Futbolda herşey skor değildir. Skor taraftarlarını mutlu etmekte zaten çok zordur, onları tatmin edebilecek fazla oyuncu yok dünyada...Messi, Higuain, Villa...ve onlar gibi birkaç oyuncu belki.
Printable View
2010........
Eminim Beşiktaşın maçlarını bile izlemiyorsun :) Skorlara göre bu yorumu yapıyorsun yada tam tersiyse futbol bilgini geliştirmeni öneririm :)
Beşiktaş'ın oynadığı oyunda hiçbir terslik yok. İyi de oynuyor. Oyuncuların beceriksizliğini oynanan futbolla yorumlayamazsın. Beşiktaş dün kaleye 10 tanesi isabetli 22 tane şut atmış. Diyarbakırspor ise sadece 5 tane.
Beşiktaş'ın oyununa kimse birşey demiyor zaten , eğer oyun dediğin gibi kötü olsaydı dün İnönü'de Holoskoya değil Schustere küfür edilirdi. Açın biraz Barcelona'yı , Manchester'ı izleyin. Aynı oyunu oynuyorlar. Bu takım elbette bir Barcelona Manu değil ancak dev olmak için onları örnek almak gerekir.
@Ahmet Göktaş
Diyarbakırspor'a ne oluyor ya Bank Asya'ya atladın bir anda.
:) Ziya Doğan etkisi :)
Bende Beşiktaş'ın oyun tarzında sorun görmüyorum, Beşiktaş maçlarını izlerken büyük keyif alıyorum açıkçası, bol pozisyonlu sürekli yüksek tempoda oynanıyor karşılaşmaları. Sorun kadro kalitesinde, oyuncularda. Hani diyorduk ya Rijkaard için sistemine uygun oyuncular yok elinde, o yüzden başarı gelmiyor diye, Schuster için de durum benzer. Daha seri savunma oyuncularına ihtiyacı var. Bekler iyi olsa da (Hilbert'i de artık bekten sayıyorum :) tam bir hücum bek oldu Beşiktaş'ta) stoperler yetersiz.
Artık sert futbol demiyorum buna resmen '' hayvanca '' girişiyorlar bu kasaplar..Hakemlerde pek sakin bu konuda kaç hafta oldu bırak sarı kartı uyarı bile yapmıyorlar gına geldi artık..Bi kere olsun iki kere olsun tamam da aynı adam beş altı kere aynı sertlikle aynı yıldız futbolcuya giriyor yazık diyorum.Futbolu öldüren böyle adamlarıda kınamaktan başka birşey gelmiyor elimden..
Benim duyduğum da Almanya'dan 2 isimle görüşüldüğü. İsimlerin kim olduğunu bilmiyorum, ancak keşke dediğim 2 adam var; Hamit ve Podolski.
Dünkü maç sonrası Ziya Doğan, Anadolu takımlarının ne şartlarda mücadele ettiği konusunda haklı olabilir, fakat futbolcular zor şartlarda oynuyor diye yaradana sığınıp önüne gelene Allah ne verdiyse sallamak zorunda değiller. Onlara bu hakkı vermiyor kimse, biraz ağır olsunlar bakalım. :mad: