Beşiktaş'ta Trabzonspor maçında sakatlanan Ersan Gülüm sezonu kapattı, 6 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor. (Kaynak: Lig TV)
Printable View
Beşiktaş'ta Trabzonspor maçında sakatlanan Ersan Gülüm sezonu kapattı, 6 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor. (Kaynak: Lig TV)
ERSAN GÜLÜM'DE SON DURUM
Beşiktaş - Trabzonspor karşılaşmasının son dakikalarında sakatlanarak oyundan çıkan Ersan Adem Gülüm'ün sakatlığının ciddi olabileceği öğrenildi.
HABER1903'ün Beşiktaş Kulübü Sağlık Ekibinden aldığı bilgiye göre, Ersan'ın dış yan bağlarında zorlama olduğu karşılaşma sona ermeden MR'a gönderildiği bildirildi.
Ersan Gülüm'ün 2 yada 3 hafta sahalardan uzak kalabileceği vurgulandı.
- HABER1903 -
Vira bismillah, açtık sezonu...
Beşiktaş'ın planları alt üst oldu defansa bir yabancı daha :(
Ersan gülüm sezonu kapattı..!
Ersan'a cok uzuldum ya insallah bu futbol kariyerinde kotu bir donum noktasi olmaz seneye kaldigi yerden devam eder. Gecmis olsun Ersan.
Ntvspor da yazmış... Haber1903 kaldı bir tek :( Bu ne bahtsızlıktır ya.
Ekrem'in bir an önce form tutması lazım. Hilbert-Sivok. defansa 2 yabancı hakkı gitmemeli
Al işte.Offff yaa.:uzgun: Yeter artık bıraksın şu sakatlık belası başımızı.İnşallah bir an önce iyileşip döner sahalara.
Beşiktaş resmi sitesi de yazmış, yarın ameliyat olacakmış. Sol diz çapraz ön bağında yırtık, sezonu kapatmış.
Ligde zaten rutine bağladı, çoğu maça bugün çıktığımız onbirle çıkacağız. Ya da en azından sisteme sadık kalacaktır... Ama ilerleyen maçlarda, Fernandes in de arada oynatılabilmesi için, Hilbert i kenara çekip, ondan boşalan kontenjanla Fernandes-Guti ikilisini oynatabilir. Tabi Fernandes, Aurelio nun yükünü kaldırabilir mi, onu zaman gösterecek.
Aynen resmi sitede yazmış... Bu kadar sakatlıkla uğraşan bir takıma bir Türk stoper şart... Serdal Adalı ya iş çıktı yine...
Bu arada Fernandes galiba bir ara o mevkide oynatılmış... Ayrıca Aurelio da zor kalınca denenebilecek bir isim. Erhan Güven var birde ama bekte yaptığı hatalar bir derece de, stoper de çok canımızı yakar...
Son dakikalarda sakatlanmadı mı bu adam? O kadar ciddi gelmemişti bana, hatta zaman geçiriyor diye falan düşünmüştüm.
nedir bu sansizlik iyi oynayanlar sakatlaniyor Avrupa macinda Ersan Sivok guzel olacakti o geldiginde defans toparlanmisti..
Macla ilgili tek uzuldugum nokta Ersan Gulumun sakatligi oldu. Milli takim icin cok gerekli bi isimdi, sezonu kapatmasi beni cok uzdu. Allahin izniyle kendini cabuk toparlar ve seneye yine oynar
Sezonu açtık yine.
Çok güzel maç oldu gerçekten. Artık BJK maçlarını izliyorum :D. Cidden çok güzel futbol oynanıyor. Quaresma'nın golü çok güzeldi. Almeida'Da çok faydalı oluyor BJK'ya.
Trabzonspor'da 2.yarı baya toparlandı ama olmadı. Antep'in çıkmasıda ilginçti gerçekten.
İki takımada tebrikler.
Brozek'in asisti de güme gitmesin. Çok iyiydi. :)
O sol açıkta oynayan kardeşi de, bir iki adam geçti, hareket yaptı falan... Fena topçular değil gibi geldi bana... Yalnız top Yattara nın ayağına gelince herkesi bir dikkat kesiliyordu :D Bu adamın sağı solu belli olmaz diye :)
Hurriyet te akşam söylediğim konuyu haber yapmış... Ernst i neredeyse oyuna alıyormuş Schuster de, bizim Türklerden biri uyarınca farkına varmışlar :) Kimin ne olduğuda belli değil ki arkadaş :) Ekrem, Aurelio, Nobre, Ersan... Hangisi orjinal Türk ki :D
psikolojik çözümlemen harika hasta oldu diyebilirim..Gördük kupada çatır çatır oynayanları biz..Hele bir bakmak lazım önce lige..Bir yanda 27 yıldır alamadıgın kupa diger yanda 8 ay önce aldıgın kupa..Birde bunun Ersan'ın başına gelenin Selçuk'un Jaja'nın başına gelmesi var..
Bu kadar ince düşünmeyin diyeceksiniz şimdi ama umrumda değil kardeşim bu bir fırsattır Trabzonspor için büyükte fırsattır..Kupada bu takım bile ikinci yarı turu geçebilirdi..Saglık olsun..
Ersan'ın sakatlıgı 'sadece' bir sakatlık değildir..Beşiktaş gibi bir takımda taşları yerinden oynatacak bir sakatlıktır bunu ilerde daha net göreceğiz..
Beynelmilel bir takımız vesselam :)
Ben Ekrem'in oynatılması gerektiğini düşünüyorum. Hatta gelecek sezon için Schuster ikna edilmeli ve Rıdvan takımda kalmalı. Hilbert gönderilebilir o sayede.
beşiktaşı kutluyorum üst tura çıktıkları için..
trabzonsporu değerlendirmemek lazım yedek bir takımla çıktık..
beşiktaşın en büyük sorunu 60.dakikadan sonra oyundan çok düşüyorlar..
beşiktaş rakibiyle oyndığı maçlarda ilk yarı 2 gol bulursa maçı alır..
amma 60.dakikaya 2 farklı skor bulamzsa çok sıkıntıya girer..
bide ersanın saktlığı ve defans hattı en büyük sorunları bu..
Hilbert sağ bek oynadığı en az 4-5 maç skoru etkileyecek pozisyonlardaydı bu sene... O kadar ki maç aldı bile denilebilir. Bence sezonun ilk yarısının en etkililerindendi... Kolay kolay vazgeçileceğini sanmıyorum, vazgeçilmemelidir de... Hem zaten sezon sonunda Fernandes-Ferrari-Bobo üçlüsünden en az ikisi seneye yabancı kontenjanını işgal etmeyecektir. Yeni yabancı da alınmayacağını düşünürsek, seneye pek sıkıntımız kalmaz. Ama Ersan gerçekten çok kilit bir yerdeydi, beni fazlasıyla üzdü sakatlığı... Ama yine de ligde onun bölgesinde pek sıkıntı yaşamayacağımızı düşünüyorum, zaten Schuster in kafasındaki stoper ikilisi Toraman-Sivok tu. Avrupa da da daha defansif oynayacağımız için, savunma bu kadar öne çıkmaz, o şartlarda da Ferrari yeterli bir yedek olacaktır.
Birde Beşiktaş 60 dan sonra değil, genelde 45-60 arası oyundan düşüyor. 60 dan sonra da büyük ihtimalle oyuncu değişiklikleri sayesinde tekrar toparlanıyor ama Guti-Aurelio ortasahasıyla ilk yarım saatte ki tempoyu kaldırmak öyle çok kolay bir iş değil... Orta sahadaki mevcut Aurelio-Guti-Nobre üçlüsünün yerinde Guti-Ernst-Fernandes üçlüsünün neler yapacağını merak ediyorum açıkcası.
Hilbert konusunda katılıyorum. Bu seneki Galatasaray-Beşiktaş maçını canlı izledim bizim sol kanadı çökerten adamdır Hilbert. Kesinlikle atılması gerekliydi orası ayrı konu :)
Tebrikler Beşiktaş'ım. Bir üst tura çıktığımız için mutluyum. Fakat Ersan'ın sakatlığına gerçekten çok üzüldüm,zaten maçta da sakatlığının ciddi olduğunu anlamıştım.Ağlıyordu yahu :/
Avrupa'da ilk turdan itibaren yoksunuz, bu sezon neredeyse hic sakatlik problemi yasamadiniz. Boyle basit bir sekilde 2 kupayi goturebilecek bir takiminiz yoksa veya guven yoksa cikip da buyuk takimiz vs de demeyin bence. Dun Barcelona ve R.Madrid'in maclarini da gorduk, ki bunlar CL'de de devam ediyor, ligde de kayip tahammuleri yok (Trabzon gibi degil durumlari), ama cikip ilk 11'le oynadilar.
Ben de Hilbert'i çok seviyorum yani gitsin demiyorum GG'den sonra ligin en iyi sağ bekidir bence. Şayet Rıdvan takıma monte edilebilirse gönderilebilir diyorum , yedeği Ekrem olur nasılsa.
Sevinirsiniz sizde o zaman. Bu yazdıklarından o anlamı çıkartıyorum.
Pusuya yatmış Avrupadan elenmemizi ve dalga geçmeyi bekliyorsunuz anlaşılan.
Bu arada şükredin o zaman Ersan'a gelmiş iyi ki. Aman kimsenin başına gelmese olmuuyordu değil mi.
Bjk'nin de avrupa'da pek farkı olmadığını göreceğiz sözüyle ne demek istedin anlamadığım için soruyorum abicim ?