Ayrıca ilk 3'e değil, ilk 2'ye giremez Trabzon bence demiş arkadaş kesinlikle dememiş.Bence demek tahmin ediyorum demek değil mi shamur ? :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Katılıyorum...
Printable View
Ben burda Trabzonspor ile ilgiliyim başka takımlar beni ilgilendirmiyor ama birisinin gelipte aşağılayıcı bir tarzda Trabzon gibi orta sıra takımı olmaktan kurtulamamış benzetmesi yaparsa kimse kusura bakmasın cevabını en güzel şekilde veririm.Ha bu cevabı verirken de son 6 senede Trabzonspor'un ligi kaçıncı bitirdiğini yazdım ama arkadaş yine kendi bildiğinden şaşmayarak bak gördün mü son 3 sene Trabzonspor ilk 3'e girememiş bu sene de giremez gibisinden bir saçma mantık yürüttü.
Ayrıca nekop tabiki de herkes tahmin de bulunabilir ama bu arkadaşların yaptığı şey tahmin değil.Sana göre konu gereksiz olabilir ama bana göre değil.Nasıl ki ben burda Trabzonspor şampiyon olacak demiyorsam o arkadaşlarda Trabzonspor ligi ilk 3 içinde bitiremez demeleri tahmin değildir.
Türkiye'den transfer ettiğimiz herkesin tanıdığı ettiği futbolcuları bir yana koyuyorum genç ve yabancı oyuncularda aldık bunları performansı görülmeden konuşmak çok yersiz.Belki bu oyunculardan bazıları patlama yapacak takım olarak bir bütün halinde iyi bir performans sergileyecez bunlar olamaz mı ?
Geçen sene Gs kaç tane adam aldı. Kim tanıyordu Barış'ı , Serkan'ı. Ayrıca neden bu kadar içerlediniz onu da anlamadım.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Evet söyle şimdi bakalım sizin mesajlarınız bunlar . Peki bunların hangisinde Bence kelimesiyle başlayan cümleler var ??? Tahmin olabilmesi için bence , bana kalırsa , bana göre vs gibi kelimeler olmalı. Ama sizinkiler direk gelmez,etmez,olmaz,giremez gibi kesinlik içeren kelimeler.
Bütün mesajlarınız burda işte daha birşey demeye gerek yok . İkiniz birbirinizi çok iyi tamamlıyorsunuz BENCE ...
Transfer harici mesaj atanın gözünün yaşına bakmadan yazarlığını alacağım. Trabzonspor'un ligi kaçıncı bitireceğinin tartışılacağı konu burası değil.
Transfer ile ilgili olmayan mesaj atmamak sizin yararınıza olur. Benim için sizin yazarlığınızı almak 30 saniye sürer. Benim mesajıma da cevap vermeyin, çok cevap vermek istiyorsanız özel mesaj atabilirsiniz.
Uzatmaya gerek yok.Trabzonspor'a iyi bir sol kanat oyuncusu gerekli Colman zaten ileriye dönük bir ortasaha sanırım ikilinin arkasında o oynayacak.Başarılar Trabzonspor.
Trabzonspor Avukat Bürosunda gibi hissediyorum kendimi. Rahatsız olduğunuz bir mesaj varsa bunu bildirirsiniz ve biz gerekeni yaparız. Herkes birbirinden alıntı yapa yapa neyi başarmaya çalışıyorsunuz. Amacı olmayan işlerin devamından yana değilimdir. Birbirinizin fikrini değişemediğinize göre ve sürekli aynı çarkı döndürdüğünüze göre bu şekilde devam etmenize izin vermeyeceğim.
Bu mesajdan sonra bu tutumuna devam eden arkadaşlarımız olursa artık benim yapabileceğim birşey kalmıyor.
Unutmayalım ki;
Yazıyla insanların fikirlerini değişemezsiniz ancak kendinizi ifade edebilirsiniz.
Konuyu kapattığımızı ben, sonra hala devam ettiği için Burak yazmasına rağmen neden ısrarla mesaj atmaya devam ediyorsunuz arkadaşlar. Önceden yazılmış, tartışılmış, çok ileri gidildiğini düşünülünce de uyarı yapılmış. Lütfen sizler de bize yardımcı olun.
Forum üzerinden alıntı yapmayın, uyarı butonuna basın, orada dökün içinizi biz gerekeni yaparız.
Burası Trabzonspor'a saldırma veya Trabzonspor'u savunma konusu değil. Trabzonspor Transfer Haberleri konusu. İçeriği unutmadan devam edelim, bu son uyarı olsun.
Sylva transferi askıya alındı. Ben üzülmem gelmezse. Tolga - Onur bize yeter .
Bu sene kaleyi Onur'a devredersek tüm emeklerimizi riske atmış oluruz.Onur çok yetenekli kaleci ama bu sezon bu yükü taşıyamayabilir.Sylva zaten bizde en fazla 2 sene oynayacak ve Onur ondan çok şeyler öğrenebilir.Ayrıca bu sene Sylva'yı almazsak tek kalecimiz olacak o da Onur.Tolga'yı saymıyorum zaten kaleci maleci değil, Karadenizspor'a verilmeli.
Sylva olmazsa Trabzon Galatasaray'dan Aykut'a yönelsin bence.
Tolga geçen sene önünde oynayan o sözde defans ile oynadığı halde 22 maçda 18 gol yedi . Bu sene önünde sağlam bir defansla oynarsa daha iyi olacak ben Tolga'ya güveniyorum.
Zafer Yelen Transferi Rostock'un fiyatı sürekli yükseltip uçuk bi ücret belirtmesi nedeniyle kapandı diyor Can Karyagdı Ligtvde..Ayrıca Fransız bir orta saha süprizi olabilirmiş...Detay vermedi..
Ohh bee Sylva gelmiyor Fransa liginde oynamış falan hikaye şuanki Sylva'nın bize hiçbir katkısı olmaz.
Sylva'nın gelmemesi de nerden çıktı.Henüz ortada bişey yok.Büyük ihtimalle pürüzleri aşıp gelecek..
Transfer askıya alınmış,resmi siteden duyuruldu.
Yani şu an için gelmeyecek.
uefada cok dosyamız var dıe lelleyle de mahkemelık olmamk ıcın uzerıne gıtmıolar işn fransız orta saha rothen olsa ne olurdu be:D
Sylva ile anlaşılırken bonservis sorununu kendisinin halletmesi koşulu ile anlaşılmış.Sylva'da kulübündan alacağı karşılığında bonservisi için anlaşmış ama sonradan alacağının bonservisinden daha az olduğu anlaşılınca pürüz çıkmış.
Sylva gelmese de Trabzonspor kalecisi sıkıntısı çekmez. Onur bence iyi bir kaleci olacak ileride, ona şans verilmeli.
Sylva'nın gelmemesi Trabzonspor'u etkilemez bence de çok kaliteli ve gelecek vaadeden kalecilere sahipler , bu arada bu sezon Trabzonspor'un performansını çok merak ediyorum acaba bu yapılan transferler olumlu mu olumsuz mu etkileyecek ?
Bu Fransız ortasaha dedilerya tüm gazeteler çoşar şimdi Zidane Trabzonla futbola dönüyor gibi haberler bile okuyabiliriz. :D
bir hayal haber daha !!! nasıl böyle haber yapıyorlar hayrettın bısı ...
AKİNFEEV e yöneldi trabzonspor... kaynak fanatik :-))) hiç güleceğim yoktu ....
Zafer Yelen Trabzonspor'da
Trabzonspor Mali Saymanı Mahmut Aksu, Zafer Yelen'in kendisiyle ve kulübüyle her konuda anlaşmaya vardıklarını belirterek, "Şu anda sadece resmi imzaların atılması gerekiyor. Bunun için de bizim Hansa Rostock kulübüne gerekli ödemeyi yapmamız lazım. Bu, bir iki gün içerisinde olacak. Zafer Yelen yüzde 90 Trabzonspor'un futbolcusudur. Ancak resmi imza atılmadan her zaman pürüz çıkabiliyor. Bunu göz önünde bulunduruyoruz" dedi. Aksu, resmi imzanın atılmasının ardından 22 yaşındaki oyun kurucu Zafer'in, Bolu Gerede'de yapılan kampa katılacağını söyledi.
http://www.tff.org/Resources/TFF/Aut...a6db9702a6.jpg
"Zafer" gehört Trabzon!
Trabzonspor hat mit dem FC Hansa Rostock eine prinzipielle Einigung über den Wechsel des Auslandsfussballers Zafer Yelen, um den man sich seit einem Monat bemühte, erzielt.
"Aktuell fehlen nur noch die offiziellen Unterschriften. Hierfür müssen wir die zugesicherten Zahlungen tätigen. Innerhalb von ein bis 2 Tagen wird dies geschehen. Zafer Yelen ist zu 90 % schon ein Spieler Trabzonspors.
---------------
H.Rostock ile anlasilmis, sadece Trabzonspor iki gün icinde anlasilan miktari Rostock'un hesabina yollamasi gerekmektedir.
Trabzonspor Zafer Yelen ile anlaştı
Transfer sezonunun en aktif takımı olan Trabzonspor, Hansa Rostock takımında forma giyen Zafer Yelen ile prensipte anlaşmaya vardı.
NTVSPOR ve Ajanslar
Güncelleme: 16:03 TSİ 12 Temmuz 2008 Cumartesi
Trabzonspor, Almanya'nın Hansa Rostock takımında forma giyen Zafer Yelen'in transferini sonuçlandırmaya çalışıyor.
Kulüp genel saymanı Mahmut Aksu, yaptığı açıklamada, Zafer Yelen ile prensipte anlaşma sağladıklarını belirterek, ''Kulübü ile de görüşmeler olumlu sürüyor. Kulübü izin verirse birkaç gün içinde bu transfer resmiyet kazanır'' dedi.
22 yaşındaki orta alan oyuncusunun, resmi sözleşme imzalanması halinde bordo-mavili takımın Gerede'de yapılan kampına katılacağı öğrenildi.
Trabzon adına çok sevindim, gelir inşaallah.
Zafer Yelen'i izlemişliğim yok ama bildiğim kadarıyla 10 numara mevkiinde oynuyor.Ersun Yanal'ın oynayacağı sistemi çok iyi bilmiyorum ama çift forvet oynarsa çok fazla forma şansı bulabileceğini sanmıyorum.Hiç forma şansıda bulamaz demiyorum.Kadroda alternatif açısından alındı diye düşünüyorum.Hayırlı olsun..
Zafer Yelen transferi hayırlı uğurlu olsun. Zafer Yelen'i hiç izlemedim. Bu nedenle sağdan soldan duyduklarıma göre yetenekli bir genç olduğunu belirtiliyor. Trabzonspor, bu yıl çok iyi oyuncular aldı ve iyi bir takım kuruyor. Zafer Yelen ilede takıma genç bir isim kattılar. Trabzonspor'un artık transfer yapacağını düşünmüyorum. Çünkü çok fazla para harcadılar.