Bir takım 2 devrede bu kadar farklı olmaz, olamaz. Maçlar ilk 45 dakikadan ibaret olsa herhalde liderdik ama sadece 2. devreden ibaret olsaydı küme düşüyorduk. Hava şartlarından dolayı ben kötü bir futbol oynarız ama duran top, ara top derken araya 1 tane sıkıştırıp 3 puanı alırız düşüncesindeydim. Maça sanki zemin mükemmelmiş gibi iyi paslaşmalarla başladık. Bu paslaşmaların yavaş olması sıkıntıydı ancak yine de iyi baskı kurmuştuk. Gerekli pozisyonları da bulduk ama değerlendirilemedi. İkinci yarıda Fenerbahçe adeta Bucaspor'a dönüştü. Ankaragücü ilerde basmaya başladı ve Fenerbahçe pas dahi yapamamaya başladı. Nihayetinde Ankaragücü golü buldu ve golü bulduktan sonra da sazı ellerine aldılar.
Maç boyu kalemize 3 top geldi 2 tanesi gol oldu 1 tanesi direkten döndü. Ben de izledim Volkan da izledi. İkinci golde Müftüoğlu gözünün önünde Niang'a yapılan faulü vermedi o top geldi gol oldu. Ama o golde hedef tahtasına sadece hakemi koymak insafsızlık olur. Yahu arkadaş 5-6 kişisiniz o Sestak o topu nasıl oraya getirir ve vurur.
Oyuncuları değerlendirecek olursak; ilk yarıda Dia fırtına gibiydi, ikinci yarı piyasada yoktu. Cristian ilginç şekilde çok iyi oynadı. Resmen Emre'nin görevini de Cristian yaptı. Arkadaşlarını yönlendirdi, topları değerlendirdi. Ama bu son birkaç maç performansına aldanmadan önlibero almak lazım. Emre, Alex, Niang durgundu.
Fenerbahçe taraftarının artık sabrı yok. Yönetim, teknik direktör, futbolcu, malzemeci, doktor kulüpte kim var kim yoksa bunu bilmeli.