Tamamdır ozaman 7.30 da buluşuruz Bahçeli 7 de Mc Donald's ın önünde.. Sonradan katılacaklardala da telefonlaşırız, nerdeysek söyleriz, oraya gelirler. Erken kalkması gereken arkadaşlarda istedikleri zaman kalkarlar..
Tamamdır ozaman 7.30 da buluşuruz Bahçeli 7 de Mc Donald's ın önünde.. Sonradan katılacaklardala da telefonlaşırız, nerdeysek söyleriz, oraya gelirler. Erken kalkması gereken arkadaşlarda istedikleri zaman kalkarlar..
Bu 7.30 Sabah 7.30 Değildir İnşallah:D
Tabikide akşam 7.30 :zuhaha
Saat Genemi Değişti Yav 8-9a mı Kaydı Başlıkta Öyle Yazıyor.
Başlık başlık değil konunun özeti :D
Ben Saat 17.00'de Mcdonalds Önüne Geleceğim. Eğer Erken Gelen Olursa ki İyi Olur Millet Tam Toplanayım Diyene Kadar Biz Antreman Yaparız. 5te Toplanmaya Başlayalım:)
Çok uğraştım bu buluşma için, c.tesi günkü işlerimi erteledim, eğer satan olursa bir daha yüzüne bakmam haberi olsun..
Hocam Ben 10 Kişiliğimdir Güzel Bir PES Alıştırması İçin Benle Oynaman Avantajına Bişeyler Kapabilirsin Benden:p :n:
Geç bu ayakları aga, söyleyeceğimi söyledim ben, söylediğim şeyinde arkasında dururum herkes bilirki..
Kimseden ses yok şu ana kadar. Sıkıntı yok dimi, gelicem diyen herkes geliyo?
Buluşma her zamanki büyük firelerle gerçekleşti. Kemikleşen kadro Osman, Ben, Burak'ın üstüne Kırıkkaleden kalkıp gelen Mehmette katıldı.
Buluşmaya ait foto yok =) Pes'te nağmağlup bitirdim. alayına nal toplattım. :p
Gelenlere özellikle Mehmete teşekkür ediyorum. Adam kırıkkaladen kalkıp geliyo, üstüne geri dönemiyo ama satışfekşın Muhammed ile buluşmayı ayarlayan ama arayınca aa bulusuyomusunuz diyen Emre gelmiyo. Örnek alın biraz =)
Muhammed abinin geldiği ne zaman görülmüş ki :n: Emre anca saf ayağına yatsın :D
Fotoğrafsız buluşma mı olur yav :n::n: Mehmet abi seni İstanbul'a da bekleriz :zuhaha
Foto tam ben döndüm giderken aklıma geldi =)
Güzel bir buluşmaydı. Peste alayını dagıttım :D şampiyon benim mustafa abi deil. Kırıkkaleden gelen Mehmet abiye ayrı teşekkürler. Bizi satan Muhammed abi ve Emreye burdan birşey diyemicem :D.
Buluşma ayarla buluşma ayarla diye kafamın etini yiyen arkadaşlar, buluşma günü ortalıktan kayboldular. Onlar iki adımlık yollardan gelemezlerken Mehmet, ta Kırıkkale'den gelerek buluşmaya katıldı. Umarım onu memnun edebilmişizdir, çok teşekkür ediyorum kendisine. Satanlara da burdan selam olsun.
Buluşma güzeldi, pes oynadık, asıl ben herkesi dağıttım :n:
Mustafa önceki buluşmadan beri peste bir adım yol katedememiş, Osman'da biraz öğrenmiş :p
Buluşmanın büyük bölümü Pes oynayarak geçti.
Sonra yemek yedik, sonrada dağıldık zaten. Resim benimde aklıma geldi aslında ama niyeyse sonradan unuttuk hepimiz. Bir dahaki sefere diycem ama bir daha buluşma organize edeceğimi sanmıyorum, kimseninde edeceğini sanmıyorum.
Bence buluşma falan olmadı. Bu arkadaşlar yine buluşamadılar demesinler diye birbirleriyle konuşup buluşmuş gibi yapalım dediler. Fotoğraf yok, her mesaj atan ben kazandım diyor fazlasıyla kusurlu bir plan yapmışlar. :D
''Sayı önemli değil.Mühim olan beraber olmak'' diyerek konunuza önemli bir not bırakıyorum İzmir Buluşmalarının bel kemiği olarak :D
İnsan haber verirdi ya yanıbaşımızdaki buluşmayı kaçırdık :p
Eve Yeni Girdim Vallaha Gece Gece Bayağı Sersemlemişiz Üzerimde Büyük Yorgunluk Var. Buluşmaya Gelince PES Mücadelesinde Arkadaşların Bir Güzel Paslarını Aldım:) Biraz Daha Şansım ve Günümde Olsaydı Mustiye ve Osman'a Tarihi Fark Atacaktım Ama Takımım Sağolsun Kazmalığı Tuttu:D Yinede Kazanmasını Bildik. Kısacası Özet Olarak PES'in En Formda Oyuncusu Bendim Uzun Zamandır Sık Oynamama Rağmen Güzel Döktürdük ve Gecenin Şampiyonu Olduk.
Bir Daha Gündüz Biraraya Gelelim Arkadaşlar Valla Tadına Doyum Olmadı Herkese Teşekkür Ederim:)