Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
18. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

16 88.89%
  • Trabzonspor kazanır

2 11.11%
  • Berabere biter

0 0%
Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 113 arası toplam 113 sonuç

Konu: Beşiktaş - Trabzonspor [ZTK B Grubu]

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Ekrem'in bir an önce form tutması lazım. Hilbert-Sivok. defansa 2 yabancı hakkı gitmemeli
    Ligde zaten rutine bağladı, çoğu maça bugün çıktığımız onbirle çıkacağız. Ya da en azından sisteme sadık kalacaktır... Ama ilerleyen maçlarda, Fernandes in de arada oynatılabilmesi için, Hilbert i kenara çekip, ondan boşalan kontenjanla Fernandes-Guti ikilisini oynatabilir. Tabi Fernandes, Aurelio nun yükünü kaldırabilir mi, onu zaman gösterecek.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Aynen resmi sitede yazmış... Bu kadar sakatlıkla uğraşan bir takıma bir Türk stoper şart... Serdal Adalı ya iş çıktı yine...

Bu arada Fernandes galiba bir ara o mevkide oynatılmış... Ayrıca Aurelio da zor kalınca denenebilecek bir isim. Erhan Güven var birde ama bekte yaptığı hatalar bir derece de, stoper de çok canımızı yakar...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Son dakikalarda sakatlanmadı mı bu adam? O kadar ciddi gelmemişti bana, hatta zaman geçiriyor diye falan düşünmüştüm.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

nedir bu sansizlik iyi oynayanlar sakatlaniyor Avrupa macinda Ersan Sivok guzel olacakti o geldiginde defans toparlanmisti..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Macla ilgili tek uzuldugum nokta Ersan Gulumun sakatligi oldu. Milli takim icin cok gerekli bi isimdi, sezonu kapatmasi beni cok uzdu. Allahin izniyle kendini cabuk toparlar ve seneye yine oynar

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Sezonu açtık yine.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Çok güzel maç oldu gerçekten. Artık BJK maçlarını izliyorum . Cidden çok güzel futbol oynanıyor. Quaresma'nın golü çok güzeldi. Almeida'Da çok faydalı oluyor BJK'ya.

Trabzonspor'da 2.yarı baya toparlandı ama olmadı. Antep'in çıkmasıda ilginçti gerçekten.

İki takımada tebrikler.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Brozek'in asisti de güme gitmesin. Çok iyiydi.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

O sol açıkta oynayan kardeşi de, bir iki adam geçti, hareket yaptı falan... Fena topçular değil gibi geldi bana... Yalnız top Yattara nın ayağına gelince herkesi bir dikkat kesiliyordu Bu adamın sağı solu belli olmaz diye

Hurriyet te akşam söylediğim konuyu haber yapmış... Ernst i neredeyse oyuna alıyormuş Schuster de, bizim Türklerden biri uyarınca farkına varmışlar Kimin ne olduğuda belli değil ki arkadaş Ekrem, Aurelio, Nobre, Ersan... Hangisi orjinal Türk ki

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Iste bahsettigim Trabzon psikolojisi tam da budur, iste bu yuzden bu Trabzon sampiyon olamayacak bence. Besiktas ile oynuyorsun, takimin kalabilik bir fiksturden cikmamis, bilhakis 2. yari yeni baslamis. Bu mac ve FB maci arasinda tam tamina 4 gun var, seyahat zaten yapilmayacak 2 mac da Istanbul'da. Ve bu mac eften puften bir mac degil FB-Gencler maci gibi, kritik mac ve rakibin 2. lig takimi falan da degil, Besiktas. Ve sen tirsa tirsa FB macini dusunerek, o korkuyla 1 kupayi feda edip yedek kadroyla cikiyorsun, as takimina guvenemiyorsun, FB'den korkuyorsun, BJK macina zaten kaybedilmis gozuyle bakiyorsun. Ayni Trabzon'un durumunda 3 buyuklerden biri olsa cikar bugun catir catir topunu oynardi as kadrosuyla, 4 gun sonra da tekrar catir catir oynardi. Bu davranis Trabzon'un psikolojisini net olarak ortaya koyuyor bence.
    psikolojik çözümlemen harika hasta oldu diyebilirim..Gördük kupada çatır çatır oynayanları biz..Hele bir bakmak lazım önce lige..Bir yanda 27 yıldır alamadıgın kupa diger yanda 8 ay önce aldıgın kupa..Birde bunun Ersan'ın başına gelenin Selçuk'un Jaja'nın başına gelmesi var..

Bu kadar ince düşünmeyin diyeceksiniz şimdi ama umrumda değil kardeşim bu bir fırsattır Trabzonspor için büyükte fırsattır..Kupada bu takım bile ikinci yarı turu geçebilirdi..Saglık olsun..

Ersan'ın sakatlıgı 'sadece' bir sakatlık değildir..Beşiktaş gibi bir takımda taşları yerinden oynatacak bir sakatlıktır bunu ilerde daha net göreceğiz..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beynelmilel bir takımız vesselam
    Ben Ekrem'in oynatılması gerektiğini düşünüyorum. Hatta gelecek sezon için Schuster ikna edilmeli ve Rıdvan takımda kalmalı. Hilbert gönderilebilir o sayede.

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

beşiktaşı kutluyorum üst tura çıktıkları için..
    trabzonsporu değerlendirmemek lazım yedek bir takımla çıktık..
    beşiktaşın en büyük sorunu 60.dakikadan sonra oyundan çok düşüyorlar..
    beşiktaş rakibiyle oyndığı maçlarda ilk yarı 2 gol bulursa maçı alır..
    amma 60.dakikaya 2 farklı skor bulamzsa çok sıkıntıya girer..
    bide ersanın saktlığı ve defans hattı en büyük sorunları bu..

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Beynelmilel bir takımız vesselam
    Ben Ekrem'in oynatılması gerektiğini düşünüyorum. Hatta gelecek sezon için Schuster ikna edilmeli ve Rıdvan takımda kalmalı. Hilbert gönderilebilir o sayede.
    Hilbert sağ bek oynadığı en az 4-5 maç skoru etkileyecek pozisyonlardaydı bu sene... O kadar ki maç aldı bile denilebilir. Bence sezonun ilk yarısının en etkililerindendi... Kolay kolay vazgeçileceğini sanmıyorum, vazgeçilmemelidir de... Hem zaten sezon sonunda Fernandes-Ferrari-Bobo üçlüsünden en az ikisi seneye yabancı kontenjanını işgal etmeyecektir. Yeni yabancı da alınmayacağını düşünürsek, seneye pek sıkıntımız kalmaz. Ama Ersan gerçekten çok kilit bir yerdeydi, beni fazlasıyla üzdü sakatlığı... Ama yine de ligde onun bölgesinde pek sıkıntı yaşamayacağımızı düşünüyorum, zaten Schuster in kafasındaki stoper ikilisi Toraman-Sivok tu. Avrupa da da daha defansif oynayacağımız için, savunma bu kadar öne çıkmaz, o şartlarda da Ferrari yeterli bir yedek olacaktır.

Birde Beşiktaş 60 dan sonra değil, genelde 45-60 arası oyundan düşüyor. 60 dan sonra da büyük ihtimalle oyuncu değişiklikleri sayesinde tekrar toparlanıyor ama Guti-Aurelio ortasahasıyla ilk yarım saatte ki tempoyu kaldırmak öyle çok kolay bir iş değil... Orta sahadaki mevcut Aurelio-Guti-Nobre üçlüsünün yerinde Guti-Ernst-Fernandes üçlüsünün neler yapacağını merak ediyorum açıkcası.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hilbert konusunda katılıyorum. Bu seneki Galatasaray-Beşiktaş maçını canlı izledim bizim sol kanadı çökerten adamdır Hilbert. Kesinlikle atılması gerekliydi orası ayrı konu

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Tebrikler Beşiktaş'ım. Bir üst tura çıktığımız için mutluyum. Fakat Ersan'ın sakatlığına gerçekten çok üzüldüm,zaten maçta da sakatlığının ciddi olduğunu anlamıştım.Ağlıyordu yahu :/

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Son dakikalarda sakatlanmadı mı bu adam? O kadar ciddi gelmemişti bana, hatta zaman geçiriyor diye falan düşünmüştüm.
    Zamanı fazla geçirmiş bence de. Sezonu kapatmasına gerek yoktu.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    psikolojik çözümlemen harika hasta oldu diyebilirim..Gördük kupada çatır çatır oynayanları biz..Hele bir bakmak lazım önce lige..Bir yanda 27 yıldır alamadıgın kupa diger yanda 8 ay önce aldıgın kupa..Birde bunun Ersan'ın başına gelenin Selçuk'un Jaja'nın başına gelmesi var..

Bu kadar ince düşünmeyin diyeceksiniz şimdi ama umrumda değil kardeşim bu bir fırsattır Trabzonspor için büyükte fırsattır..Kupada bu takım bile ikinci yarı turu geçebilirdi..Saglık olsun..

Ersan'ın sakatlıgı 'sadece' bir sakatlık değildir..Beşiktaş gibi bir takımda taşları yerinden oynatacak bir sakatlıktır bunu ilerde daha net göreceğiz..

Avrupa'da ilk turdan itibaren yoksunuz, bu sezon neredeyse hic sakatlik problemi yasamadiniz. Boyle basit bir sekilde 2 kupayi goturebilecek bir takiminiz yoksa veya guven yoksa cikip da buyuk takimiz vs de demeyin bence. Dun Barcelona ve R.Madrid'in maclarini da gorduk, ki bunlar CL'de de devam ediyor, ligde de kayip tahammuleri yok (Trabzon gibi degil durumlari), ama cikip ilk 11'le oynadilar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben de Hilbert'i çok seviyorum yani gitsin demiyorum GG'den sonra ligin en iyi sağ bekidir bence. Şayet Rıdvan takıma monte edilebilirse gönderilebilir diyorum , yedeği Ekrem olur nasılsa.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Avrupa'da ilk turdan itibaren yoksunuz, bu sezon neredeyse hic sakatlik problemi yasamadiniz. Boyle basit bir sekilde 2 kupayi goturebilecek bir takiminiz yoksa veya guven yoksa cikip da buyuk takimiz vs de demeyin bence. Dun Barcelona ve R.Madrid'in maclarini da gorduk, ki bunlar CL'de de devam ediyor, ligde de kayip tahammuleri yok (Trabzon gibi degil durumlari), ama cikip ilk 11'le oynadilar.
    tekrar yazmama gerek yok üstteki mesajm bu mesajının da cevabını içeriyor..

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

bjk tarihi boyunca belki ilk kez böyle bir cümle kurmaya hak kazandı, bence 1 ay daha tadını çıkarın, çünkü biraz objektif bakarsak bjk ninde avrupada pek farkı olmadığını göreceğiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Sevinirsiniz sizde o zaman. Bu yazdıklarından o anlamı çıkartıyorum.

Pusuya yatmış Avrupadan elenmemizi ve dalga geçmeyi bekliyorsunuz anlaşılan.

Bu arada şükredin o zaman Ersan'a gelmiş iyi ki. Aman kimsenin başına gelmese olmuuyordu değil mi.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bjk'nin de avrupa'da pek farkı olmadığını göreceğiz sözüyle ne demek istedin anlamadığım için soruyorum abicim ?

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    bjk tarihi boyunca belki ilk kez böyle bir cümle kurmaya hak kazandı, bence 1 ay daha tadını çıkarın, çünkü biraz objektif bakarsak bjk ninde avrupada pek farkı olmadığını göreceğiz.
    Yok ilk kez değil emin ol

Bjk'nin de avrupa'da pek farkı olmadığını göreceğiz sözüyle ne demek istedin anlamadığım için soruyorum abicim ?
    Ben daha önce bizim de Avrupa da çok başarılı olmadığımızı söylemek istediğini düşünüyorum.

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri