Mirsad'ın yerine adam alıcaz mı acaba ? Hay allah ya Sean May gider daha sert tabiri caizse kasap bi uzun gelir mi derken Mirsad da gitti :(
Printable View
Mirsad'ın yerine adam alıcaz mı acaba ? Hay allah ya Sean May gider daha sert tabiri caizse kasap bi uzun gelir mi derken Mirsad da gitti :(
F4 hedefi için bir uzun takviyesi şart oldu ama Aydın hoca arayışa başlamıştır bile.Eminim.
Bu saatte kimi bulacaksın ki? Bildiğim kadarıyla Euroleague'de son transfer günü 15 Şubat... TBL için bitti. Zaten TBL için alsak bile yabancı kontenjanına takılacak... Tek çıkış yolu Mirsad'ın sakatlığının uzun süreli olmaması için dua etmek...
Ne yalan söyliyeyim; bu sene şampiyonluğundan emin olduğum tek şube Erkek Basketbol şubesiydi. Diana ve Penny'nin ayrılmasından sonra Kadın Basketbol Şubesi'nin şampiyonluğuna da "kesin oluruz" rahatlığı ile bakamıyor ve çok zor olacağını tahmin ediyordum. Özellikle Türkiye'de Bayan Voleybol takımının bu sene Eczacı'yı geçebileceğini sanmıyorum. Beş yabancıyla Avrupa'da bir adım önde dursak bile ligde fazla beklentim yok. Futbol ve erkek voleybol takımının hali ortada... Tek rahat olduğum şube burasıydı. Mirsad sonrası üç uzunla burası da karışacak.
Kayada sorun varmış sanırım onun sakatlığının son durumu nedir?
Fenerbahçe'nin kadro kalitesi zaten aşikar. Maçı kaybedeceğimizi düşünüyordum zaten ama son dk içinde ardarda 3 hücum ribaund'u verilmesi biraz keyfimi kaçırdı,yine de kutluyorum Takımımı. Efes Pilsen'i yenip,39 yıl sonra finale çıkmakta önemliydi.
Mirsad'ın sakatlığına üzüldüm. Euroleague'de büyük hedefleri olan Fenerbahçe için çok önemli bir oyuncu bence Mirsad,geçmiş olsun...
ve son olarak,Tebrikler Fenerbahçe Ülker...
Herhalde bu sezon uzunlara beddua çok edildi. Kaya Peker, Gasper Vidmar, Mirsad Türkcan ara ara Oğuz Savaş. Bu ne yahu. Eksik takım böyle oynuyosa tam kadro olsalar herhalde her maç 30-40 sayı fark olacak.
Çapraz bağları kopan ve an az altı ay oynayamayacak olan 5. sporcumuz:
-Engin Atsür
-Gasper Vidmar
-Devran Tanaçan (Kadın Basketbol)
-Çiğdem Can Rasna (Bayan Voleybol)
-Mirsad Türkcan
Çok karamsarlık gibi gelecek ama bu sezon buraya kadarmış. Malesef... Keşke ilk gün Banvit'e elenseydik. Bu Kupa için takımın en kilit üç oyuncusundan birisi olan Mirsad'ı feda etmeye değmezdi.
Öncelikle takımımızı tebrik ederim ama zaten kupayı alacağımız az çok belliydi :) .
Mirsad sakatlığı çok kötü oldu zaten uzun rotasyonunda sıkıntımız vardı bu sakatlık hiç olmadı büyük sıkıntılar bizi bekliyor.