Goof ciddimisin?
Goof ciddimisin?
15 Milyon € bonservis + oyuncuya en az yıllık 3,5 - 4 Milyon € Galatasarayı çok zorlar.. Gözleri kesiyosa alsınlar ama bunu alırlarsa ön liberoya inamoto gelir bence..
Galatasaray böyle maddi bir yükün altına giremez şu anda.
Nası yani, bence bu oyuncu gayet adam eksiltiyor gibi. Gayet teknik geldi bana.. Ama söylediğin şey Stoch için geçerli olabilir..
http://www.youtube.com/watch?v=GTKKgbERdOM
Yanlış şeylerden bahsediyoruz, Stoch birebirde öyle adam geçen bir oyuncu değil, ama videolarda görüldüğü kadarıyla Krsic hem tekniğiyle hemde hızıyla rahatlıkla adam eksiltebiliyor. Bahsttiğim konu bu. Senin bahsettiğine gelince; Stoch'un ileride çalım atmayı öğrenebileceğini sanmıyorum. Bu özel bir yetenektir, gençliğinde çalım atamayıp büyüyünce çalım atabilen bir oyuncu görmedim hiç, iyi çalım atabilen teknik oyuncuların hepsi gençliğinde de aynı şekilde hatta daha iyi çalım atabiliyorlardı. Stoch sadece yapabildiklerini gösterecek ve bizde ona göre bir beklenti içerisine gireceğiz. Oynaması şans bulması lazım.
krasic gelirse herşey çok güzel olacak.
Şimdi NTVSpor söyledi. Trezeguet bir Türk takımının kendisiyle ilgilendiğini söylemiş. Acaba? Başkan İtalya'da...
Trezeguet'in gelmesi takımın büyük bir sükse ve reklam yapmasını sağlar,onca yıldız,ve bunların ardından da Trezeguet.Yurtdışı için iyi bir reklam olur kesinlikle.Ama aradığımız forvet Trezeguet mi?
Trezeguet'i yıllardır Juventus'ta takip ediyorum,fakat son yıllardaki performansı bence pek iç açıcı değil.Yanlış bilmiyorsam 33 yaşına geldi,Alacağımız randımanın yüksek olacağını sanmıyorum,bunun yanında adının bir marka olması,verilen meblağı yüksek tutacaktır.verilecek paraya değmeme ihtimali yüksek bir oyuncudur trezeguet.
Benim de herkesin aklına geldiği gibi Pierre Van Hooijdonk geldi tabii,fakat bence Pierre bir istisnaydı,kişiliğindeki kalite sayesinde bir şeyler başardı ve hırsıyla gönlümüzde tahtını kurdu.Trezeguet in ise oynadığı futbol belirsiz.
Yönetimin aklında eğer oyuncuyu alıp reklamlarla ve satışlarla para kazanma varsa,büyük bir hayal kırıklığına uğrarım.Fenerbahçe klübü artık seviyesini kanıtlamış ve ticari kârdan çok kaliteli futbol ve yüksek dereceler elde etmek için oynayan bir klüptür.Bu nedenle Trezeguet'ten çok Forlan ayarında bir forveti tercih ederim.
Bunun yanında Trezeguet ile Henry'nin yakın arkadaş olması,beni bu transferin yapılması halinde sevindirecek tek unsur,keza Henry hayranlığım var.![]()
GS Krasic'i alacagindan degil fiyat arttirmak icin teklif vermistir. Trezegole gerek yok 2 sene önceki trezegol olsa gelsin derdim adam juvede kadroya zor giriyor ciddi bir form düsüklügü yasiyor yasida gelmis geciyor zaten.
Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Sırp oyuncu Milos Krasic'in transferinde önemli yol kat etti. Sarı-lacivertliler Sırp oyuncuyla büyük ölçüde anlaştı.
![]()
Fenerbahçe, Caner Erkin'in ardından CSKA Moskova'dan ikinci transferini yapmaya hazırlanıyor.
Sarı-lacivertli kulüp, uzun süredir gündeminde olan Milos Krasic'i renklerine bağlamak üzere. Sırp oyuncuyla aradaki pürüzleri gideren Fenerbahçe yönetimi, taraftarın heyecanla beklediği transferi birkaç gün içinde açıklamaya hazırlanıyor.
26 yaşındaki oyuncu, Dünya Kupası'nda Sırbistan Milli Takımı'nın formasını da giymişti.
Kaynak: http://www.ntvspor.net/haber/turkcel...sic-tamam-gibi
KAYNAK NTV OLUNCA UMUTLANIYOR İNSAN... PEK ÖYLE SPEKÜLASYONA TENEZZÜL EDECEK SİTE DEĞİL...
Açıklama daha yeni yapıldığı için FM'de olması pek mümkün değildi.
Ayrıca geçen sene bonservisi elindeyken kimse almadı Lugano'yu, bu sene neden 3.5 verip alsınlar?Ayrıca Muhammet'in dediği gibi, menajerine ve Lugano'ya bizim verdiğimiz kadar para verecek başka kulüp yoktur, o nedenle gitmeyecektir bir yere.
"YÜCE ATATÜRK"
"Transfer olsun da kim olursa olsun" diyenlerden değilim. Asla... İki ay sonra "kim almış lan bu adamı bu takıma" diyeceğim vasat bir futbolcu için sırf "yeni transfer" diye heyecanlanmam...Ancak bir gerçek var ki, şu adı geçen futbolculardan hangisi gelirse gelsin takımın kalitesini arttıracağı muhakkak... Takımın kalitesini arttırmak... Buna çok ihtiyacımız var.
Aykut hocayı yarı yolda bırakmayacak, onun kariyerini canı isteyince oynayan Kazım gibilerin keyfine ısmarlamayacak yeni yüzler... Bekliyoruz.
Fenerin Son Gözdesi Nilmar
Fenerbahçe'nin Villarreal'de forma giyen Nilmar'ı için girişimlere başladığı iddia edildi. Milliyet'te yer alan habere göre 25 yaşındaki Brezilyalı oyuncu için Asbaşkan Cihan Kamer, İspanyol ekiple temaslara başladı ve randevu talep etti. Kamer'in bir kaç gün içinde Villarreal ile masaya oturacağı belirtilirken, Dünya Kupası'nda 4 maçta 129 dakika forma giyen Nilmar'ın bonservisinin 14 milyon avro olduğu söyleniyor.[/IMG]
www.tr.footbo.com
Sıkıntıyı iyi görmek lazım, Fenerbahçe rakip sahaya 10 dakikada gidiyor, rakiplerin hızlı adamları varsa 3 pasla bizim kaleye gelebiliyorlar.
Baştan şunu da söylemek lazım, Fenerbahçe defansı daha önde oluyor, ligde rakipler geride daha fazla adam bulundurduklarından oraya hızlı hücum etmek elbette zor oluyor. Bunun da farkındayım ama maç içerisinde bazı anlar oluyor ki, rakip geride boşluk vermiş olabiliyor ya da hücum ederken top kaptığında geride eksik sayıda adam olabiliyor.
İşte bu esnada Fenerbahçe topu kaptığında yıllardır ne yapıyor? Forvette defansın arkasına sızacak ya da koşu yoluna top atıldığında topu sürüp önünde varsa 1 rakibi ekarte edip şut atacak forvetimiz var mı? Bırakın rakip varken geçmeyi, rakip yokken top bile top süremeyecek forvetlerimiz oldu. Burada bir sıkıntı var.
Yine topu kaptık, topu kapan Emre ise pek sorun yok, hemen hızlı şekilde uzun pas atabilir, ters kanatta boş adamı görebilir ama topu Selçuk kaptıysa? Önce ya Emre'ye verecek ya da Alex'e. Peki topu defans kaptıysa, onlar Selçuk'a verecek, Selçuk kafasını kaldırıp düşünecek, eğer pas hatası yapmazsa topu Emre ya da Alex'e ulaştıracak, sonra da atağa kalkacağız. (Selçuk geçen sezonun son bölümünde çok iyi performans sergiledi ona lafım yok)
Topu kaptığımızda takımı hızla atağa çıkaracak kaç oyuncu var elimizde? İstikrarsız Uğur Boral, sadece hız yeteneğiyle senede 2-3 defa iyi oynadığında neler yapabileceğini gördük ve koşu yoluna top atılırsa, keyfi de varsa Kazım.
İkisi de geçen senenin 2. devresinde yoklardı. Diğer oyunculardan hiçbiri takımı hızlı atağa çıkaracak isimler değil, arada nadiren çıkıyor takım böyle. Hazırlık pası yapacağız diye, rakibin defansa yerleşmesine olanak sağlıyoruz. Tamam böyle oynamak iyi, Zico da yan pas yapa yapa çeyrek final oynattı ama büyük takımlara karşı, küme düşme potasındaki takıma da böyle oynarsan, şampiyonluk alamazsın.
Aykut Kocaman geldiğinde, hatta gelmeden önce Stoch transferinde bir şeyler söyledi. Artık süratli, topa hakim olabilen, dikine süratla gidebilen oyuncuların devri gibisinden. Fenerbahçe'nin belki de forvet eksikliğinden çok, oyunu hızlandıracak, tempoyu arttıracak oyuncu eksikliği var. Tuncay varken bunu yapıyordu mesela, tekniği çok üst düzey olmsa da, dikine giderek zorluyordu karşı takımı ve takımı ateşliyordu, Tuncay'dan sonra Uğur Boral bunu yapar mı diye bekledik ama dediğim gibi senede 2-3 defa ancak yapabildi.
Şimdi Stoch transferi, sağ kanada düşünülen isim (Krasic olur ya da olmaz) dikine süratle gidebilen isimler olacak. Fenerbahçe topu kazandığında, ters kanada anında topu gönderip, hızla rakip kaleye gidebilecek, geride atağa hazırlanıyorum diye gereksiz paslaşmalar azalmış olacak.
Düşünülen forvet de, ayaklarına hakim, birebirde kolay yıkılmayan ve gelecek ortalara vurabilecek birisi. Aykut Kocaman muhtemelen bu yapıyı bozmadan, takıma 1-2 hızlı isim kazandırırsam, geçen seneden daha iyi olurum diyor bu sezon için. Değişim yavaş yavaş olacağı için de, seneye orta alanı yeniden düzenlemeyi düşünebilir.
Tabi diğer sorun, kanatlarda oynayacak oyuncu topu alıp içeri katederse, beklerin de daha çok ve yararlı çıkmalarını sağlar. Krasic olursa eğer Gökhan'ın performansı ne olur bilemiyorum?
Ama takımda gözle görülür şekilde belli olan, hızlı oyuncu eksikliğinin giderilmesi için yapılan hamleler doğru. Elinde farklı yeteneklerde çok oyuncu olursa, rakiplerin seni kllitlemesi de daha zor olur. İş bu oyuncuları kullanabilmekte, bunu da ancak bekleyip görebileceğiz, tabi önce takımın kalitesini arttıracak transferleri görelim.
"YÜCE ATATÜRK"
Kamuoyundaki hiçkimseyi almayacaktır Fener Krasic,Hazard istisnası dışında
Serkan meseleyi harika özetlemiş. Selçuk'un kaptığı toptan sonra pas vermek için oyunu yavaşlatmasına değinmiş. Hızlı oynamaya çalıştığında daha kötüsü oluyor. Topu rakibe hediye ediyor ve akabinde rakipler birkaç saniye içinde fast-break'ten kolay sayılar buluyor.Selçuk, Deniz... Ağır oynamaları ve yan pas yapmaları ayrı dertti,hızlı oynamaları ayrı bir dert... Selçuk ilk geldiği yıllar hep hızlı ve dikine oynamaya çalışır, her defasında topu rakibe hediye eder ve dengesiz yakalanmamızın sorumlusu olurdu. Aslında önlibero konusunda içim hiç rahat değil ama sanırım tercih öncelikle sağ açık olacak.
Farketmez... Yeter ki, bahsedilen hızlı ve oyunu hareketlendirecek isimlerden birisi alınsın da... ARTIK MODERN FUTBOLDA HIZ ve BİRE BİRDE ADAM EKSİLTMEK ÇOK MÜHİM; hele ÇİZGİDE OYNUYORSAN...
3-4 gün internete giremiycem bari şu ara da transfer gerçekleşse artık.
Krasic %95 fenerbahçe de
arkadaşlar hayırlı olsun size..
Sentugo.
Hayırdır dostum kim söylüyor![]()
Şu %'leri nasıl hesaplıyorsunuz bize de öğretin.![]()
kardeşlerimFenerbahçe paranın afedersiniz alnına koymuş bu transferi yapabilmek için.. Hem oyuncuya hem de bonservise çok para ödemiş.. Okuduklarımla doğru orantılı olarak, klüple anlaşılmış, oyuncuya kalıyormuş iş.. O oyuncu bu paraya evet diyeceği için %95. Hayır deme ihtimali de olduğundan dolayı %5 ..
Sevineceğinize inanmıyorsunuz bile ?
Sentugo.
Eden Hazard'I istiyorum ben ya =]