1 ile 30 arası toplam 121 sonuç

Konu: FM 2010'u Orjinal Alanlar [Buraya İmza Bırakın]

Hybrid View

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by ulasfb View Post
    Steam değilde mağazdan alıp normal cdyi tak çalıştır kullananlar n'apcak ya da böyle saçma şey olmaz yetkililere iletin bunu bence aral game falan yardımcı olmuyor mu?Ben şahsen Türkçe çıkarsa alacağım ama işte :<.
    mağazadan aldığın DVD'yi kurmaya çalışırken STEAM modlu (DVD'siz çalışır) kurarsan senden kitapçığın arkasındaki KOD numarasını soracak ve oyunun internet bağlantın üzerinden aktivasyon olacak. Böylece Türkiye'de ki satışlara katkın olacak.

Eğer STEAM MOD değilde normal mod oyunu kurarsan her oyun esnasında oyun DVD'si DVD-ROM'da bulunmak zorunda.

* STEAM MOD kurunca çok basit bir kullanıcı kayıt formu doldurmanız gerekiyor,
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    mağazadan aldığın DVD'yi kurmaya çalışırken STEAM modlu (DVD'siz çalışır) kurarsan senden kitapçığın arkasındaki KOD numarasını soracak ve oyunun internet bağlantın üzerinden aktivasyon olacak. Böylece Türkiye'de ki satışlara katkın olacak.

Eğer STEAM MOD değilde normal mod oyunu kurarsan her oyun esnasında oyun DVD'si DVD-ROM'da bulunmak zorunda.

* STEAM MOD kurunca çok basit bir kullanıcı kayıt formu doldurmanız gerekiyor,
    Sayın Vieri ben oyunu kutulu olarak mağazadan aldım normal mod da kurdum ben sadece oyunu alarak Türkiye deki satışlara katkı sağlıyacağımı zannediyordum. Şimdi oyunu sildim ve oyunu Steam üzerinden kurmak istedim ama sizin dediğiniz gibi kitapçığın arkasında KOD numarasını bulamadım? KİTAPÇIK arkasında FM 2010 Steam Şifresi YAZISI YAZIYOR AMA ŞİFRE kısmı BOMBOŞ YARDIMCI OLURSANIZ....

Mesaj Yetkileri