Emenike ve Yekta için transfer görüşmeleri yürütüyormuşuz.
Devre arası planı;
İn
Emenike,Yekta,Sivok
Out
Fink,Holosko,Ferrari.
Beşiktaş
Berabere
Konyaspor
Emenike ve Yekta için transfer görüşmeleri yürütüyormuşuz.
Devre arası planı;
İn
Emenike,Yekta,Sivok
Out
Fink,Holosko,Ferrari.
Bu transferler dogru transferler Ferrari haric, ama radikal ve koklu degisiklikler olmadigi surece bizden birsey olmaz, seneye de olmaz. Schuster bizim ligimizi ve rakiplerimizi bilmiyor, ogrenmeye tenezzul etmiyor, ona gore oynatmiyor, apacik ortada. Ya Schuster'i dizginleyecek/bilgilendirecek bir sportif direktor/menajer gelecek ya da Tayfur'un rolunu aktiflestirecek yonetim, ayrica Schuster ile uzun sureli bir gorusme de sart, gidis hayra alamet degil. Herseyin 2-3 transferle hal olacagina inanan cok insan var, inanilir gibi degil. 2 sene evvel sampiyon olurken bu takim ne Ferrari vardi ne Guti, gecen sene 8-9 maclik seri yaparken, bir haftada Trabzonu FByi Manchsteri yenerken bu takim ne Guti vardi ne Quaresma ne F.Tekke. Ama Mustafa Denizli o donemde maclara cikarken kipkirmizi uykusuz ve sagliksiz bir goruntu ile cikiyordu, 24 saatini bu takim icin harciyordu, her mac rakibi kitleyip maclari kazaniyorduk. Schuster efendi ise kulubeden cikamaya tenezzul etmiyor, bacaklarini uzatip orasini burasini kasiyor, bizi seyine bile takmiyor tabiri caizse.
Benim duyduğum da Almanya'dan 2 isimle görüşüldüğü. İsimlerin kim olduğunu bilmiyorum, ancak keşke dediğim 2 adam var; Hamit ve Podolski.
Dünkü maç sonrası Ziya Doğan, Anadolu takımlarının ne şartlarda mücadele ettiği konusunda haklı olabilir, fakat futbolcular zor şartlarda oynuyor diye yaradana sığınıp önüne gelene Allah ne verdiyse sallamak zorunda değiller. Onlara bu hakkı vermiyor kimse, biraz ağır olsunlar bakalım.![]()