Ama diğeri Ankaragüçlüler Derneğine (Taraftar grubuna ) verilmiş. Tabi aşırı bir fiyat orası ayrı
Printable View
Gecekondu daha önceden bedava bilet almıyor muydu ki?
Emre şimdiye kadar gördüğüm en kötü futbolunu oynadı.En son saydığımda 16-17 civarı pas hatası yapmıştı.Alex'den bunun için hoşlanmıyorum işte.1 metre yanından rakip oyuncu topla geçiyor, beyefendi lütfedip ayağını topa uzatmıyor.İlk yarıda en az 3 posizyonda takım kontra atağa kalkarken atağı kesti resmen.Top Dia'da alıp gidecek adam, topu ondan alıp atağı bitiriyor.Al gülüm -ver gülüm.Yahu bırak gitsin işte adam?Niang'da yokları oynadı.Sakatlıktan sonra bir türlü düzelemedi, eski formunu yakalayamadı.Rakip savunmalara karşı daha sert, daha dirençliydi.Volkan'ın 2 golde de yapacağı birşey yoktu bence.GG yine çalışkandı ama Topuz'la birlikte sağ kanattan neredeyse yaptıkları her ortada kaleci Senecky'i çalıştırdılar.Yakaladığın zaman atacaksın.Futbolun kuralı bu.Ankaragücü'nün ilk atağı gol oldu.Zaten sonra çözüldük.Aykut Kocaman oyuna müdahale etmekte geç kalıyor.Bunu dün akşam iyice anladım.
Bu futbol yapısıyla ön liberoya da, sol beke de transfer yapsak fark etmez.2. yarı takıma olan neyse, o olduğu sürece bu tarz yenilgilerin devamı gelir.İstanbul dışında sadece 4 puan alabilmiş bir takım:)Şampiyonluk sözü komik gelmeye başladı.
Hani bedava bilet dağıtmak yasaktı.. Federasyonun görevini yapması lazım.. Her yıl aynı muhabbet her takım yapıyo bunu istisnasız.. Oraya diğer büyükler de gidiyo ama ben böyle fiyat görmedim.. Nedir bu Fenerbahçe Düşmanlığı..
Ha çok istiyolarsa biz de gidelim Efes gibi başka bi takımla birleşip çekilelim, kardeş kardeş takılsınlar..
Büyük avantaj kaybettik,9 puan öyle kolay kolay kapanacak bir fark değil.Mağlubiyete asla üzülmem,ama ruhsuz bir futbola,2.ci golde adeta rakibini seyreden futbolculara üzülürüm.
Şampiyonluk için bundan sonra çok daha fazla çalışmak gerek,2.yarı kendi sahamızda oynayacağımız Trabzonspor maçını muhakkak kazanmamız lazım şampiyonluktan bahsedebilmek için.(Diğer maçları zaten saymıyorum onların hepsini kazansak bile Ts maçında bir beraberlikle bile bu sezon çöpe gider)
Bjk nin yaptığı gibi şimdiden transferleri getirmeliyiz. Uyuz oluyorum yönetimin böyle beklemesine.
Bu biletler maçtan önce " Büyük Ankaragüçlüler Derneği " ne gönderilmiş biletler. Maç öncesi 10 TLden satılmış biletler. Yani yönetimin adamlarına tahsis edilmiş tribün biletleri. Dün akşam maçı izleyenler dikkat ettiyse Maraton'un kamera açısına göre sol tarafından hiç Ankaragücü sesi gelmedi .) Orasını her sene Fenerbahçe taraftarları alır çünkü. Deplasman tarafı 120 TL maratonun deplasmana yakın tarafı 10 TL.
Bedava bilet yasak evet, ama sadece Gecekondu ya yasak. Dün akşam oynanan maçta kulubun Gençlik Parkı tarafına soktuğu haymanalılarla - Gecekondu arasında kavga yaşandı. Sebebide çok belli. Gecekondu yönetim istifa diye bağırıyodu haymanalıllar saldırdı ama iyi aldılar boyunlarının ölçüsünü. Sol Kapalı - Sokak ve Gecekondu bir yerde Maratondaki gruplar bir yerde şu anda. Ortalık çok karışık yani tribünlerde. Her maç full maraton beleş girerken diğer bütün gruplar para ödeyerek giriyolar.
Kayserispor-Fenerbahçe
Gaziantepspor-Fenerbahçe
Ankaragücü-Fenerbahçe
Bu 3 maçında ortak yanı ikinci yarıda kaybedilmiş olmaları + Aykut Kocaman'ın maça müdahalesi (edilmeyen müdahale)
Kayseri maçında Selçuklu defans kaybetti (ki amatör takımda böyle rezalet görülmez)
Antep maçında gol geliyorum geliyorum diye inledi maç 2-1 olunca Niang'la Dia oyuna girdi
Ankaragücü maçında İlk Yarıda yatan kendini yormayan bir Ankara ve İnanılmaz Enerji tüketen Fenerbahçe...
Ümit Özat oyuncu değiştirdikçe 1 boy fark atıyordu Fener'e
Maç 2-0 olduktan sonra Semih'le Stoch oyuna giriyor
Yani bir oyunu okumak bu kadar mı zor ?
Fenerbahçe'nin oyuncu değiştirmek, oyuna müdahale etmek için illa gol mü yemesi gerekiyor?
Semih Şentürk'ün lisansında "yedekse gol yedikten sonra oyuna girecek" diye bir madde mi var?
Oyunu okuyamaması ve müdahale yeteneği az olan hep skora yatmaya çalışan Daum'la, Aykut arasındaki fark ne ?
@balde_mir_07
Daum ile skora yatma arasındaki fark Daum yatabiliyordu ama Aykut Hoca yatamıyor.
tam kadroyla (hadi caner hariç diyelim) ankaragücü'nü yenemiyoruz. çöküş başlamaz umarım.