Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 88 sonuç

Konu: 2011 Erkekler Türkiye Kupası ( Şampiyon Fenerbahçe Ülker )

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Default 2011 Erkekler Türkiye Kupası ( Şampiyon Fenerbahçe Ülker )

Kupa müsabakaları başladı. Turnuvayla ilgili her ayrıntıyı burada konuşabiliriz.

Biraz önce sona eren ilk maçta Beşiktaş Cola Turka turnuvanın favorilerinden Efes Pilsen'i 57-55 yenerek yarı finale yükseldi.

Yar saçların lüle lüle... Efes sana güle güle!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Efes bugün çok kötüydü.Bir an avrupadaki Efes bu mu dedim.Beşiktaş'a tebrikler.İyi bir galibiyet alıp sürprize imza attılar.Ogilvy çok kaliteli oyuncu.Dahada genç.Beşiktaş iyi bir oyuncu kazanmış...

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Beşiktaş son saniyelerine 3 sayı önde girdiği maçın bitimine 7 saniye kala yediği üçlükle skorun eşitlenmesine izin verdi . Bir diğer deyişle Efes maçın bitimine 7 saniye kala bulduğu üçlükle skoru 55-55'e getirdi. Maçtaki ilk üçlüğü imiş onların. Maç uzatmaya gidecek diye bekliyordum ki, bitime iki saniye kala Beşiktaş bulduğu basketle Efes'in ipini çekiverdi. Eeeee, artık bavulları erken toplayacaklar, yapcak bişey yok. Keyiflenmedim dersem yalan olur. Çok yahşi oldu.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Gecikmeli de olsa proğramı veriyorum:

Çeyrek Final

09 Şubat 2011 Çarşamba

18:00 Efes Pilsen: 55 - Beşiktaş CT: 57
    20:30 Aliağa Petkim-MP Trabzon

10 Şubat 2011 Perşembe

18:00 Olin Edirne - Galatasaray CC
    20:30 Fenerbahçe Ü - Banvit

Eğer Fenerbahçe olarak turu geçersek Olin Edirne-Galatasaray galibi ile Cuma 20:30'da karşılaşacağız.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Türkiye Kupası ve Banvit eşleşmesinin bende çok kötü bir hatırası vardır. 2007 Antalya... Yarı finalde uzatmada kaybedilen maç... Devamında Banvit'in Amerikalısı Arthur Long'un bizim trübüne hareket çekmesi... Kendimi kaybedip çıldırmam... Belime sarılan polislerin beni bastırarak kontrol altına alması... Yanımda ilk defa Fenerbahçe maçına gelen eşimin bir daha benle Fenerbahçe maçına gelmemeye yemin edişi... Beşiktaşlı kayınbiraderin SkyTürk kameralarını görünce beni ve ablasını öylece bırakıp, "rezil olacağız" hesabı tırsıp kaçması... (Kaç sene dilimden kurtulamadı.) Filan ve falan. Neyse ki çocuklar yoktu yanımızda.

Banvit o gün bizi elemeseydi, 2007 Türkiye Kupası finalinin adı Fenerbahçe-Efes olacaktı ve ben o gün salonda belki şampiyonluk sevinci yaşayacaktım. Üstelik final maçında takımın başında Aydın hoca olacaktı. Aydın hoca kupa öncesi ligde oynanan son maçta Yener Yılmaz isimli bir yeni yetme hakem tarafından diskalifiye edilmiş ve iki maç ceza vermişlerdi. Mersin maçıydı. Araya Türkiye Kupası girince ilk gün Telekom ve ikinci gün Banvit maçlarında cezasını tamamlamıştı. Takımı Ertuğrul Erdoğan yönetmişti. Banvit'e takılmasaydık finalde Aydın Örs takımın başında olacaktı. 10-0'lık seri o dönemde yenice başlamıştı. Henüz sadece 1-0'dı.

Banvit'i Türkiye Kupasında elediğimizi görmek benim için ayrıca mühim... Ama hiç kolay değil işimiz. Hele ki uzun rotasyonunda sakatlık ve formsuzluk almış başını giderken...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post

Çeyrek Final

09 Şubat 2011 Çarşamba

18:00 Efes Pilsen: 55 - Beşiktaş CT: 57
    20:30 Aliağa Petkim-MP Trabzon

10 Şubat 2011 Perşembe

18:00 Olin Edirne - Galatasaray CC
    20:30 Fenerbahçe Ü - Banvit

Eğer Fenerbahçe olarak turu geçersek Olin Edirne-Galatasaray galibi ile Cuma 20:30'da karşılaşacağız.

Maçların ardı ardına yapılması saçmalık bana göre.Mesela bugün maçlarını yapan takımlar 1 gün dinlenme fırsatı bulucak.Ama yarın maçı olan takımlar hemen ertesi gün yarı final maçına çıkıcak.Birinin c.tesi yapılması lazımdı.Heralde final maçını pazar günü oynatmak için yapılan bir uygulama.O zaman salı gününden başlat turnuvayı...

Yarın ki maç içinse Olin ligde evimizde bizi yenmişti.Liderlikten etmişti bizi.O gün maçtaydım gerçekten iyi bir takım kurmuşlar.Seibutis sanırım böyle yazılıyor çok tehlikeli bir adam.Erdal Bibo'da zaten bize farklı oynuyor.Zor maç olacak ama kazanacağımızı düşünüyorum.Evren'in olmaması da bizim için kötü oldu.Caner'inde yokluğunda ona ihtiyacımız vardı.J.J'a ve Tutku'ya çok iş düşücek yarın.

Birde ne kadar berbat bir yayın yapıyor SportsTv.Ne süre belli oluyor,nede skor.Öyle bir koymuşlarki hiç koymasalar daha iyi.Yayın kalitesi felan her şey berbat...

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

2007 yılında en son playofflarda eşleşmiştik. Sonrasında ne Türkiye Kupası'nda, ne de playoff sürecinde karşılaşmak nasip olmadı Galatasaray'la. Bu sebeple hem sizin Olin'i elemenizi, hemde bizim Banvit'i geçmemizi ayrıca daha fazla istiyorum. Üç senedir sadece normal sezonda ve ancak iki defa karşılaşabiliyoruz. Bu organizasyon için bu sayı çok az. Ne kadar Fenerbahçe-Galatasaray maçı; o kadar heyecan...
    Last edited by yaman76hakanFB : 10.Şubat.2011 at 01:31

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Beşiktaş Efes'i eleyerek büyük bir sürprize imza attı. Beşiktaş'lı arkadaşlardan ses soluk çıkmıyor. Ne mütevazi arkadaşlar diyeceğim ama... Anlamadım ki? Yahu Oğuzhan, sende mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Takım adına kendimi yormayı bıraktım artık abi.Takıma Iverson'ı alıp etrafına 4 tane yontulmamış kütüğü yerleştiren başlarına da Burak Bıyıktay gibi bir adamı koyan bir takım için kendimi yormuyorum artık.Üstelik maçlar 1 saat uzaklığımdaki Kayseride.Gitmeyi bir an bile düşünmedim.Bilmiyorum taraftar değilsin diyebilirsiniz belki ama dediğim gibi her izlediğimde moralimi bozan,Iverson'ı o formayla görmeye dayanamadığım bu takımın maçlarını izlemeyi de bıraktım,sonuçlarıyla heyecanlanmayı sevinmeyi de.Umarım sene sonu Iverson gider de içim yanmaz daha fazla.Efes adına üzüldüm açıkçası böyle bir takıma yenilmek koyar yani.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Ben Iverson'ı Türkiye Ligi'nde görmeye dayanamıyordum. Birde "bu muymuş looo Iverson" diyen ağızları duyunca iyice çıldırıyordum. (Sen bilirsin benim nasıl Iverson fan'ı olduğumu...)

Bu sene bu ülkeye fan'ı olduğum iki yıldız geldi. (Benim kaç yıl öncesinden nasıl Diana Taurasi fan'ı olduğumu da biliyorsun sanırım. Yeni birşey değildi yani.) İki sene önce birisi bana dese; "senin fan'ı olduğun iki efsane sizin ülkeye gelecek." Adama "sıyırmış bu" diye acıyarak bakardım. Gerçek şu ki, bir rüya gibi geldi geçtiler. Doyamadık ikisine de.

İki ay önce facee adresimde şu şarkıyı Diana Taurasi için paylaşmıştım. Aslında Iverson içinde gider. İyisi mi, sen Iverson için dinle, ben Diana için:

http://www.youtube.com/watch?v=hSl-Xa_eBzc

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Güzeldi geçti abi ne diyelim.Güzel bir rüyaydı.: )

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Her sene Cevher hariç tüm kadroyu yenileyen ve bu sene hatalar üstüne hata yapan ( İversoon ) Beşiktaş gerçekten bana göre bugün süpriz yaptı.

Bu arada Hakan abi çoğu kişinin bu maçlardan haberi bile yokdur.Benim'de haberim yokdu Nedim sağolsun msn'de bilgilendirdi onun sayesinde izledim maçı

Bu arada yarın idman'da yorulduktan sonra Viski eşliğinde Fenerbahçe - Banvit maçını izlemek keyifli olacak.Ondan sonrada sabaha kadar oturup bizim takım'ın Play-Off serüveni için saat 7'de yola çıkacağız
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Turgut, sürelerin artmıştır umarım. İstatistiklerini topla ve bir dosyada muhafaza et. Sonra bir daha ulaşamazsın onlara. Kaybolur giderler.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

İkinci yarı finalist Trabzon... Aliağa'yı yendiler. Cuma akşamı 18:00'da Beşiktaş'la final için kapışacaklar.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Turgut, sürelerin artmıştır umarım. İstatistiklerini topla ve bir dosyada muhafaza et. Sonra bir daha ulaşamazsın onlara. Kaybolur giderler.

Abi süreler arttı son haftalar iyiydim idmanlarda.Ama hastalık vs vs derken 20 gündür takım halinde adam akıllı idman yapamıyoruz.

Kaldı ki gittiğimiz maçlara tatil amaçlı gidiyoruz..Neden diye sorarsan abi

Gelen takımlar sezonu erken açtılar paralı pullu takımlar.Bizde sezonu erken açıp biraz idman yeseydik ilk 4'ü zorlardık ama yine bi süpriz peşinde koşacağız kısmetse (:

Şişli Belediye - Best Balıkesir - Nergiz - Başkent Gençlik gibi takımlar var abi

Adamlar 3-5 lira para alıyorlar idmanlılar vs vs bizde 10 gün tatil yapıp döneriz işte.Bu şartlarda play-off lar bile iyi oldu bizim için ama buradan çıkarsak tüm dikkatleri üzerimize çekeriz

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

NCAA'lerde çok olur böyle sürprizler. Geçen yıl Butler üniversitesi neler yaptı öyle. Adı sanı duyulmadık bir kolej finale geldi, şampiyonluğu koskoca DUCE Üniversitesine karşı son topla kaybetti. Bütün Amerika "Kül Kedisi Masalı" dedi. Önemli olan bir kolej takımı gibi kenetlenebilmek. Sindirella olmak ardından gelecektir.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Abi işte başımızda hoca olsa yapacağız bişelerde hoca yok

Baktığın zaman bireysel olarak hepimiz kariyerli oyuncuyuz ama antrenörde tık yok.

Adam turnuvaya gidecez kuş besliyor kuşlardan uzak kalacam 10 gün tüh diyen bi adam daha ne olsun Allah aşkına Hakan Abim
    Last edited by CeNTeR_TR : 10.Şubat.2011 at 01:15

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Belki bu yorumu okuyup da ekran başında hadi ordan sen de be! diyen olabilir ama ben bugün takımın kazanacağından emindim. Öyle veya böyle. Ligdeki maçta kıl payı elimizden kaçmıştı Efes , rövanşa inanmıştım açıkçası ve nitekim takımımız beni yanıltmadı. Yarı finalde Efes'e göre çok daha zayıf bir rakip var. Umarım onları da geçer finale adımızı yazdırırız..

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Beşiktaş Efes'i kupanın dışına itti

Basketbolda Spor Toto Türkiye Kupası'nın ilk maçında, Beşiktaş Cola Turka, Efes Pilsen'i 57-55 yenerek tur atladı.

BEŞİKTAŞ COLA TURKA: 57 - EFES PİLSEN: 55
    Salon: Kadir Has
    Hakemler: Fatih Söylemezoğlu , Ersan Kartal , Ziya Ozorhon
    Beşiktaş Cola Turka: Serkan , Likholitov 4, Mustafa , Serhat 5, Ignerski 8, Kemp 8, Chatman 6, Cevher Özer 7, Ogilvy 19
    Efes Pilsen: Igor Rakoceviç 12, Roberts 8, Kerem Tunçeri , Thornton 4, Kerem Gönlüm 8, Vujcic 4, Murray 8, Sinan Güler 7, Ersin Dağlı 4
    1. periyot: 10-17
    Devre: 24-32 (Efes Pilsen lehine)
    3. periyot: 44-42
    5 faulle çıkan: 33. 15 Mustafa (Efes Pilsen)
    Basketbolda Spor Toto Türkiye Kupası'nın ilk maçında, Beşiktaş Cola Turka, Efes Pilsen'i 57-55 yenerek tur atladı. Maça hızlı başlayan Efes Pilsen, karsılaşmanın ilk 2 dakikasını da Kerem Gönlüm ve Thornton'un sayıları ile 6-0 önde geçti. Beşiktaş Cola Turka ise ilk sayısını Ignerski ile buldu. İgor Rakoçeviç'in üst üste kaydettiği sayılarla 4. dakikada skoru 10-2'ye getiren Efes Pilsen, oyundaki üstünlüğünü de korudu. İlk periyottaki takım faulü hakkını 6. dakikada dolduran Beşiktaş Cola Turka, Cevher, Ignerski ve Chatma'ın dış atışları ile farkı kapatmaya çalışsa da başarılı olamadı. Buna rağmen birinci periyodun son 2 dakikasında Likholitov ile üst üste 4 sayı bulan Beşiktaş Cola Turka, skoru 9-15'e getirdi. Birinci periyot Murray'ın son saniyede kaydettiği 2 sayı ile 10-17 Efes pilsen lehine sona erdi.
    İkinci periyotta ise her iki takımda karşılıklı hücumlarla birbirlerine üstünlük sağlamaya çalıştılar. İkinci periyodun ilk sayısı Efes Pilsenli Murray'dan geldi. Bu oyuncuya 12. dakikada Ogilvy cevap verdi ve skoru 12-19'a getirdi. Chatman, Kemp ve Ogilvy üst üste basketleri ile Beşiktaş Cola Turka durumu 22-23'e getirmesine rağmen, Efes Pilsen Sinan'ın üst üste kaydettiği 3 sayılık atışlarla farkı yeniden 6 sayıya çıkardı. Efes Pilsen Rakoçeviç'in son saniyedeki sayısı ile ilk yarıyı da 24-32 önde kapattı.
    Maçın ikinci yarısının ilk dakikalarında Efes Pilsen, Beşiktaş Cola Turka karşısındaki etkili oyunun sürdürdü. Savunmadaki üstünlüğünü 25. dakikaya kadar sürdüren Efes Pilsen, pota altında Murray'a ile ribaundlarda da etkili oldu. 27. dakikada Serhat Çetin ile kazandığı 2 serbest atışı sayıya çeviren Beşiktaş Cola Turka, skoru 37-38'e getirdi. Ataklarını sürdüren Beşiktaş Cola Turka, maçın 28. dakikasında Ogilvy'nin sayısı ile ilk kez öne geçerek skoru 39-38 yaptı. Bu dakikadan sonra oyundaki baskısını artıran Beşiktaş Cola Turka, Cevher Özer'in 2 sayılık atışı ve ardından kullandığı serbest atışla farkı 3 sayıya çıkardı. Hakem Fatih Sölemezoğlu, siyah-beyazlı ekibin son saniyedeki sayısını potaya müdahale edildiği gerekçesiyle vermedi ve hücum hakkını Efes Pilsen'e tanıdı. 3. periyot topun oyuna girmesinin ardından 44-42 Beşiktaş Cola Turka'nın üstünlüğü ile sona erdi.
    Son periyoda Beşiktaş Cola Turka hücumu ile başlandı. Bu periyotta üst üste top kayıpları yaşayan Efes Pilsen, 36. dakikaya kadar da sayı üretemedi. Siyah-beyazlı ekip ise bu dakikaya kadar ürettiği 7 sayı ile skoru 51-44'e taşıdı. Efes Pilsen'in son periyottaki ilk sayısı Thornton'dan geldi. Bu oyuncu kullandığı 2 serbest atıştan birini de sayıya çevirdi. Maçın son dakikasına Beşiktaş Cola Turka 55-52 önde girdi. Son 7 saniyede Murray'in 3 sayılık atışı ile Efes Pilsen skoru eşitledi. Son 2 saniyede Ogilvy'nin attığı sayı ile siyah-beyazlılar maçı 57-55 kazandı.

NtvSpor

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Yarı final: Trabzonspor-Beşiktaş

Spor Toto Türkiye Kupası'nda, Aliağa Petkim'i 72-62 yenen Medical Park Trabzonspor, yarı finalde Beşiktaş Cola Turka'nın rakibi oldu.

MEDİCAL PARK TRABZONSPOR: 72 - ALİAĞA PETKİM: 62
    Salon: Kadir Has
    Hakemler: Engin Kenerman, Yener Yılmaz, Serdar Ünal
    Medical Park Trabzonspor: Miloseviç 12, Rasic 5, Ali Karadeniz 21, Hadi 5, Mehmet 1, Cakic 4, Caner, Serhat 4, Obasohan 14, Snow 6
    Aliağa Petkim: Erdem 2, Polat, Levent Bilgin 6, Rebii 2, Hayes 6, Fahri 7, Kambala 29, Hunter 7, Mustafa 3
    1. periyot: 16-18
    Devre: 35-32 (Medical Park Trabzonspor)
    3. periyot: 51-49
    Spor Toto Türkiye Kupası'nda, Aliağa Petkim'i 72-62 yenen Medical Park Trabzonspor, Beşiktaş Cola Turka'nın ardından ikinci yarı finalist oldu. Maça Kambala'nın üst üste kaydettiği sayılarla hızla başlayan Aliağa Petkim, bu sayede ilk 3 dakikayı 5-0 önde geçti. Medical Park Trabzonspor ise 5. dakikada Ali, Ersin ve Cakic'in sayılarıyla skoru 7-7'ye eşitledi. Aliağa Petkim, ilk periyodun son dakikasında 14-15 öne geçmesine rağmen Ali Karadeniz'in sayısına engel olamayınca üstünlüğü Medical Park Trabzonspor'a kaptırdı. Ancak, Ali Karadeniz'in sayısına Levent Bilgin ile kısa sürede cevap veren Aliağa Petkim, birinci periyodu 16-18 önde geçti.
    İkinci periyodun ilk dakikası sonunda skoru 18-18'e eşitleyen Medical Park Trabzonspor, hücumdaki etkinliğini sürdürerek farkı açtı ancak, Aliağa Petkim 14. dakikada farkı kapatarak skoru 24-23'e getirdi. Karşılaşmanın 19 dakikası 30-30 berabere geçilmesine rağmen, Medical Park Trabzonspor son dakikada ürettiği 5 sayı ile ilk yarıyı 35-32 önde kapattı.Üçüncü periyodun ilk sayısı da Kambala'dan geldi. 22. dakikada attığı sayı ile aradaki farkı 1 sayıya indiren Kambala, 24. dakikada kaydettiği sayı ile
    de Aliağa Petkim'in 36-35 öne geçmesini sağladı. Bu dakikadan sonra oyundaki baskısını artıran Aliağa Petkim, bir ara farkı 5 sayıya kadar çıkarmasına rağmen, bu üstünlüğünü uzun süre koruyamadı. Bu periyotta her iki takımda dış şutlarda etkili olamadı. Medical Park Trabzonspor, son dakikadaki atakları ile 3. periyodu 51-49 önde tamamladı.
    Son çeyreğin ilk dakikaları da karşılıkla sayılarla geçildi. 33. dakikada oyunda yeniden üstünlük kuran Medical Park Trabzonspor, aradaki farkı 10 sayıya çıkararak skoru 63-53'e getirdi. 34. dakikada Kambala ile mücadelesinde sakatlanarak yerde kalan Miloseviç, saha kenarına alındı. Nefes almakta zorlandığı için bir süre oksijen verilen Milosevic, hastaneye kaldırıldı. Son 2 dakikaya girildiğinde aradaki farkı 5 sayıya indiren Aliağa Petkim, dış atışlardaki başarısızlığı nedeniyle farkın yeniden açılmasına engel olamadı. Son dakikada farkı yeniden 10 sayıya çıkaran Medical Park Trabzonspor, karşılaşmadan 72-62 galip ayrıldı.
    Medical Park Trabzonspor, 11 Şubat Cuma günü oynanacak yarı finalde, Beşiktaş Cola Turka ile karşılaşacak.

NtvSpor

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Tahminime göre BJK ile final oynarız...

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Tahminime göre BJK ile final oynarız...

Tahminime göre Galatasaray'la da yarı final oynarız.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Önce o maç var ama o maçta eleneceğimizi düşünmüyorum abi...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Basket sever olarak efesi bir kez daha canlı izlemek isterdim elendiğine üzüldm.Bugün yne salodnayız bakalm yarı fianlde bir fb - gs derbisi izleriz gibi

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Galatasaray-Olin Edirne maçında son periyot oynanıyor. Maç kafa kafaya devam ediyor. Galatasaray birkaç sayıyla olsa bile önde...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Bir ara fark 11 kadar olsa da, şimdi 7 sayıyla öndeyiz. Oktay Mahmudi hemen mola aldı. Bi öne geçtik, tam öne geçtik. Umarım yine come back yapmaz Edirne.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Üçüncü yarı finalist Galatasaray CafeCrown...

Banvit'i geçersek yarın Fenerbahçe-Galatasaray maçı var. Banvit'i geçmek şart oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Yarın büyük heyecan var desenize. Hem Fenerbahçe olsun, hem Banvit olsun üst düzeyde takımlar. Bakalım kim alacak maçı.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Fenerbahçeliler rövanş gözüyle bakacaktır, tabi Banvit'i eledikleri takdirde.. Çok heyecanlı olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Öncelikle bugün kötü oynarak kazandık.Olin bir ara attığı her top girsede maçın sonunu getiremedi.Tutku'nun ve Haluk Yıldırım'ın oyuna girmesiyle kontrolü ele aldık.Bakalım yarı finalde neler yapacağız.Rakibimizi bekliyoruz artık...

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri