adam akıllı düzgün yorum yapacak bişiyler bulamıyorum..
Printable View
adam akıllı düzgün yorum yapacak bişiyler bulamıyorum..
Açıkcası gittiğine çok sevinmiştim Kazım'ın böylesine disiplinsiz bir futbolcunun Fenerbahçe'de yeri olmadığını düşünüyordum.
Galatasaray'a faydalı olacağını düşünüyorum Kazım'ın.En azından Pino ve Serdar Özkan'dan daha faydalı olur.
Kazım'ı ne kadar kişilik olarak sevmesem de bence yetenekleriyle yarar sağlayabilecek bir oyuncu.Kewell'da hantallaşmışken iyi bir alternatif bence.
Kazım'ın bize gelmesine tek sevinen kişi benim heralde. Bir Serdar Özkan, bir Aydın yerine Kazım'ı görmek daha çok isterim açıkçası. Toulouse'ye kiralandıktan sonra da pek bir vukuatı olmadı gibi Kazım'ın. Bu onun için yeni bir başlangıç. Kendini futbola verirse çok şey katar kulübe.
Bilica'yi da verelim size, toparlar defansi. :icon_biggrin:
Kazim'in gitmesine sevindim. Galatasaray'da kendini futbola vermesi icin yeteri kadar zamani olacaktir.
Necati ne alaka onu anlamadim.
Yalnız Necati Gs'ın Haline Çok Üzülmüştü, Hatta Ben Olsam Bu Kadar Kötü Olmaz Bile Demişti. Artık Birileri Necatinin Sesini Duydu ve Bir Şans Tanıdı Eğer Mücadeleci ve Ruhunuda Katarak Oynarsa Çok da Faydalı Olur Bence Başarılı da Olacak.
Necati umarım gelir diyorum bizde ortalığı toz duman eder..
Duyuru
"Profesyonel futbol oyuncusu Berk İsmail Ünsal ile 2010-2011 sezonunun ikinci yarısından başlamak üzere 2012-2013 futbol sezonu sonuna kadar sözleşme imzalanmıştır."
"Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı oyuncumuz Anıl Dilaver'le olan sözleşmemiz 2014-2015 futbol sezonu sonuna kadar uzatılmıştır. "
"Profesyonel futbol oyuncusu Kazım Kazım ile 2010 -2011 sezonunun ikinci yarısından başlamak üzere 2013-2014 futbol sezonu sonuna kadar sözleşme imzalanmıştır."
Oyuncumuz Kazım Kazım'ın bu akşam Galatasaray'ın Antalya'da süren kampına katılması bekleniyor.
Galatasaray Sportif A.Ş.
Bence Kazım Gs'da İzaya Gelecektir. Hagi Dişini Gösterir Tolerans Tanımaz, Haginin Bir Şah Damarına Basarsa Kazım Bak Neler Yapar Ona Hagi:)
Berk İsmail Ünsal 6 Ağustos 1994'te doğmuş. 2007'de top oynamaya başlamış. Ekim 2010'da Gaziosmanpaşa'da profesyonel olmuş bence dikkat edilesi bir transfer... Ama adama sorarlar madem Kazım gelecekti Keita neden gitti :D
Sorumsuz, isteksiz, vurdumduymaz, ruhsuz bir futbolcu Kazım.
Ne dersen de boş, bir maç oynadı 3-5 maç yattı resmen. Daha ne kadar şans verilebilirdi ki?
Umarım disipline olur Galatasaray'da, yoksa İngiltere Npower Championship oyuncusu olmaktan öteye gidemeyecek. Temel tekniği çok iyi olmasına rağmen sahada topla fazla oynayarak işin şovuna kaçıp oyunu soğutuyor, rakibi üstüne çekip oyununa zarar veriyor. Hala çok geç değil ama disipline olacağına, profesyonel çalışacasğına pek inanmıyorum. Umarım size yarar sağlar. Hayırlı olsun.
Galatasaray iyi oyuncu aldı; ama sadece iyi. Umarım sorunlarını burada yansıtmaz ve iyi oynar.
Kim ne derse desin Chelsea ye attığı golü unutamıyacağım. :)
Biktim artik eger kafasini verirse oynar eger sakatlanmazsa iyi oyuncu demeye bikerede direk sartsiz sualsiz iyi oyuncu alin arkadas bu nedir ya.Isimizi hep sansa birakiyoruz.
Hakemlerin işi zor.Baros ve Kazım her maç küfür yağdırır bunlara :D
Bi ara kaleci Doni ile ilgilenmisiz
Tahmini senaryo, Kazım ilk maçlar patlama yapıcak ve iyi oynayacak ve medya üstüne gelicek sonra olaylar patlak vericek.
İyi transfer.
Yaşı genç Kazım'ın ama Sergen de böyle diye diye yaşlandı ama uslanmadı :) Bakalım kazım nasıl olacak. Yalnız yukarda bir arkadaş Kazım'ın Pino'dan daha yararlı olacağını falan yazmış :n: Pino son 5-6 haftada Galatasaray'ın en etkili oyuncusu.Sanırım o yazan arkadaş ya ligi izlemiyor ya da bizim izlediğimiz topla her buluştuğunda rakibi yoran,sağa sola deplase olan ve takımı ilerde ateşleyen adamın sırtına yanlışlıkla PİNO yazmışlar :) Pino'nun tek eksiği şutlarının fazla ve zamansız oluşu.Onun dışında herhangi bir disiplinsizliği, fiziksel zayıflığı ya da yeteneksizliği söz konusu değil ;)
Hayırlı olsun Kazım. Dün akşam duymuştum Kazım'ın gittiğini şaşırmadım pek ama benim anlamadığım Galatasaray'ın transfer politikası. Kazım yanlış görmediysem 1 milyon 250 bin € peşin para + maç başı ücreti var. 20 maça çıksa senelik Galatasaray'ın ödeyeceği para 1 buçuk milyon €'yu geçiyo şu anda.
Akıllı insanlar, Elano'yu yollarken kalem kalem alacaklarını yazdınız ee bu Kazım o ücrete yakın bir paraya oynayacak. Bonservisi yok diyemi bu kadar rahatlar verecekleri parada. Yeni stad açacak yönetim oraya gidecek oyuncu kadrosuna bak off off. Hepsi birbirinden bomba.
Ilkay ile ilgilendigimiz söyleniyor umarim aliriz.
Kazım,Pino'dan iyi olamaz Pino şu an takımın en etkili oyuncularından birisi.Çok hızlı bir oyuncu sadece şutlarında sorunlar var onlarıda atlatacağını düşünüyorum.2. Devre daha da iyi olacak Pino..Ayrıca Kazım forvet mi oynayacak yoksa sağ açık mı? oda tartışma söz konusu olur.Sağ açıkta Pino oynasın Kazım forvet daha çok iyi olur böylesi.
Milli oyuncu Kazim Kazim az sonra CANLI yayinda GSTVye konuk olacak.:D
Bakalım neler diyecek? :D :D
Dayim giymis formayi hemen :D :D
http://twitpic.com/3n1nir
Hayirli olsun , iyi oyuncu.:mad:
Arkadaşlar bu arada dip not..BENCE Serdar Özkan'ın transfer olmasının %90 sebebi geçen seneyi mutsuz bitiren Arda'nın takımda kalmasını sağlamak ve onu daha mutlu etmekti..%10'u da bir ara gelecek vaadediyordu ya patlarsa fln fln..
Yanlış anlaşılmasın kesinlikle Serdar Özkan'ın transferine karşıyım..Sadece kendimce sebebini söyledim..
Bir de bir arkadaş demiş ki:
Kazım kafasını oyuna verirse süper lig'de Keita kadar iş yapar diye..
Katılmıyorum çünkü;
1) Kazım'ın aklını oyuna verme ihtimali bence Keita'nın aklını oyuna verme ihtimalinden daha düşük.
2)Hem ikisi de aklını verse Keita çok daha iyi oynar.
İyi bir transfer camiamıza hayırlı olsun.
Galatasaray kendisiyle çelişen bir transfer yapmış. Misimovic olayına istinaden söylüyorum. Kazım çok yetenekli bir oyuncu. Belki bir süre hırs yapacak iyi gözükecek ancak bir sezonda verim alabildiğiniz maç sayısı çok çok az. Galatasaray "ya tutarsa" tarzı bir transfer yapmış Serdar Özkan mantığı