1 ile 30 arası toplam 1093 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri

Hybrid View

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Sen Kewell in transferini begenmeyen arkadasin

Valla ne diim, sen dediysen dogrudur
    Geç sen dalganı ama ister inanın ister inanmayın Yıldıray Trabzon'a gelmez. Herkesle her türlü iddiaya girerim bu konuda.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Ouzy View Post
    Geç sen dalganı ama ister inanın ister inanmayın Yıldıray Trabzon'a gelmez. Herkesle her türlü iddiaya girerim bu konuda.

Ben dalga gecmiyorumki nedense bi tek sen katilmiyosun burdakilerin goru$une .

-Marcelinho da oynuyodu Hertha Berlinde, maddi imkanlar sagladik ve geldi.
    - Emre Belozoglu, kendisi Fenerbahceden sonra avrupayami gitcek, yooo. Parayi secti geldi
    - Lincoln, $l de oynuyodu. Geldi Galatasaraya, cokmu avrupa maclarinda oynadi.

Bide yazmisin Fenerbahce haric hic bi kulup avrupada basari yakaliyamaz Genclerbirligi ve Denizlispor ornekleri var elimizde, o imkanlarla neler yaptilar.

Birazcik kendi kulubunu destekle bakalim biseyler degisiyomu degismiyomu

Ben dalga gecmiyorumki nedense bi tek sen katilmiyosun burdakilerin goru$une .

-Marcelinho da oynuyodu Hertha Berlinde, maddi imkanlar sagladik ve geldi.
    - Emre Belozoglu, kendisi Fenerbahceden sonra avrupayami gitcek, yooo. Parayi secti geldi
    - Lincoln, $l de oynuyodu. Geldi Galatasaraya, cokmu avrupa maclarinda oynadi.

Bide yazmisin Fenerbahce haric hic bi kulup avrupada basari yakaliyamaz Genclerbirligi ve Denizlispor ornekleri var elimizde, o imkanlarla neler yaptilar.

Birazcik kendi kulubunu destekle bakalim biseyler degisiyomu degismiyomu
    Birincisi; 3 transferinde ayrı ayrı hikâyesi var, zaten Emre'ninkini herkes biliyor.

İkincisi; benim başarıdan kastım UEFA Kupası'nda 3-4. tura çıkmak değil. UEFA'da final, Şampiyonlar Ligi'nde 2. tur, çeyrek final falan oynamak. Eğer senin dediklerin başarılıysa (kendilerine göre başarılılar, o ayrı tabii) bizde geçen sene 3. tura çıktık, biz de başarılıydık (!) o zaman.

Ben objektifim, hiçbir zaman sırf benim kulübüm diye kulübümü öve öve abartmam, rakip takımı da kötülemem.

Bilmem anlatabildim mi?

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Birincisi; 3 transferinde ayrı ayrı hikâyesi var, zaten Emre'ninkini herkes biliyor.

İkincisi; benim başarıdan kastım UEFA Kupası'nda 3-4. tura çıkmak değil. UEFA'da final, Şampiyonlar Ligi'nde 2. tur, çeyrek final falan oynamak. Eğer senin dediklerin başarılıysa (kendilerine göre başarılılar, o ayrı tabii) bizde geçen sene 3. tura çıktık, biz de başarılıydık (!) o zaman.

Ben objektifim, hiçbir zaman sırf benim kulübüm diye kulübümü öve öve abartmam, rakip takımı da kötülemem.

Bilmem anlatabildim mi?
    Imkana gore basari olculur, Galatasaray o imkanlarla cok daha iyi olmasi lazimdi. Denizli ve Gencler imkanlara gore cok basarili idi.

Her transferin bi hikayesi vardir 1-2 sene once en iyi futbolcu olarak gosterilen Ronaldinho satis listesinde, yane neler olur bilinmez

Ben kulubumu bu sene overim, tbi simdilik overim. Daha takimlar yeni yeni transferler yapiyoken biz kadromuzun tamamini hazirlik kampina goturduk, kesinlikle ovunulcek biseydir bu.

Trabzona gidip 3 forma alcam, bi tanede kombine alip hediye etcem ins bu gece ucaga bincez, yarina 7 gibi memleketimdeyim.

Imkana gore basari olculur, Galatasaray o imkanlarla cok daha iyi olmasi lazimdi. Denizli ve Gencler imkanlara gore cok basarili idi.

Her transferin bi hikayesi vardir 1-2 sene once en iyi futbolcu olarak gosterilen Ronaldinho satis listesinde, yane neler olur bilinmez
    Bence de daha başarılı olmamız lazım ama benim demek istediğim o çapta bir oyuncu Avrupa'da başarılı olabilecek bir takıma gelmek ister. Gerçekten başarılı olabilecek bir takıma gelmek ister.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bence de daha başarılı olmamız lazım ama benim demek istediğim o çapta bir oyuncu Avrupa'da başarılı olabilecek bir takıma gelmek ister. Gerçekten başarılı olabilecek bir takıma gelmek ister.
    Bizde yalandan bi basari yakalamicaz, takima guvenirse gelir futbolcu. Gokhan Unal, Burak Yilmaz gibi yapip Fenerbahceyi secebilirdi ama o bizi secti. Ayni sekilde Song gidip arap ulkelerinde cok daha para kazanabilirdi, hoca beni isteyince geldim diyor.

Kisacasi guven meselesi

Bizde yalandan bi basari yakalamicaz, takima guvenirse gelir futbolcu. Gokhan Unal, Burak Yilmaz gibi yapip Fenerbahceyi secebilirdi ama o bizi secti. Ayni sekilde Song gidip arap ulkelerinde cok daha para kazanabilirdi, hoca beni isteyince geldim diyor.

Kisacasi guven meselesi
    Gökhan Ünal'ı Fenerbahçe bonservisi yüksek bulup istemedi ki, Trabzon'da alabileceği en iyi oyunculardan birine biraz yüksek bir miktar verip aldı.

Ama dediğim gibi bir tarafta bakıyorsun Fenerbahçe'ye gerçekten iyi oyuncuları var, istikbal iyi, Avrupa'da başarı yakalayabilirler. Adam tabii oraya gidecek veya başarılı bir X takımına.

Ama bu yaşa gelmiş bir oyuncu böyle kulüpleri seçmez. He genç olsa ayrı, belki bir basamak olarak seçebilir küçük bir kulübü ama bu durumda zor...

Mesaj Yetkileri