Bu yönetim varya yemin ediyorum en sonunda kendilerine yeni stadda küfür ettircek onu istiyor.Açılış maçında protestolar yaşanabilir bu kadar nefret dolu herkes.
Bu yönetim varya yemin ediyorum en sonunda kendilerine yeni stadda küfür ettircek onu istiyor.Açılış maçında protestolar yaşanabilir bu kadar nefret dolu herkes.
Ben çok merak ediyorum bizim transfer sistemizi, detaylı olarak. Aynı sene içinde hem Cana hem Kazım, Serdar gibi isimler alınabiliyor. Toplama takım olduk çıktık, fm'de bile başarı gelmez bu takımla Squad Harmony dibe vurur.![]()
Kazım hakkında net bir şey konuşmamak lazım tamam o 3'lü iş yapamayabilir ama bu Kazım'ın da iş yapamayacağı anlamına gelmez..İzleyip göreceğiz her şeyi ayrıca profesyonel oyuncu alalım istersek istersek 2. lig topçusu alalım farketmez güzel oynadığı sürece hiç sorun yok..
Çok sevindiğim bir transfer oldu. Baştan beri Kazım gibi bir oyuncunun bütün üstün yetenek, fizik gücü, top saklama ve çizgiye inme gibi özelliklerine rağmen, disiplinin D'sinden nasibini almaması sebebiyle F.Bahçe gibi bir takımda oynamaması gerektiğini savunmuştum. G.Saray'a mutlaka yararı olacaktır ama zararı ne kadar olacak orasını merak ediyorum...![]()
Serdar Özkan'dan hiç bahsetmeyin zaten.Florya'nın yakınından bile geçmemesi gereken bir futbolcu!
Bu Berk hangi mevkiide oynuyor?
Beşiktaş'ta Cam adam denildi bize geldi(G.Zan)
Fenerde sorunlu adam oldu çıktı yine bize geldi(Kazım Kazım)
Beşiktaş'tan geldi Arda'nın kankası iş yapar denildi sonuçları ortada(Serdar Özkan)
Beşiktaş'ta ve Fenerde sorunlu iş görmez oyuncular artık bizde
Adnan Sezginin ölümsüz eseri 2011 Model Cimbom TT Arena'da(15 Ocak 2011)
Bilica'yı al da gel başkanım![]()
Gökhan Ünal'ı da kaçırmasaymış keşke G.Saray.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bu guizanın sözleşmesi ne zman bitiyor.Aman diyim...
Ertem Şener twitterında Mehmet Özdilekle konuştuğunu Necati ile büyük oranda anlaşıldığını yazmış.Büyük ihtimalle Necati'nin transferide 1-2 gün içinde bitecektir.
benim anlamadigim fener niye sözlesmeyi fesh etmisgaliba kazima kulübün borcu vardi onlarda bonservisini eline verdiler..
Uyandığımda Kazım'ın sözleşmesinin fesh edeilidiğini gördüm.İnşallah bizimkiler alıpta getirmez bu adamı dedim demez olaydım.Dilimi eşek arıları soksun.
Gercekten Misimovici Keita'yi disiplinsiz diye gönderiyosun Kazim'i aliyosun sacmaligin dik alasi. Yemisim sözlesmedeki maddeleri onlarin hic biri uygulanmaz zaten Gsdeki futbolcular paralarini zamaninda alamiyor Kazim da o zaman resti ceker bi sey olmaz.
Ama Kazim iyi bi futbolcu hatirlarsaniz bizim serveti ve yanlis hatirlamiyosam Gökhan Zan'i madara etmisti gecen seneki derbide. Umarim faydali olur kafasi sadece futbolda olur.
Necati gelsin bi kac sene iyi oynar ligin en iyi golcülerindendir.
Ayrica ilgilendigimiz gurbetcilerde cok iyi cogu takim gurbetcilere yönelirse Anadolu kulüpleri de abarti bonservis istemezler artik.
Kazım aslında çok da kötü transfer değil. Volkan Şen'den,Sezer'den çok farkı yok.Hem fiziki açıdan hem de teknik özellikleri itibariyle çok da iyi oyuncu. Fakat büyük mental eksiklikleri var. Hizaya getirilebilirse başarılı olur. En azından kadrodaki Serdar'dan Batdal'dan daha yararlı olacağı kesin.
Hatta ilk çıktığı maçlarda çok da iyi oynayacağını düşünüyorum.
Kupa maçında oynasında bir görelim şu Kazım'ı neler yapacak..
Hagi cok istemis sanirim Kazim'i.
adam akıllı düzgün yorum yapacak bişiyler bulamıyorum..
Açıkcası gittiğine çok sevinmiştim Kazım'ın böylesine disiplinsiz bir futbolcunun Fenerbahçe'de yeri olmadığını düşünüyordum.
Galatasaray'a faydalı olacağını düşünüyorum Kazım'ın.En azından Pino ve Serdar Özkan'dan daha faydalı olur.
Kazım'ı ne kadar kişilik olarak sevmesem de bence yetenekleriyle yarar sağlayabilecek bir oyuncu.Kewell'da hantallaşmışken iyi bir alternatif bence.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Kazım'ın bize gelmesine tek sevinen kişi benim heralde. Bir Serdar Özkan, bir Aydın yerine Kazım'ı görmek daha çok isterim açıkçası. Toulouse'ye kiralandıktan sonra da pek bir vukuatı olmadı gibi Kazım'ın. Bu onun için yeni bir başlangıç. Kendini futbola verirse çok şey katar kulübe.
Bilica'yi da verelim size, toparlar defansi.
Kazim'in gitmesine sevindim. Galatasaray'da kendini futbola vermesi icin yeteri kadar zamani olacaktir.
Necati ne alaka onu anlamadim.
Yalnız Necati Gs'ın Haline Çok Üzülmüştü, Hatta Ben Olsam Bu Kadar Kötü Olmaz Bile Demişti. Artık Birileri Necatinin Sesini Duydu ve Bir Şans Tanıdı Eğer Mücadeleci ve Ruhunuda Katarak Oynarsa Çok da Faydalı Olur Bence Başarılı da Olacak.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Necati umarım gelir diyorum bizde ortalığı toz duman eder..