Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Ankaragücü kazanır

7 22.58%
  • Fenerbahçe kazanır

20 64.52%
  • Berabere biter

4 12.90%
Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 92 sonuç

Konu: Ankaragücü - Fenerbahçe [16. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bir takım 2 devrede bu kadar farklı olmaz, olamaz. Maçlar ilk 45 dakikadan ibaret olsa herhalde liderdik ama sadece 2. devreden ibaret olsaydı küme düşüyorduk. Hava şartlarından dolayı ben kötü bir futbol oynarız ama duran top, ara top derken araya 1 tane sıkıştırıp 3 puanı alırız düşüncesindeydim. Maça sanki zemin mükemmelmiş gibi iyi paslaşmalarla başladık. Bu paslaşmaların yavaş olması sıkıntıydı ancak yine de iyi baskı kurmuştuk. Gerekli pozisyonları da bulduk ama değerlendirilemedi. İkinci yarıda Fenerbahçe adeta Bucaspor'a dönüştü. Ankaragücü ilerde basmaya başladı ve Fenerbahçe pas dahi yapamamaya başladı. Nihayetinde Ankaragücü golü buldu ve golü bulduktan sonra da sazı ellerine aldılar.

Maç boyu kalemize 3 top geldi 2 tanesi gol oldu 1 tanesi direkten döndü. Ben de izledim Volkan da izledi. İkinci golde Müftüoğlu gözünün önünde Niang'a yapılan faulü vermedi o top geldi gol oldu. Ama o golde hedef tahtasına sadece hakemi koymak insafsızlık olur. Yahu arkadaş 5-6 kişisiniz o Sestak o topu nasıl oraya getirir ve vurur.

Oyuncuları değerlendirecek olursak; ilk yarıda Dia fırtına gibiydi, ikinci yarı piyasada yoktu. Cristian ilginç şekilde çok iyi oynadı. Resmen Emre'nin görevini de Cristian yaptı. Arkadaşlarını yönlendirdi, topları değerlendirdi. Ama bu son birkaç maç performansına aldanmadan önlibero almak lazım. Emre, Alex, Niang durgundu.

Fenerbahçe taraftarının artık sabrı yok. Yönetim, teknik direktör, futbolcu, malzemeci, doktor kulüpte kim var kim yoksa bunu bilmeli.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

adamlar 11 aydır para alamıyormus be,bizimkinlere 2 yıl vermiceksin para

Tebrikler Ankaragücü

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Bu takımın rezil haline cidden çok üzülüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

maçtan sonra sarışın bi futbolcunu "hocamız 60. dk ya kadar gol yemezsek maçı alırız dedi bizde öyle yaptık ve kazandık" dedi ondan 2 sn öncede aynısını erman toroğlu demişti tam kanal değiştirdik denk geldi feneri çözmüş anlaşılan ümit özat

Yazıklar olsun !

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by TaşkınMahmut View Post
    Güzel gol attı Niang köşeye. Maç sonucu 2-1

Hangi köşe? Adam çatala vurdu bee..

İyi maç oldu ilk yarı çok isabetli sabırlı işler yaptı takım Ankaragücü istediğini ilk yarı aldı 2. yarıda Caner'in lakait pozisyon alışı golü getirmeseydi daha farklı sonuç olabilirdi, güzel maç oldu 3 büyüklerin puan kaybettiği bi hafta oldu güzel performans sergiledi..

Ümit Özat'ın maç başından sonuna kadar dua'sına dicek lafım yok Adamsın..

Tebrikler Ankaragücü..

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Umit Ozat'ta ayni seyi soyledi macdan sonra , 60. dakkaya kadar bu maci tutarsak sonra cok rahat kazaniriz demis futbolcularina

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Ümit maçını kazandı, efeler gibi tesbihini eline aldı, çatır çatır da bir güzel salladı.

Sebeb olanlar utansın.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Yazmayı unutmuşum:

Lugano'ya benden sınırsız izin... Dilediği takıma gidebilir. Nazla niyazla oynayan futbolculardan gına geldi. Canı istediği vakit kart görecek, kendisini attıracak; canı istemeyince rakibe eskortluk edecek... Beri dursun, yolu açık olsun.

Volkan'a laf yok. Çocukcağız bu soğukta topa atlayacak, bir yanı üşüyecek; karda kışta bir gol için değer mi?

Son olarak: Caner bu takımın sol bekiyse bende Lionel Messi'yim.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Alex hala bu takımın herşeyi o maç sırasında pek kıpırdamadığı zaman fener puan yada puanlar kaybediyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Fenerbahçe buz kesti

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Ankaragücü'ne 2-1 mağlup olarak şampiyonluk yolunda ağır bir yara aldı.

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Fenerbahçe, zorlu Ankaragücü deplasmanına konuk oldu. İlk yarıda yakaladığı fırsatları değerlendiremeyen sarı-lacivertli ekip, ikinci yarıda Sestak'ın gollerine engel olamayınca sahadan 2-1 mağlup ayrılarak şampiyonluk yolunda ağır bir yara aldı.

Fenerbahçe maça etkili başladı. Mehmet Topuz 2. dakikada sağ kanattan içeri güzel ortaladı. Niang, çok müsait pozisyonda topa vurmak yerini önünden geçmesini izleyince pozisyon sonuçsuz kaldı. Dakikalar 6'yi gösterirken Cristian Baroni şansını 20 metreden denedi. Kaleye çok sert giden topu kaleci Senecky güçlükle kornere çeldi.
    Yoğun kar yağışı altında oynanan maçta Fenerbahçe atakları dinmedi. 12. dakikada Niang gole çok yaklaştı. Ceza sahası dışında topla buluşan golcü oyuncu, nefis bir plase vuruş yaptı ancak top üst direkten geri döndü. Fenerbahçe'de dikkat çeken en büyük özellik, hemen hemen her oyuncunun kaleyi yoklaması oldu. Cristian Baroni, Emre ve Niang, uzaktan çektikleri şutlarla Senecky'ye zor anlar yaşatsalarda başarılı file bekçisini geçmeyi başaramadı. Ankaragücü, ilk yarıda oyunu kendi yarı sahasında kabul edince, Volkan soğuk havada donmamak için çareyi kendi ceza sahası içinde koşmakta buldu. İlk yarıda başka gol pozisyonu olmayınca devreye taraflar 0-0 eşitlikle girdi.
    İkinci yarıda sahada daha atak bir Ankaragücü vardı. 49. dakikada Gabric sağ kanattan güzel ortaladı. Güven'den önce araya son anda giren Emre mutlak bir golü önledi. Dakikalar 62'yi gösterirken ev sahibi ekip golü buldu. Kulukowski soldan sıfıra kadar indi. Kafasını kaldırdı ve uzak direkte bekleyen Sestak'ı gördü. O noktada kendini unutturan Sestak, topu ağlara göndermekte zorlanmadı: 1-0.
    Fenerbahçe, golden sonra Semih ve Stoch'u oyuna aldı. Ağır zeminde yorulan Gökhan Gönül ve Caner, etkili kanat bindirmeleri gerçekleştiremeyince, sarı-lacivertliler kale önünde çoğalmakta zorlandı.
    Maçın ilk golünü atan Ankaragüçlü Sestak, dakikalar 74'ü gösterirken jeneriklere geçecek bir gole imza attı. Kendi yarı sahasından aldığı topla ceza sahası önüne kadar çalımlarla gelen Slovak oyuncu, beklenmedik bir anda köşeye çok güzel vurdu: 2-0.
    Fenerbahçe, uzatma dakikalarında Niang ile farkı bire indirse de, beraberlik golü için süre yeterli olmadı ve Ankaragücü sahadan 2-1 galip ayrıldı.
    ANKARAGÜCÜ: 2 - FENERBAHÇE: 1
    Stat: 19 Mayıs
    Hakemler: Kuddusi Müftüoğlu, Mehmet Şahan Yılmaz, Mehmet Cem Hanoğlu
    Ankaragücü: Senecky, Uğur, Rajnoch, Zewlakow, Klukowski, Turgut (Dk. 64 Mehmet), Kağan, Adem, Gabric (Dk. 58 Theo), Güven, Sestak (Dk. 84 Metin)
    Fenerbahçe: Volkan, Gökhan Gönül, Lugano, Yobo, Caner, Mehmet, Emre, Cristian (Dk. 74 Stoch), Alex (Dk. 74 Semih), Dia, Niang
    Goller: Dk. 62, 74 Sestak (Ankaragücü), 90 3 Niang (Fenerbahçe)
    Sarı kart: Dk. 82 Emre (Fenerbahçe)

NtvSpor

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Beşiktaş 2-0 yenildiğinde haftanın ilk maçında G.Saray ve F.Bahçe'nin de yenileceğini hatta 2-0 bile yenileceğini babama söylemiştim gerçek oldu.

Maçı izleyemedim ancak Sestak'ın attığı ikinci golde kimin hatası yok diye düşündüm F.Bahçe'den hiçkimse.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

.............

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Canerin bir kez daha kumaşının anlaşıldığı bir maç oldu. 2. gol tam bir fiyaskoydu ama öncesinde buz gibi faulümüzü çalmadı hakem. Sestakta aldı 142 kişiyi çalımladı iyi yere bıraktı. 3. golde geliyordu ama olmadı. Güzel vurdu kafayı ama. attığımız gol sade niang'a yaradı krallık yarışında. Kısacası bu soğuk havada buz gibi bir sonuç oldu bizim için. Trabzon için lig daha kolay. Benim favorim. Umarım kazanırlar ligi...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

aslına bakarsanız 3 puan sürpriz olacaktı benim için..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Fenerbahce beni cok sasirti, gerci Ankaragucu dahada fazla sasirti.

3 puanlarini tebrik ederim, devamlilik gelir insAllah

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

Sestak'ın attığı gol ne öyle ya savunmanın yalandan presi Volkan'ın topu izlemesi...
    Şu Caner'i izledikçe Sabri'ye haksızlık yaptığımızı düşünüyorum.
    İkinci yarı neden bu kadar kötü oynuyoruz anlayamıyorum ama taraftarın sabrı tükenmeye başladı devre arasında gelen giden oyuncular iyi ayarlanmalı herkes kendine gelmeli.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

2 resim arasındaki farkı bulunuz...

Helalin var Ankaragücü.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post

Ama diğeri Ankaragüçlüler Derneğine (Taraftar grubuna ) verilmiş. Tabi aşırı bir fiyat orası ayrı

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Biri yönetimin hoşuna giden gruba bedava dağıtılmış avanta bileti;
    diğeri işimize çomak sokabilirler en iyisi şunlara öyle bir fiyat çekelim ki gelemesinler,gelirlerse de iyice bir yolunsunlar bileti...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Gecekondu daha önceden bedava bilet almıyor muydu ki?

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Aslında 2 resim arasındaki fark kendini tribünde de belli etti. Maraton full, Ankaragücü kale arkası 100-200 kişi. :} Federasyonun bir şekilde bu bilet meselesine el atması lazım.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    11

Emre şimdiye kadar gördüğüm en kötü futbolunu oynadı.En son saydığımda 16-17 civarı pas hatası yapmıştı.Alex'den bunun için hoşlanmıyorum işte.1 metre yanından rakip oyuncu topla geçiyor, beyefendi lütfedip ayağını topa uzatmıyor.İlk yarıda en az 3 posizyonda takım kontra atağa kalkarken atağı kesti resmen.Top Dia'da alıp gidecek adam, topu ondan alıp atağı bitiriyor.Al gülüm -ver gülüm.Yahu bırak gitsin işte adam?Niang'da yokları oynadı.Sakatlıktan sonra bir türlü düzelemedi, eski formunu yakalayamadı.Rakip savunmalara karşı daha sert, daha dirençliydi.Volkan'ın 2 golde de yapacağı birşey yoktu bence.GG yine çalışkandı ama Topuz'la birlikte sağ kanattan neredeyse yaptıkları her ortada kaleci Senecky'i çalıştırdılar.Yakaladığın zaman atacaksın.Futbolun kuralı bu.Ankaragücü'nün ilk atağı gol oldu.Zaten sonra çözüldük.Aykut Kocaman oyuna müdahale etmekte geç kalıyor.Bunu dün akşam iyice anladım.

Bu futbol yapısıyla ön liberoya da, sol beke de transfer yapsak fark etmez.2. yarı takıma olan neyse, o olduğu sürece bu tarz yenilgilerin devamı gelir.İstanbul dışında sadece 4 puan alabilmiş bir takımŞampiyonluk sözü komik gelmeye başladı.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Hani bedava bilet dağıtmak yasaktı.. Federasyonun görevini yapması lazım.. Her yıl aynı muhabbet her takım yapıyo bunu istisnasız.. Oraya diğer büyükler de gidiyo ama ben böyle fiyat görmedim.. Nedir bu Fenerbahçe Düşmanlığı..

Ha çok istiyolarsa biz de gidelim Efes gibi başka bi takımla birleşip çekilelim, kardeş kardeş takılsınlar..

Büyük avantaj kaybettik,9 puan öyle kolay kolay kapanacak bir fark değil.Mağlubiyete asla üzülmem,ama ruhsuz bir futbola,2.ci golde adeta rakibini seyreden futbolculara üzülürüm.

Şampiyonluk için bundan sonra çok daha fazla çalışmak gerek,2.yarı kendi sahamızda oynayacağımız Trabzonspor maçını muhakkak kazanmamız lazım şampiyonluktan bahsedebilmek için.(Diğer maçları zaten saymıyorum onların hepsini kazansak bile Ts maçında bir beraberlikle bile bu sezon çöpe gider)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bjk nin yaptığı gibi şimdiden transferleri getirmeliyiz. Uyuz oluyorum yönetimin böyle beklemesine.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by TaşkınMahmut View Post
    Ama diğeri Ankaragüçlüler Derneğine (Taraftar grubuna ) verilmiş. Tabi aşırı bir fiyat orası ayrı
    Bu biletler maçtan önce " Büyük Ankaragüçlüler Derneği " ne gönderilmiş biletler. Maç öncesi 10 TLden satılmış biletler. Yani yönetimin adamlarına tahsis edilmiş tribün biletleri. Dün akşam maçı izleyenler dikkat ettiyse Maraton'un kamera açısına göre sol tarafından hiç Ankaragücü sesi gelmedi .) Orasını her sene Fenerbahçe taraftarları alır çünkü. Deplasman tarafı 120 TL maratonun deplasmana yakın tarafı 10 TL.

Bedava bilet yasak evet, ama sadece Gecekondu ya yasak. Dün akşam oynanan maçta kulubun Gençlik Parkı tarafına soktuğu haymanalılarla - Gecekondu arasında kavga yaşandı. Sebebide çok belli. Gecekondu yönetim istifa diye bağırıyodu haymanalıllar saldırdı ama iyi aldılar boyunlarının ölçüsünü. Sol Kapalı - Sokak ve Gecekondu bir yerde Maratondaki gruplar bir yerde şu anda. Ortalık çok karışık yani tribünlerde. Her maç full maraton beleş girerken diğer bütün gruplar para ödeyerek giriyolar.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kayserispor-Fenerbahçe
    Gaziantepspor-Fenerbahçe
    Ankaragücü-Fenerbahçe

Bu 3 maçında ortak yanı ikinci yarıda kaybedilmiş olmaları + Aykut Kocaman'ın maça müdahalesi (edilmeyen müdahale)

Kayseri maçında Selçuklu defans kaybetti (ki amatör takımda böyle rezalet görülmez)
    Antep maçında gol geliyorum geliyorum diye inledi maç 2-1 olunca Niang'la Dia oyuna girdi
    Ankaragücü maçında İlk Yarıda yatan kendini yormayan bir Ankara ve İnanılmaz Enerji tüketen Fenerbahçe...

Ümit Özat oyuncu değiştirdikçe 1 boy fark atıyordu Fener'e
    Maç 2-0 olduktan sonra Semih'le Stoch oyuna giriyor
    Yani bir oyunu okumak bu kadar mı zor ?
    Fenerbahçe'nin oyuncu değiştirmek, oyuna müdahale etmek için illa gol mü yemesi gerekiyor?
    Semih Şentürk'ün lisansında "yedekse gol yedikten sonra oyuna girecek" diye bir madde mi var?

Oyunu okuyamaması ve müdahale yeteneği az olan hep skora yatmaya çalışan Daum'la, Aykut arasındaki fark ne ?
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri