kalecilerden iyi forvet olur bide ileri koy başarılı olmazsa şutlarsın. Ahahahahah harbi bomba bu yaaa :D:D
Printable View
kalecilerden iyi forvet olur bide ileri koy başarılı olmazsa şutlarsın. Ahahahahah harbi bomba bu yaaa :D:D
yaw sabit böLge derken oynadığı yere uyum sağLayamadı Sorun bu.Konu kariyer hikayeLerinde ayrıca konuya yapıLan yorumLarda birbirinden iLginç:D
Kaleci belki güçlü takımda oynuyodur hiç top gelmiyosa o da başka mevkilerde oynamak isteyebilir:D
valla benim messi üzülmesinde kim üzülsün arsenal ile 2. sezona başlarken 90mn verip bombayı patlattım messi yi aşık olduğu barca dan aldım arsenal a getirdim okadar para verdim adam bi geldi argantin 23 a turnuvasına katıldı sezonun başı 90 mn verip okadar uğaş verdiğimiz messi ortata yok final maçında brezilya 23 a ile maç yapacaklar tak ohh messimize kavuştuk dedik bu sefer de messi sakat tam 5 ay messi üzülmesinden ben üzülmeyimde kim üzülsün sakatlık yeni klübünde hayellerini yıktı .... :D:D:D
konu 2.ye hortlamış 2 sene boyunca..nice senelere
fm2006 mi tartisiliyo :) istikrarli konuymuş taktir ettim :)
daha yeni mi görüyonuz bunu ya. bendede oluyor. aptal bunlar ya. seni sağ açık tamı oynatalım birader:D