Aziz Yıldırım'ın konuşmasının tamamını Fenerbahçe resmi sitesinden okudum. Dikkatimi çeken kısımları paylaşayım.
Quote:
Ve görüleceği üzere 3 Temmuz Zihniyeti bir plan dahilinde hareket eden örgütlü bir zihniyettir. Kaldı ki bizim silahlı suç örgütü olmadığımızı en iyi bilenler, bu kararları alan ve aldırtanlardır. Bizimle her fırsatta görüşen, yemek yiyen, top oynayan, bizlerin imzalarıyla Fenerbahçe Kongre Üyesi olanlardır...
(Senin gibi her şeyi kimin ne olduğunu bilen bir adam, bu kadar zeki bir adam bu insanların ne olduklarını kimlere hizmet ettiklerini bilmeyip anlamayıp kongre üyesi olmalarını sağlayacak? Peki...)
Quote:
En başta da Galatasaraylı Yetkili Savcıdır. Zaten bu süreçte bize en acı veren, en ağrımıza giden; arkadaşımız, dostumuz olarak yanımızda yer alan, bizleri açılışlara davet eden, birlikte Fenerbahçe maçlarını seyrettiğimiz bu kişilerin, hem de bu insani ilişkilerimiz sırasında bizleri dinliyor ve takip ediyor olmalarıdır. Ve daha da ötesi bu kişilerin bizlere "şike" den ve "ahlaktan" bahsedebilmeleridir. Ben bunlara kısaca ahlaksız diyorum.
(E arkadaş, dava siyasiyse yetkili savcının hangi takımlı olduğunun ne önemi var. Niye özellikle Galatasaraylı olmasının altını çiziyorsun, zaten son 1 senedir savunmalarında ifadelerinde ağzından düşürmüyorsun Galatasarayı maşallah. Ha siyasi değilse Savcı Mehmet Berk de Fenerbahçeli, nasıl olacak şimdi?)
Quote:
Böylece operasyon için gerekli olan altyapı hazırlanmış ve artık doğru zaman olan Fenerbahçe’nin Şampiyon olması beklenmeye başlanmıştır. Kaldı ki Savcılıkta verdiğim ifade sırasında Savcı Mehmet Berk’in 3 avukatımın huzurunda "Sivas maçını kazanmasaydınız ve şampiyon olmasaydınız bu davayı açmayacaktım" demesinin altında yatan gerçek işte budur.
(en güldüğüm yer burasıydı :) Hakkaten ya, ya Fenerbahçe şampiyon olamasaydı o kadar emek, o kadar plan, o kadar teknik takip falan hepsi boşa gidecekti. İyi ki şampiyon olmuş Fenerbahçe, devlet boşa masrafa girmemiş oldu bari.)
Quote:
Örgütlü 3 Temmuz zihniyeti, her şeyi çok iyi hesaplamıştır. Ta ki Sayın Başbakanımız önderliğinde gösterilen ilk karşı duruşa kadar… Başta Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bu duruşa destek veren Adalet Bakanı Sayın Sadullah Ergin, CHP Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Başkanı Sayın Devlet Bahçeli önderliğindeki tüm milletvekillerimize, yeri gelmişken bir kez daha şükran ve saygılarımı gönderiyorum…
(yorumsuz)
Quote:
Zira halen görevlerinin başında olan bu 3 Temmuz zihniyeti uzantılarının en iyi yaptığı şeyin yargıyı etkilemek olduğu, bizler tarafından yakından bilinmektedir.
Etik Kurul ve Disiplin Kurulu kararlarını etkilemek için bu kurulların kaldıkları otellere karar aşamasında hem de eşleriyle gidip "Ceza kararı çıkması için tehdit ve asılsız mesajlar taşıyarak" yargıyı etkilemeye kalkanlar şimdi de UEFA ve FİFA’da aynı role soyunmaktadırlar.
(sen içerdeydin, nerden biliyorsun? Etik Kurul ve Disiplin Kurulunda adamların mı var? Sana kim haber verdi? Ya da senin de bu kurulları etkilemek için o bahsettiğin otellere gönderdiğin adamların mı görmüş?)
Quote:
O dönemlerde TFF yetkilisi olan, bu kulüp yöneticileri, bu iddialarımı yalanladığı anda; gereği tarafımdan hemen yapılacaktır. Ya da Tahkim Kurulu’nun karar günü soruşturma savcısı ile TFF’yi ziyaret eden bazı kulüp yöneticileri ile Türkiye Futbol Federasyonu’ndaki görevlerinden şuanda görev yaptıkları kulüplerine transferlerinde, yanlarında hangi gizli bilgileri götürdükleri ve bunları nerelerde kullandıkları hep bilgimiz dahilindedir.
(Lütfi Arıboğan sana diyor, gelinim sen anla)
Quote:
Bakınız açıklamalarda, bildiğim her şeyi açıklamam, diğer kulüplerin ve yöneticilerin tüm suistimal ve suça konu eylemlerini anlatmam tavsiye edilmekte, "spor abiliği yapmam" istenmektedir. Öncelikle belirtmeliyim ki Aziz Yıldırım bu açıklamaları yapan şahıs kadar bir bilgiye de sahip değildir ve bu konulara ait araştırma ve soruşturma yetkisi şahsıma değil, TC Savcılarına aittir. Bu nedenle ben de ancak sahsıma ait bölümü üstleniyor ve bu açıklamaların ihbar kabul edilerek suç duyurusunda bulunuyorum.
(Allah Allah. Sen değil misin Galatasaray şurda teşvik verdi, Trabzon orda şike yaptı diye herşeyi bilen. Nasıl bilgiye sahip değilim diyorsun şimdi?)
Quote:
Demir Profilin, devre arasında gelen balıkları, futbola siyaseti karıştırma çabalarını, TFF’den gelen 6 trilyonun nereye harcandığının açıklanmasını, Melih Gökçek ile Sadri Şener arasındaki pazarlıkları, Bolulu Hocaya verilen 300.000TL’yi hep sorduk. Bu hususların araştırılmasını ısrarla talep ettik. Bu tapelerde geçen kelimelerin tarla, inşaat, müvekkil gibi bizim bir yılımıza mal olan kelimelerden ne farkı olduğunu sorduk…
( :D Bolulu hocaya verilen parayı mı sordun? Kendi verdiğin parayı da sordun mu peki? Haa sen dua ettirmek için vermiştin gerçi unuttum.)
Son olarak ekleyeceğim; adam Ahmet Çakar'a, Hıncal Uluç'a bel bağlamış ya ne diyeyim daha :)