Ve 0-0 bitti Tebrikler Antep
Bu arada Dany çok iyi bir maç çıkardı , aynı şekilde Karcemarskas'da Ligdeki en kaliteli 3 kaleciden biri.
Printable View
Ve 0-0 bitti Tebrikler Antep
Bu arada Dany çok iyi bir maç çıkardı , aynı şekilde Karcemarskas'da Ligdeki en kaliteli 3 kaleciden biri.
Helal olsun Gaziantepspor gerçekten çok duygulandım Antepin tur atlamasına. Galatasaraylı arkadaşlara geçmiş olsun.
Hayırlı olsun... İki takımıda tebrik ederim...
G.antep - Beşiktaş Yarı Finali Gerçekten Zevkli Olur Diye Düşünüyorum :)
antep alır bu kupayı sanırım
şimdi ne olacak galatasarayın seneye avrupada temsil hakkı kalmadı
nasıl transfer yapılacak ne denilecek de futbolcu ikna edilecek
yada kim bu takımın başına geçmeye cesaret edecek
biraz aklı varsa dışardakilerin gerek t.direktör gerek yönetim gs klüp binasınn bile önünden geçmesinler
rakip takımın bu halde olması gerçekten hoş bir şey değil.
G.Antep son zamanlarda ki en iyi dönemini yaşıyor ve kupa ile bitirmek istiyorlar, böyle bir defans yapmaları son derece doğaldır ki, hücumda etkisiz bir G.Saray zaten böyle bir defansı geçemezdi. Tebrikler Gaziantep kupa da benim favori takımım. Kupayı kazanacaklarını düşünüyorum.
Bu kadar karamsar olmamak gerek Galatasaray büyük klüptür sadece Galatasaray'ın ismine gelecek oyuncular vardır avrupada Oyuncu Para veya başka şekilde bulunur yani ama sorun yönetimde ve teknik direktör biraz belirsiz bence Sezon sonu Tugay Kerimoğlu ve yönetim değişikliği ile GS biraz düzelebilir.
Yine Hagi,yine yanlış tercih.
Culio gibi ilerde top yapan bir oyuncu yerine,boş boş paslar atan Neill'ı çıkarıcaktı.
Pino'yu çok geç oyuna aldı.
Stancu'yu hala sol açığa koyarak sol tarafı felç ediyor.
Birde Yekta'nın neler yapabileceğini gördük.Bakalım hala yedektemi oturtacak...
O değilde Serkan,Ali Turan'dan da beter.Ali'den sonra daha kötüsü gelmez heralde diyordum.Demekki geliyormuş.Al birini vur ötekine.
Servet o pozisyonda her zaman yaptığını yapsa golü atardı...Yekta çok iyiydi maçın başında başlasaydı oyunda belki daha iyi olabilirdik Stancu'yu da Hagi sol açık olarak aldı herhalde...
Tolunay Kafkas bu ligde skoru korumayı başaran en iyi hoca kesinlikle. Ne denilirse denilsin avantaj G.Antep'in elinde. Eğer Galatasaray ilk 15 dakikada 2-0 öne geçseydi G.Antepspor en az 2-2 yapardı. Çünkü Galatasaray'lı futbolcularda (Servet, Yekta ve birazda Baros dışında) oynama isteği yok. Hagi keşke Türk futbolseveri için o UEFA'yı kazandıran Hagi olarak kalsaydı. Şahsen teknik direktörlükten zerre kadar anladığınaı inanmıyorum. Neill 90 dakika boyunca hatalı pas yaptı yahu. Bu G.Antep bu kadrosunu koruyup Avrupa'ya giderse çok iş yapar.
Berk bu takimin neyine guvenerek boyle bir iddiada bulundun anlamak zor yani yakistiramayacagim sana o avatari :) Hagi'nin gitmesi, yonetimin degismesi yakindir.
Hagi aldırdıgı adamlarla beraber kalksın gitsin.Culio falanda hikaye.Adamın pas yüzdesine bakın anlarsınız zaten.Bu kadar kötü olmaz bi takım ya.Serkan desen felaket.Adam bank asyada bile oynamaz.Pozisyon alma 0 adam da resmen.Ayhan da topla oynamadı bu maç taraftar yüzünden.Stancu desen başka alemlerde.Takılıyor kafasına göre.Forvet oynasa ne olur ki? Baros gibi güç,top kontrolü yok.Yerler adamı.Dany top oynatmazdı.Kazım desen o daha beter.Hagi nin gitmesiyle bu takım biraz olsun toparlanır.Sezon sonuna kadar Tugay götürür zaten.Hagi gitsin problemler bitsin.Önce şu taktigimizle oynamalıyız bence.4-2-4 e dönmeliyiz
Berk, sevgili kardeşim. O avatarı kaldır lütfen. Ne bir Galatasaralı'nın Fenerbahçe avatarı kullanmasına katlanabilirim, ne de bir Fenerbahçeli'nin Galatasaray avatarı... Taş yerinde ağır. İşimiz şaka... Takımına sonuna kadar güvenmen ise takdir edici... Diğer Fenerbahçeli arkadaşlar ne der bilmem ama benden yanı helal olsun.
Gaziantepspor çok iyi bir takım olmuş.1-2 sezondur zaten kadrosu çok iyidi takım olmayı başarırlarsa iş yaparlar diyordum sonunda takımda oldular.Umarım Gaziantespor'u Avrupa'da izleriz ben başarılı olacaklarına inanıyorum.Bir parantez de Danny'e açalım her topu karşıladı maşallah maçın adamıydı kesinlikle.
Antep ikinci yarıda tamemen gömüldü.İlk yarıdaki oyundan sonra daha açık bir oyun bekliyordum..
Bu sonuçla birlikte Galatasaray tarihinin en kötü sezonu oldu herhalde.
Culio'yu oyundan alırken aklı neredeydi Hagi'nin acaba?
Serkanı acilen yollayın olmıyacağı aşikar...Kazım varken culio yu çıkartmakta güzel oldu hagi
hagi ayhanı oynatarak zaten baştan kaybetti
Bence Berk'in davranışı güzel bir şey aslında... Zamanında bende beğendiğim için G.Saraylı oyuncunun resmini avatar yapmıştım... Ha F.Bahçe logosu G.Saraylının avatarında garip dursa da bu şekilde iddaalara girip eğlenebilmek aslında futbolun sadece bir oyundan ibaret olduğunu ve sonunda ölüm kalım olmadığını anlamaya başladığımızı gösteriyor... :)
Şimdi burada 1 sayfa yazı yazardım bu maç için ama millet okumaz diye kısa ve net yazacağım:
GEORGE HAGİ bu takımın başında olduğu sürece Messi gelse ön libero, C. Ronaldo gelse sol bek, Drogma gelse sağ açık oynamaktan kurtulamaz. Ve İniesta gelse orta alanda maçın en iyilerinden biriyken bir bakmışsın Hagi onu oyundan alır. Olmaz beyler olmaz... Keşke hiç gelmeseydi de futbolculuk günlerindeki efsane haliyle hatırlasaydık hep. Artık bu sezonla hatırlayacağım ben ONu.... :(
Adnan Polat'a da birilerinin artık Taraftarın onu sevmediğini söyleme vakti geldi de geçiyor bile. Kazım, Serkan,Barış,Ayhan,Mustafa Sarp,Gökhan Zan,Aydın,Hakan Balta gibi isimlerle olmayacağı aşikar ama üstüne bir de yönetim ve Hagi'nin beceriksizliği eklenince bence ligde şu anki konumumuza çok ama çok sevinmeliyiz.... Bir takımda 1 tane ,bilemedin 2 tane çürük yumurta olur. Millet çürükleri, biz sağlamları parmakla sayıyoruz.... Ben Baros'un yerinde olsam sezon sonu ayrılırdım....
Hakan Balta sakat mıydı bu arada??
Yaman abi iki takımda maçı senin sesine kulak vererek oynadı. İnşallah Galatasaray'a belirttiğin gibi ilk mağlubiyerini biz tattırırız.
İyidi niye defans yapmasınlarki. Herşey lehlerine ilerlerken. Yani bu maç yapanlar basketboldaki Harlem gibi taraftarı eğlendirmek için oynamıyorlar. Kazanmak ve mutlu sona ulaşmak için oynuyorlar.
Tebrikler Gaziantepspor.Galatasaray'ın eleyip,yarı finalde rakibimiz olmasını istiyordum ama...
Biz şu an Fenerbahçe'nin yıllardır kötü gidişata Galatasaray'la son verdiği konumdayız. Rolleri değiştik yani. Hagi geldiğinden beri Galatasaray'ın en iyi oynadığı maçlardan biri Kadıköy'deki maçtı. Yani kimseyi yenemeseler bile Fenerbahçe maçında coşar bizim takım. Ama sonraki hafta yine Stancu sol çizgiye yapışır,Kazım topu rakibe verip 10 metre yalancı koşudan sonra elleri "ben ne yapayım" gibisinden havaya kaldırır. Ayhan kartal bakışlarıyla rakibe korku salar,Sabri ve Servet sanki Xavi gibi 45 metrelik uzun toplar atarlar,Cana rakibe çift dalmaya devam eder, Barış ve Sarp zaten pas ustaları :n: Yani herşey sizinle oynadığımız maçtan sonra normale döner :D
İyide o zaman kötü gidişata son verilmiş olunmuyor ki.Yıllardır bu takım nasıl kötü gidişata zaman zaman Galatasaray maçıyla son verdi ama 16 puan geriye düşme gibi bir kötü gidişat hatırlamıyorum.
Ayrıca sadece bir maçtan müthiş sonuçlar çıkarmışsın tebrik ediyorum.
İyi oldu bu sonuç.Artık ne yönetim kalır,ne Hagi kalır.
Genelde Fenerbahçe kötü giderken Gs yenip moral buluyorya ondan dedim :)
o sonuçlar 1 maçtan değil yahu. Ben Galatasaray'ın her maçına gidiyorum :n: Stancu'yu sol açık diye almadık ama adam sol çizgiyle nikahlanmış resmen. Kazım'ı izleyenler dediğim hareketi hemen hatırlarlar. Diğerleri de her zaman aynı zaten. Servet ileriye topla çıkınca spiker falan överek anlatıyor. Lucio'dan başka (ki o da cidden topla adam geçmede bile iyi bir oyuncu) hangi ünlü savunma oyuncusu böyle pervasızca top sürerek hücuma çıkar ya da beceremediği halde uzun top atar ? :D Resmen şaka gibi birşey. Kabus sanırım ama bir türlü uyanamadık :n: İnception'daki gibi rüyada kaldık herhalde :p
Ben Ayhan'a kızmam.30 küsür yaşına gelmiş,artık 1 maç temposunu zor kaldırabilecek bir oyuncu.Elinde geleni yapıyor en azından çabalıyor Ayhan.Ayhan ne yapsın ilk 11'de başlıyorsa maça ? Onun elinde olan bir şey değil ki.Ayhan 2.yarı eğer öndeysek girmesi gereken bir oyuncu.Eğer suçlu aramak istiyorsanız biraz daha üst taraflara bakmak gerek.Bu yaşta bu mücadele kendisine iyi bakıyor demek ki.Ama yetenek yok işte.Arda kiloları almaya devam etsin,bu kadar çabuk sönemez bir futbolcu.
Hayır sadece sene başındaki derbiden Galatasaray'ın bu maç coşacağını nerden anladınız demek istemiştim :D Benim demek istediğim biz o maçlarda çok moral bularak çıkışa geçtik doğrudur ama bu kadar da kötü durumda değildik.
Galatasaray için de sene sonuyla beraber yönetimin istifa etmesi dışında bir çare gözükmüyor.
yönetim, Hagi ve lüzumsuz 10 tane falan futbolcu giderse ancak düzeliriz biz :n: Gelenlerden çok gidecek olanlar önemli yani :D Yoksa varya seneye de basur ve fıtık olmaya hazır olsun GS taraftarı :D Zaten bu sezon ben artık gitmeyebilirim maçlara....
apartmanda lig tv var, ona gitmeyecem tarkan :n:
maç sonu antep'li oyuncuları alkışlamışız.helal olsun.bileklerin haklarıyla,bize harika 2 maç yaşatan antep'e.