Çok yakında paylaşarım Gökay defans kesin zayıftır diye gittik defans aldık defanstan ilk 11 çıkıyor keşke forvet alsaydım.. İlk maçı 3-0 Vitesse 'e karşı kazandık..Kadro çok kalabalık birde onu boşaltıp kulüp zengin edecez..![]()
![]()
Çok yakında paylaşarım Gökay defans kesin zayıftır diye gittik defans aldık defanstan ilk 11 çıkıyor keşke forvet alsaydım.. İlk maçı 3-0 Vitesse 'e karşı kazandık..Kadro çok kalabalık birde onu boşaltıp kulüp zengin edecez..![]()
![]()
Elimde bulunan 1 bardak kolayı halının üzerine dökmüş bulunmaktayım ve evde kimse yok. Acaba şimdi ne yapmalıyım?![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Önce kağıt havluyla alabildiğin kadar sıvı çektir sonra bezle dal halı yıkama aletinden varsa hiç birine gerek yok..
geçmiş olsun![]()
Havluyla alana kadar giden gitti. Bezle sildim bakalım, bulduğum 1-2 detarjanı da kattım.Şimdi belli olmuyor kuruyunca göreceğiz sonucu.
"YÜCE ATATÜRK"
-Oğlum noldu buraya?
-Çok kirliydi kolaladım..![]()
![]()
Pek iyi bir diyalog geçmeyecek gibi.
İyi ki odamda döktüm, ya diğer odalarda dökseydim. Beterin beteri vardır diyerek kendimi teselli edeyim.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Bardağın dibinde de bir yudum kaldı mı bari..![]()
![]()
Cilala parlat abisi al eline bir bez bir de araştır orda bir halı şampuanı vardır sakın çamaşır suyu ile karıştırma beter edersin iyice
Ya da odanda halıya döktüğün yer bir eşyanın altına gelecek gibiyse halının konumunu değiştir
İçecek kadar kaldı biraz, içemesem ona daha çok üzülürdüm.
Biraz kurusun elbise yığının yerini değiştireceğim.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Selamlar..
Herkese Selamlar
sınav haftası bitti artık rahatım..
selam herkese
Hoşgeldiniz.(:
Doğan abi durumu düzeltebildin mi![]()
Selamlar herkese
Keyifler nasıl![]()
merhaba..bugün tarih sınavında rahat 8-9 kişiyi geçirmişimdir...![]()
merhaba herkes nasıl bugün
telefon hatlarında sorun vardı kaç saattır canım sıkıldı ya net olmayınca
Allah kahretmesin ya sadece mat zayıf![]()
aynen Apo aynen..![]()
Rahat olun2. dönem toparlarsınız
Evet toparlarsınız üzüntüye gerek yok.
Futbol deyimiyle : bu işin rövanşı da var
Matematik,Fen,Müzik,Resim Bunlar 1 ama umrumda değil bu sene sadece italyanca ve türkçeden sorumluyum![]()
Selam cafe.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Şomağızlı Mayg kötü düşünmeKızın arkadaşları kesin salak bizimkisi böyle tatlı çocuk kaçarmı be falan demiştir abisi
Selam Oğuzcum
Sen matematikten 65 alınca ailen kızıyorsa bu senin suçun abisi hiç 1 almadığın için kötü alıştımışsın aileniAynı sorun bendede vardı Orta okulda iken sonra Liseye geçince düzeldiler
![]()
SeLam arkadaşLar.
Değil mi kankacım bir 30 bir 35 alıp sonra 75 alınca beni omuzlarda taşıyolardı mesela
Kötü örnektir uygulamayınız
Sen iyi ihtimalleri düşün Bir TSI üyesi taktik uzmanlığını sadece FM de değil çapkınlıktada gösterir ben kardelerime güveniyorum
Slm Denizcim
Kankacım ilk başlarda 7-8. sınıfta hep 100 alıyordum fena alıştılar sonra Lisde notlar düşünce SAU kazandık sevinçten uçtular öbür türlü İTÜ kazansam neden ODTÜ değil derdiler kesin( Buda işin geyiği siz tabiki çok çalışıp en iyisini yapmaya gayret edin )