Yarın okul var dimi :(
Printable View
Yarın okul var dimi :(
Maalesef,Taylan.
Ah gönül isterdi okulsuz bir yıl ancak nerde gezer :(.
Yarın okula gitmeyecek olanlar el kaldırsın.
Been ? :n:
Ben de gitmicem :D
Bende gitmezdim ama 3 sınav var, herhalde gitmek gerekir.:p
Babam izin verse bütün yıl okula gitmem :p Hasta olsam bile dersleri kaçırmam için okula gönderiyor :)
Ne baba varmıs be arkadas:D
Yav bu ergenlik çok zor yav :D ergenus'u izleyen varsa hepsi bizim evde oluyor.. Ama film izleme olayı yok :)
yapmayalım gençler :D
Slm Tosunum Kankamın Pırtıkcığı :D ve diğerleri okulunuza gidin aksatmayın :D
Emre abi hatırlıyormusun padişahlı dönemi ?
Yok o olay içerisinde video yok yoksa :n::n::n:
vbs ye girebilen var mı beyler ben 2 gibi yoklıcam bir de
vay serkan abi nasılsın (: okulu aksatmayın demene katılmak istesemde devamsızlığımın az olduğunu öğrenince -9.5 güncük- bende yarın gitmemeye karar verdim :n:
dün bu taktiği yaptım ama service unavible mi ne öyle birşeyler söyledi bu seferde..Quote:
vbs ye girebilen var mı beyler ben 2 gibi yoklıcam bir de
vbs nedir?
Veli Bilgilendirme Sistemi dir taylancığım :).Bu arada ben yatıyorum iyi geceler :).
bende öyle düşünerek dün gece 3-4 suları girdim ama sonucunda küfür ede ede yatağıma gittim. belki benim şansımadır..Quote:
bir arkadaş o saatlerde girip bakmış notuna ama bakıcaz artık fm oynarken arada bir yoklarım
Bende yarın gidiple gitmemek arasında gidip geliyorum..:D
İyiyim Tosuncum . Sen nasılsın ? Yahu imamın dadğini yap yaptığını yapma olayı bizimkisi işte :D Diyoruz ama maksat gençlere örnek olalım :D
lütfen gitmeyiniz kendime destek arıyorum :D
Valla yarın sabahki psikolojime bıraktım kararımı..:icon_biggrin: Neyse beyler ben kaçtım.Görüşmek üzere..
unutulur mu serhatım ;;)
biz hep burdayız şekerim. :zuhaha