasını bulamadım? KİTAPÇIK arkasında FM 2010 Steam Şifresi YAZISI YAZIYOR AMA ŞİFRE kısmı BOMBOŞ YARDIMCI OLURSANIZ.... LÜTFEN BİRİ YARDIMCI OLSUN !
DVD kutusunda DVD'nin olduğu yere bakabilirsin, orada da olacağını düşünüyorum. Ayrıca sen Türkiye'den aldığın için zaten satışa katkı sağladın, tekrar Steam'den kurmana gerek yok, ancak kolaylık için yaptım diyorsan ayrı bir konu tabii.
Eğer orada da yoksa Aral'ı arayıp bu durumunu bildirmen iyi olur.
EVET dedigin gibi dvd nin oldugu yerın altına bir şifre stiker yapıştırmışlar Steam şifresi denilen bu sanırım?? Peki acaba Steam den oyunu aktive edersem ve oynarsam İLLAAA internet olması mı gerekiyo yahu ?? bunun yazlığı var vs. vs.??? bazı arkadaslar offline olarak taa oynamak mumkun diye soledıklerını duydum bir bilginiz varmı acaba??
ben de orjinal aldim bu sene ama yurt disindan aldigim icin Turkce oyuna pek faydam olmayacak.
orjinalll bugün aldım ve heyecanla oynuyorum
bende aldım orjinalini ... Steam üzerinden .
Bende aldım 90 Tl ye 10 ay taksit yaptırdık :)
ben de ilk defa orj aldim fm yi ama forumu da okudum uzun uzun su yonde net bi cvp yok yada ben anlayamadim simdi benim notebookum var kardesimin masaustu ben kendi bilgisayarimda oynarken o da kendi bilgisayarindaoynama sansi nedir dvd takili olacaksa nasil oalcak bu uff kafam iice karisti
bende aldım, cd olarak
Bugun bende FM 2010 Orjinal(Herzamanki gibi) aldım..Umarım katkımız olur..
Orjinal almadım :)
steamden aldım etkinleştirdim
Bende aldım
Ben de Steam'den aldım ama aktivasyon işini anlamadım.Steam'den aldığımızda aktivasyon gerekiyor mu?
tabiki orjinal aldım.. 3 senedir aldığım tek oyunu kopya mı alacaktım :)
Almaz olaydm...
bende aldım.
Bende aldım ve steam'den aktive ettim.
Bende orjinal aldım Kardeş..:tur:
ORjinal aldım ve Steam'den aktif ettim artık türkçesini çıkarsınlar şu oyunun
Bende Aldım
orijinal almıştım ocak ayında. şimdi gördüm başlığı :) yazim dedim. türkçe bekliyoruz fm yapımcılarından...
önceden yazar olmadığımdan buraya yazamamıştım.
tabiki bende aldım.(cd olarak)
Bende aldım her sene olduğu gibi.