Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 104 arası toplam 104 sonuç

Konu: Ankara Buluşması [27 Kasım Cumartesi saat 7.30 gibi Pes buluşması]

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Geç bu ayakları aga, söyleyeceğimi söyledim ben, söylediğim şeyinde arkasında dururum herkes bilirki..
    Vallaha dediğim gibi ayak falan değil agam hiç bir zaman kesin gelirim demedim.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Sheriff Misafir

Kimseden ses yok şu ana kadar. Sıkıntı yok dimi, gelicem diyen herkes geliyo?

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Kimseden ses yok şu ana kadar. Sıkıntı yok dimi, gelicem diyen herkes geliyo?
    Şuan 7.Caddedeyim Erken Gelen Olursa İyi Olur

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Buluşma her zamanki büyük firelerle gerçekleşti. Kemikleşen kadro Osman, Ben, Burak'ın üstüne Kırıkkaleden kalkıp gelen Mehmette katıldı.

Buluşmaya ait foto yok =) Pes'te nağmağlup bitirdim. alayına nal toplattım.

Gelenlere özellikle Mehmete teşekkür ediyorum. Adam kırıkkaladen kalkıp geliyo, üstüne geri dönemiyo ama satışfekşın Muhammed ile buluşmayı ayarlayan ama arayınca aa bulusuyomusunuz diyen Emre gelmiyo. Örnek alın biraz =)

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Muhammed abinin geldiği ne zaman görülmüş ki Emre anca saf ayağına yatsın

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fotoğrafsız buluşma mı olur yav Mehmet abi seni İstanbul'a da bekleriz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Foto tam ben döndüm giderken aklıma geldi =)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Güzel bir buluşmaydı. Peste alayını dagıttım şampiyon benim mustafa abi deil. Kırıkkaleden gelen Mehmet abiye ayrı teşekkürler. Bizi satan Muhammed abi ve Emreye burdan birşey diyemicem .

Sheriff Misafir

Buluşma ayarla buluşma ayarla diye kafamın etini yiyen arkadaşlar, buluşma günü ortalıktan kayboldular. Onlar iki adımlık yollardan gelemezlerken Mehmet, ta Kırıkkale'den gelerek buluşmaya katıldı. Umarım onu memnun edebilmişizdir, çok teşekkür ediyorum kendisine. Satanlara da burdan selam olsun.

Buluşma güzeldi, pes oynadık, asıl ben herkesi dağıttım
    Mustafa önceki buluşmadan beri peste bir adım yol katedememiş, Osman'da biraz öğrenmiş
    Buluşmanın büyük bölümü Pes oynayarak geçti.
    Sonra yemek yedik, sonrada dağıldık zaten. Resim benimde aklıma geldi aslında ama niyeyse sonradan unuttuk hepimiz. Bir dahaki sefere diycem ama bir daha buluşma organize edeceğimi sanmıyorum, kimseninde edeceğini sanmıyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Bence buluşma falan olmadı. Bu arkadaşlar yine buluşamadılar demesinler diye birbirleriyle konuşup buluşmuş gibi yapalım dediler. Fotoğraf yok, her mesaj atan ben kazandım diyor fazlasıyla kusurlu bir plan yapmışlar.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

''Sayı önemli değil.Mühim olan beraber olmak'' diyerek konunuza önemli bir not bırakıyorum İzmir Buluşmalarının bel kemiği olarak
    Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
    Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...

Nesil
    2010
    Yer
    izmir

Quote Originally Posted by Uchiha Itachi View Post
    ''Sayı önemli değil.Mühim olan beraber olmak'' diyerek konunuza önemli bir not bırakıyorum İzmir Buluşmalarının bel kemiği olarak
    Abi sana katılıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İnsan haber verirdi ya yanıbaşımızdaki buluşmayı kaçırdık

Eve Yeni Girdim Vallaha Gece Gece Bayağı Sersemlemişiz Üzerimde Büyük Yorgunluk Var. Buluşmaya Gelince PES Mücadelesinde Arkadaşların Bir Güzel Paslarını Aldım Biraz Daha Şansım ve Günümde Olsaydı Mustiye ve Osman'a Tarihi Fark Atacaktım Ama Takımım Sağolsun Kazmalığı Tuttu Yinede Kazanmasını Bildik. Kısacası Özet Olarak PES'in En Formda Oyuncusu Bendim Uzun Zamandır Sık Oynamama Rağmen Güzel Döktürdük ve Gecenin Şampiyonu Olduk.

Bir Daha Gündüz Biraraya Gelelim Arkadaşlar Valla Tadına Doyum Olmadı Herkese Teşekkür Ederim

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri