Delirdik ölüyoruz Hazard'ı istiyoruz :n: .Hazard gelsin Sağ geçer Stoch.
Printable View
Delirdik ölüyoruz Hazard'ı istiyoruz :n: .Hazard gelsin Sağ geçer Stoch.
İlk olarak düşündüğümüzde Aykut Kocaman'ın istediği hızlı,topu dikine oynayabilen,süratli bir oyunu var Krasic'in.Transferinin gerçekleşmiş olma şansını bir kenara bırakıp şunu aklıma getiriyorum.Bu kadar zamandır İtalya'da oynamak istiyorum diyen birini parayla da olsa bir şekilde ikna ettik getirdik.Ama şimdi bu adamın hiç mi aklı kalmadı İtalya'da? Faydalı olabilecek mi bu saatten sonra ?
Hazard ve Krasiç'den vazgeçen Fenerbahçe bombayı patlattı :0:
Ronaldinho Fenerbahçe'de.
http://www.yukleresim.com/images/206...8208601763.jpg
Hazard reis kellemizi keseriz :]
Ronaldinho mu? Gelmiş 30 yaşına.Üstelik bu kadar iyi olsa Milan bırakırmıydı ? :D
bir aksilik çıkmazsa krasic 10 temmuzda istanbuldaymış.
iyi oyuncu olsa cska bırakmazdı.
not: ciddi olduğumu zannetmeyin,bazı arkadaşların mantığı bu yönde bende böyle bir yorum yapmak istedim :)
Şu anda Dünyanın en formda kanat oyuncusu deniliyordu Krasiç için ama biz ilgilennce klasik bir çizgi oyuncusu oldu çıktı adam :0: Neyse Eden Hazard olsaydı çok iyi olurdu ama Krasiç de fena değil hani :p
Valencia Villa'yı iyi oyuncu olsaydı bırakmazdı.
Aslında Villa forvet değil fakat 2 sene önce forvetti ama şimdi değil.
Diye bir yazı okuyamayız Real Madrid Forumlarında ;)
Krasic iyi oyuncu olsa Cska bırakmazdı.
Aslında Krasic kanat değil çizgi değil öylesine bir topçu işte bizim Türkiyedede var bundan yeteneklileri.
Diye baya yazılar okuyabiliriz bu aralar (:
- Bordeaux sur Guiza. Après le départ de Chamakh vers Arsenal, Bordeaux est à la recherche d'un avant-centre et serait fortement intéressé par la venue du buteur de Fenerbahçe Daniel Güiza. Le Parisien rapporte que Jean Tigana, fin connaisseur du championnat turc, pourrait passer à l'action sur ce dossier.
Lequipe
Büyük ihtimalle La Parisien gazetesine göre Tigana Arsenal'e giden Chamakh yerine Güiza'yı düşünüyor diyor.
Krasic eğer gelirse, başta gelmez denildiği gibi geldiğinde de sıradan oyuncu yorumları yapılacaktır, bunlara artık pek takılmamak lazım, alıştık.:)
İtalya'ya gitmek istiyor ve gidemeyip Fenerbahçe'ye geliyorsa, bu oyuncu 30 yaşını geçmiş değil ki, kendini daha da ön plana çıkarabilmek, daha büyük kulüplerin gözüne girebilmek için de çabalayabilir, performansını arttırabilir, bunu oynamadan bilemeyiz ve peşin hüküm veremeyiz.
Ama hala o kadar para verilecekse Hazard'a verilsin Krasic yerine, bunu da isterim yani.
Quaresma gibi Krasiç te Türkiye ye geLirse vasat, sıradan oLur.
Krasic gelirse en az 15 gol atar ligde, ligimizdeki bek oyunculari cok agir süratli oyunculara karsi etkisiz kaliyorlar krasic gibi dünyanin en hizli kanat oyuncularindan birisi karsisinda bayagi zorlanirlar :) adami 2-3 ay sonra sakatlamasalar bahri.
Krasic ve Grafite'de son durum!
Fenerbahçe'de başkan ve yöneticilerin yurt dışına çıkmasının ardından yabancı transferinde hareketli saatler yaşanıyor.
Sarı-lacivertlilerde ilk hedefin Wolfsburg'da forma giyen Brezilyalı golcü Grafite olduğu öğrenildi. Transfer için aracı olan Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, Sabah Yazarı Meliha Okur'a verdiği demeçte şunları söyledi: "Bir dostum rica etti. Ben de bizim grubun otomotiv bölümündeki yönetici arkadaşlarla konuştum. Onlar vakit kaybetmedi. Volkswagen yöneticileriyle görüşüp gereken kanalları ayarladılar. Volkswagen ve Fenerbahçe yöneticileri bir araya geldi. Bildiğim o kadar... Gerisini takip etmiyorum."
Fenerbahçe'nin bu oyuncunun transferinde sona yaklaştığı iddia edildi. Cihan Kamer'in ise Moskova'da Milos Krasic için CSKA ile son kez masaya oturduğu ve bu transferde Fenerbahçe'nin tek kaldığı gelen haberler arasında...
Bilindiği gibi CSKA Moskova, Juventus'la Krasic konusunda anlaşma sağlayamamış, futbolcu İtalya'ya gitmek istemesine rağmen transfer gerçekleşmemişti. Sarı-lacivertlilerin Krasic konusunda sona yaklaştığı ve transferin yüzde 90 bittiği bildirildi.
ZARATE'DE İNDİRİM UMUDU
Öte yandan önceki gün Roma'ya giden Aziz Yıldırım'ın burada bazı menajerlerle temasa geçtiği ve dün akşam saatlerinde Lazio ile Arjantinli oyuncu Zarate için görüşmelere başlandığı ifade edildi.
Fenerbahçe'nin yaklaşık 20 milyon Euro bonservis istenen Zarate için ciddi bir indirim beklediği de kaydedildi. Teknik direktör Aykut Kocaman hafta başında forvet ve sağ kanada transfer yapacaklarının sinyalini vermişti.
08.07.2010
Kaynak : Sabah
Keita 5 goL attı. Ki kaLdı ki Ligin en hızLı ve en teknik kanat oyuncuLarından birtanesiydi. ÖyLe geLir 15-20 goL atar biraz zor. Ligimizde ki bek oyuncuLarı tamam ofansif oLarak çok yetersizdir ama hepsi çakıLı oynadığı için kanat oyuncuLarın böyLe abartı rakamLar yakaLaması da imkansızdır. Ben daha kanatta oynayıp bu sayıda goL atan adam görmedim. Sen gördün mü ?
Bir kanat oyuncusunun 15 gol atmasına bende ihtimal vermiyorum. Ama Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş gibi takımların kanat oyuncuları her sezon ortalama 7-8 gol üretecek potansiyele sahip olmalı... Yani Keita'nın 5 golde kalması bütün yeteneklerine rağmen onun eksi puanıdır. Gerçi Mehmet Topuz'un yanında bayağı bir rakam ama bu takımların açık oyuncuları en az 7-8 gol potansiyeli taşımak zorunda... (Biz Tuncay'dan sonra sol açıktan kaç gol kazandık, merak ediyorum mesela... Bir ara sağ açıktan Deivid 8-9 gol civarı bir katkı vermişti, ondan sonra sağ açıkta da aynı kısırlık...)
Tuncay'ın sol kanatta oynayıp 17 gol attığı sezon var. ya 2003-2004 veya 2004-2005 sezonlarından biriydi. Krsiç'de bu etkiyi yaratacaktır.
Alsınlar ya dk maçları benı memnun etmedi ama belki iyi olurrr pek istemiorm açıkcası o maçları gordukten sonra
Ben cok gördüm.. Türkiye'den örnek vermek gerekirse Tuncay,Holosko ve Kewell var. Tuncay kanat degil diyebilirsin fakat sol kanat oynamasina ragmen 10 golü gecen bir oyuncuydu. Holosko keza öyle Besiktas'ta kanat oynamasina ragmen cok gol atan bir oyuncu. Kewell'i zaten söylememe gerek yok heralde. Yurt disindan örnek verirsek Ronaldo,Messi,Robinho,Arshavin,Robben vs. cizgide oynayip ceza sahasina kolayca girip gol atabilen oyuncular.
Alex yıllık 3.5 M € alıyor diye biliyorum,yanlış olmasın.
Hele bir açıklansın da transfer,ondan sonra daha net bir şekilde yorumlarımızı yaparız.
Alex 4 milyon almıyor, eğer kaynağın bunu dediyse, söylediği rakamları pek ciddiye almam.:)
En fazla ücreti alan 3.5 milyon Euro Fenerbahçe'de ama Krasic için bunun aşılacağını ben de düşünüyorum.
Bende Alex'in o kadar almadığını biliyorum. Hatta Quaresma geldiğinde bir gazete rakamları vermişti, Alex'in rakamı 3.500.000 euro gibiydi.
Geçen yıl NBA'den Kleiza isimli basketbolcu Olimpiyakos'a yıllık net 4.000.000 euro para karşılığı transfer olduğunda da benzer bir haber okumuştum: "Türkiye'de hiçbir futbolcu bu parayı almıyor, Avrupa basketbolu nereye gidiyor, Kleiza 4.000.000 euro, Navarro ve Ricy Rubio 4.500.000 euro, Childers vergiler HARİÇ yıllık NET 7.000.000 dolar; bu işin ucu nereye varacak, Türk takımları bu piyasada yarışabilir mi" diye uzayıp giden bir yazıydı ve daha sonra futbolcu piyasasından örnekler veriyordu. Orda da -çok iyi hatırlıyorum- Alex'in aldığı para 3.200.000 euro olarak belirtilmişti.
Muhtemelen 3.200.000 İLE 3.500.000 EURO arası bir para... Fazlasını hiç duymadık. Belki primlerle buluyordur.
NOT: Bu yorumu yazdıktan 15 dakika sonra yukarıda örnek olarak kullandığım Kleiza'nın NBA'e döndüğünü ve Toronto ile 4 yıllığına 20.000.000 dolara anlaştığını okudum. Malum mu oluyor ne? Tövbe tövbe...
Roberto Carlos yıllık 4 M € alıyordu zaten,Krasic'e aynı parayı vereceğimizi düşünmüyorum.
Krasic'e 17 M € vereceğimize Hazard'a 25 M € versek daha iyi olurdu diye düşünüyorum.Ama Lille de taksitsiz istemiş o parayı sanırım.
Krasic'i Türkiye de bir takımda top koştururken görmeyi çok isterim. Dünya Kupasında Sırbistan Milli takımı ile gösterdiği kötü performansın fazlada önemi yok bence. takım kötüyse oyuncunun fazla verimli olması beklenemez zaten. Önümüzde örnek olarak Arjantinli Messi var. Barcelonalı Messi ile Arjantinli Messi bir mi ? hayır.
Krasic Fenerbahçe'nin aradığı kanat oyuncusudur. Gelirse faydalı olacağı kanısındayım.
Eden Hazard formaları Fenerıum'da basılıyor(muş) :D