Çok yakında paylaşarım Gökay defans kesin zayıftır diye gittik defans aldık defanstan ilk 11 çıkıyor keşke forvet alsaydım.. İlk maçı 3-0 Vitesse 'e karşı kazandık..Kadro çok kalabalık birde onu boşaltıp kulüp zengin edecez.. :D :D:D
Printable View
Çok yakında paylaşarım Gökay defans kesin zayıftır diye gittik defans aldık defanstan ilk 11 çıkıyor keşke forvet alsaydım.. İlk maçı 3-0 Vitesse 'e karşı kazandık..Kadro çok kalabalık birde onu boşaltıp kulüp zengin edecez.. :D :D:D
Elimde bulunan 1 bardak kolayı halının üzerine dökmüş bulunmaktayım ve evde kimse yok. Acaba şimdi ne yapmalıyım?:D
Önce kağıt havluyla alabildiğin kadar sıvı çektir sonra bezle dal halı yıkama aletinden varsa hiç birine gerek yok..
geçmiş olsun :D:D
Havluyla alana kadar giden gitti. Bezle sildim bakalım, bulduğum 1-2 detarjanı da kattım.:D Şimdi belli olmuyor kuruyunca göreceğiz sonucu.
-Oğlum noldu buraya?
-Çok kirliydi kolaladım.. :p :D
Pek iyi bir diyalog geçmeyecek gibi.:D
İyi ki odamda döktüm, ya diğer odalarda dökseydim. Beterin beteri vardır diyerek kendimi teselli edeyim.:D
Bardağın dibinde de bir yudum kaldı mı bari.. :D :n:
Cilala parlat abisi al eline bir bez bir de araştır orda bir halı şampuanı vardır sakın çamaşır suyu ile karıştırma beter edersin iyice :D:D:D
Ya da odanda halıya döktüğün yer bir eşyanın altına gelecek gibiyse halının konumunu değiştir :D:D:D
İçecek kadar kaldı biraz, içemesem ona daha çok üzülürdüm.:D
Biraz kurusun elbise yığının yerini değiştireceğim.:n:
Selamlar..
Herkese Selamlar
sınav haftası bitti artık rahatım..
selam herkese
Hoşgeldiniz.(:
Doğan abi durumu düzeltebildin mi :p
Selamlar herkese:)
Keyifler nasıl:p
merhaba..bugün tarih sınavında rahat 8-9 kişiyi geçirmişimdir...:D
merhaba herkes nasıl bugün
telefon hatlarında sorun vardı kaç saattır canım sıkıldı ya net olmayınca
Allah kahretmesin ya sadece mat zayıf :(
aynen Apo aynen..(o)
Rahat olun (/9) 2. dönem toparlarsınız
Evet toparlarsınız üzüntüye gerek yok.
Futbol deyimiyle : bu işin rövanşı da var :D:D:D
Matematik,Fen,Müzik,Resim Bunlar 1 ama umrumda değil bu sene sadece italyanca ve türkçeden sorumluyum :D
Selam cafe :).
Şomağızlı Mayg kötü düşünme :D Kızın arkadaşları kesin salak bizimkisi böyle tatlı çocuk kaçarmı be falan demiştir abisi :D
Selam Oğuzcum :D
Sen matematikten 65 alınca ailen kızıyorsa bu senin suçun abisi hiç 1 almadığın için kötü alıştımışsın aileni :D Aynı sorun bendede vardı Orta okulda iken sonra Liseye geçince düzeldiler :D
SeLam arkadaşLar.
Değil mi kankacım bir 30 bir 35 alıp sonra 75 alınca beni omuzlarda taşıyolardı mesela :D:D:D
Kötü örnektir uygulamayınız :D:D:D
Sen iyi ihtimalleri düşün Bir TSI üyesi taktik uzmanlığını sadece FM de değil çapkınlıktada gösterir ben kardelerime güveniyorum :D
Slm Denizcim
Kankacım ilk başlarda 7-8. sınıfta hep 100 alıyordum fena alıştılar sonra Lisde notlar düşünce SAU kazandık sevinçten uçtular öbür türlü İTÜ kazansam neden ODTÜ değil derdiler kesin :D ( Buda işin geyiği siz tabiki çok çalışıp en iyisini yapmaya gayret edin )