Yarın okul var dimi![]()
Yarın okul var dimi![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Maalesef,Taylan.
Ah gönül isterdi okulsuz bir yıl ancak nerde gezer.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Been ?![]()
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
Bende gitmezdim ama 3 sınav var, herhalde gitmek gerekir.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Babam izin verse bütün yıl okula gitmemHasta olsam bile dersleri kaçırmam için okula gönderiyor
![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Ne baba varmıs be arkadas![]()
Yav bu ergenlik çok zor yavergenus'u izleyen varsa hepsi bizim evde oluyor.. Ama film izleme olayı yok
![]()
Futbolcu Bilgileri
Slm Tosunum Kankamın Pırtıkcığıve diğerleri okulunuza gidin aksatmayın
![]()
Emre abi hatırlıyormusun padişahlı dönemi ?
Yok o olay içerisinde video yok yoksa![]()
Futbolcu Bilgileri
vbs ye girebilen var mı beyler ben 2 gibi yoklıcam bir de
vay serkan abi nasılsın (: okulu aksatmayın demene katılmak istesemde devamsızlığımın az olduğunu öğrenince -9.5 güncük- bende yarın gitmemeye karar verdim
dün bu taktiği yaptım ama service unavible mi ne öyle birşeyler söyledi bu seferde..vbs ye girebilen var mı beyler ben 2 gibi yoklıcam bir de
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
vbs nedir?
Futbolcu Bilgileri
Last edited by Raten : 18.Ocak.2009 at 23:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Veli Bilgilendirme Sistemi dir taylancığım.Bu arada ben yatıyorum iyi geceler
.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
bende öyle düşünerek dün gece 3-4 suları girdim ama sonucunda küfür ede ede yatağıma gittim. belki benim şansımadır..bir arkadaş o saatlerde girip bakmış notuna ama bakıcaz artık fm oynarken arada bir yoklarım
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Bende yarın gidiple gitmemek arasında gidip geliyorum..![]()
So what?
Saike
İyiyim Tosuncum . Sen nasılsın ? Yahu imamın dadğini yap yaptığını yapma olayı bizimkisi işteDiyoruz ama maksat gençlere örnek olalım
![]()
Valla yarın sabahki psikolojime bıraktım kararımı..Neyse beyler ben kaçtım.Görüşmek üzere..
So what?
Saike
unutulur mu serhatım![]()
biz hep burdayız şekerim.![]()