Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

6 30.00%
  • Gaziantepspor kazanır

7 35.00%
  • Berabere biter

7 35.00%
1 ile 30 arası toplam 131 sonuç

Konu: Galatasaray - Gaziantepspor [ZTK Çeyrek Final 2. Maç]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Serkanı acilen yollayın olmıyacağı aşikar...Kazım varken culio yu çıkartmakta güzel oldu hagi

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Serkanı acilen yollayın olmıyacağı aşikar...Kazım varken culio yu çıkartmakta güzel oldu hagi
    kazım türk statüsünde

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Şimdi burada 1 sayfa yazı yazardım bu maç için ama millet okumaz diye kısa ve net yazacağım:

GEORGE HAGİ bu takımın başında olduğu sürece Messi gelse ön libero, C. Ronaldo gelse sol bek, Drogma gelse sağ açık oynamaktan kurtulamaz. Ve İniesta gelse orta alanda maçın en iyilerinden biriyken bir bakmışsın Hagi onu oyundan alır. Olmaz beyler olmaz... Keşke hiç gelmeseydi de futbolculuk günlerindeki efsane haliyle hatırlasaydık hep. Artık bu sezonla hatırlayacağım ben ONu....

Adnan Polat'a da birilerinin artık Taraftarın onu sevmediğini söyleme vakti geldi de geçiyor bile. Kazım, Serkan,Barış,Ayhan,Mustafa Sarp,Gökhan Zan,Aydın,Hakan Balta gibi isimlerle olmayacağı aşikar ama üstüne bir de yönetim ve Hagi'nin beceriksizliği eklenince bence ligde şu anki konumumuza çok ama çok sevinmeliyiz.... Bir takımda 1 tane ,bilemedin 2 tane çürük yumurta olur. Millet çürükleri, biz sağlamları parmakla sayıyoruz.... Ben Baros'un yerinde olsam sezon sonu ayrılırdım....
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Yaman abi iki takımda maçı senin sesine kulak vererek oynadı. İnşallah Galatasaray'a belirttiğin gibi ilk mağlubiyerini biz tattırırız.

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Öve öve bitirilemeyen Antep ceza sahası içinde 10 kişiyle defans yapıyor.
    İyidi niye defans yapmasınlarki. Herşey lehlerine ilerlerken. Yani bu maç yapanlar basketboldaki Harlem gibi taraftarı eğlendirmek için oynamıyorlar. Kazanmak ve mutlu sona ulaşmak için oynuyorlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Yaman abi iki takımda maçı senin sesine kulak vererek oynadı. İnşallah Galatasaray'a belirttiğin gibi ilk mağlubiyerini biz tattırırız.

İyidi niye defans yapmasınlarki. Herşey lehlerine ilerlerken. Yani bu maç yapanlar basketboldaki Harlem gibi taraftarı eğlendirmek için oynamıyorlar. Kazanmak ve mutlu sona ulaşmak için oynuyorlar.

Biz şu an Fenerbahçe'nin yıllardır kötü gidişata Galatasaray'la son verdiği konumdayız. Rolleri değiştik yani. Hagi geldiğinden beri Galatasaray'ın en iyi oynadığı maçlardan biri Kadıköy'deki maçtı. Yani kimseyi yenemeseler bile Fenerbahçe maçında coşar bizim takım. Ama sonraki hafta yine Stancu sol çizgiye yapışır,Kazım topu rakibe verip 10 metre yalancı koşudan sonra elleri "ben ne yapayım" gibisinden havaya kaldırır. Ayhan kartal bakışlarıyla rakibe korku salar,Sabri ve Servet sanki Xavi gibi 45 metrelik uzun toplar atarlar,Cana rakibe çift dalmaya devam eder, Barış ve Sarp zaten pas ustaları Yani herşey sizinle oynadığımız maçtan sonra normale döner

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post

Biz şu an Fenerbahçe'nin yıllardır kötü gidişata Galatasaray'la son verdiği konumdayız. Rolleri değiştik yani. Hagi geldiğinden beri Galatasaray'ın en iyi oynadığı maçlardan biri Kadıköy'deki maçtı. Yani kimseyi yenemeseler bile Fenerbahçe maçında coşar bizim takım. Ama sonraki hafta yine Stancu sol çizgiye yapışır,Kazım topu rakibe verip 10 metre yalancı koşudan sonra elleri "ben ne yapayım" gibisinden havaya kaldırır. Ayhan kartal bakışlarıyla rakibe korku salar,Sabri ve Servet sanki Xavi gibi 45 metrelik uzun toplar atarlar,Cana rakibe çift dalmaya devam eder, Barış ve Sarp zaten pas ustaları Yani herşey sizinle oynadığımız maçtan sonra normale döner

İyide o zaman kötü gidişata son verilmiş olunmuyor ki.Yıllardır bu takım nasıl kötü gidişata zaman zaman Galatasaray maçıyla son verdi ama 16 puan geriye düşme gibi bir kötü gidişat hatırlamıyorum.

Ayrıca sadece bir maçtan müthiş sonuçlar çıkarmışsın tebrik ediyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    İyide o zaman kötü gidişata son verilmiş olunmuyor ki.Yıllardır bu takım nasıl kötü gidişata zaman zaman Galatasaray maçıyla son verdi ama 16 puan geriye düşme gibi bir kötü gidişat hatırlamıyorum.

Ayrıca sadece bir maçtan müthiş sonuçlar çıkarmışsın tebrik ediyorum.
    Genelde Fenerbahçe kötü giderken Gs yenip moral buluyorya ondan dedim

o sonuçlar 1 maçtan değil yahu. Ben Galatasaray'ın her maçına gidiyorum Stancu'yu sol açık diye almadık ama adam sol çizgiyle nikahlanmış resmen. Kazım'ı izleyenler dediğim hareketi hemen hatırlarlar. Diğerleri de her zaman aynı zaten. Servet ileriye topla çıkınca spiker falan överek anlatıyor. Lucio'dan başka (ki o da cidden topla adam geçmede bile iyi bir oyuncu) hangi ünlü savunma oyuncusu böyle pervasızca top sürerek hücuma çıkar ya da beceremediği halde uzun top atar ? Resmen şaka gibi birşey. Kabus sanırım ama bir türlü uyanamadık İnception'daki gibi rüyada kaldık herhalde

Mesaj Yetkileri