http://i1105.hizliresim.com/2011/5/14/8460.jpg
Printable View
Beyaz liste ne oluyor?
Beyaz taraftsızı gibi birşey..
Kongre üyesidir.Quote:
ArdaUcer Arda Selim Üçer
Drogba Galatasaray'da. Ama bir Alex değil...
10. Sandık sonunda Toplam Oy
Aysal 1207
Kıran 272
Helvacı 168
Drogba dedikoduları artıyor.
Drogba gelirse cildiririm herhalde.
11. Sandık sonucu toplam oy dağılımı
Sn. Ünal Aysal : 1342
Sn. Turgay Kıran : 293
Sn. Mehmet Helvacı : 193
Beyaz Liste : 96
Biz Drogba'yı,Beşiktaş'ta Forlan'ı alsa ne güzel olur.İşte böyle oyuncular ligin kalitesini ve seviyesini arttırır.
Drogba mı hadi canım :D
Adnan Öztürk: "10 gün içinde futbol takımı şekillenecek" dedi. Eğer gelirse transferler Drogba'yla kalmayacak gibi, kalmamalı da. Keşke Keita geri dönse herşeyden çok sevinirim.
adnan öztürk'e yakın kaynaklar drogba'yı doğruluyor. gelirse lig seneye daha seyri güzel olur.
Adnan Öztürk: Galatasaray`a gerekli olan, Galatasaray icin transferlerde limitimiz yok. Avrupa`da baslara oynama zamanimiz gelmistir.
Geçen sene Polat 5 Milyon Lira bütçemiz var demişti. :D
Bence santrafor da önceliklilerden biri olmalı artık. Drogba çok yüksek maliyetlere gelmeyecekse, yıllık alınabilecek herhangi bir oyuncudan 1 M Euro fazla vermek Galatasaray ı çok da sarsmayacaktır. Drogba nın gelmesi, gelebilecek diğer yıldızlara da kapıyı açar.
Adnan Öztürk nerede açıklama yapıyor bilmiyorum söylerseniz güzel olur.
doğrudur, çok önemli bir isim, diğer yıldızlar için anahtar olacaktır ama sadece drogba yetmez yani senin de dediğin gibi maliyeti çok yüksek değilse tabi ki alınabilir ama arkasını dolduramazlarsa adam buraya tatil yapmaya gelmiş olur.. ki kimse alınmasın ama bjk'nin kadrosu da yıldızlarla dolu ama taraftarın isteklerine büyük oranda cevap verebilmiş değil.. futbol anlamında.. drogba'nın kişiliğini bilmiyoruz ama bana göre yaşı sanki biraz handikap gibi.
Drogba gelirse kendisini sadece ligde ve kupada görmek acı vericek bana :D Ama gelmesin arkadaş ben 32-33'lük emekliliği için para biriktirmeye gelen adam istemiyorum.
Daha kesinlesen birsey yok erken bu konulari konusmak emeklilik yasli vs Hagi de geldiginde yasli demislerdi adam efsanemiz oldu. Drogba da hirsli bi kisilik Hagi gibi. Aysal'in ve yöneticilerinin yaptigi aciklamalarda ilk sene tecrübeli oyunculari kadromuza katacagiz sonra genclere önem verecegiz demislerdi. Zaten en mantiklisi bu ilk bir iki sene kadroda tecrübeli oyuncularin olmasi avantaj olur.
Bizim icin en güzel transfer M. Sarp, Baris ve Baltanin bu takimdan gönderilmesi olur ayrica Nezihi.
Drogba'nın yerinde olsam sözleşme imzalarken BAM yoksa ben yokum diye bir madde ekletirim.İnşallah olur bu transfer.
14. Sandık Sonunda Toplam
Ünal Aysal 1766
Tugay Kıran 357
Nehnet Helvacı 240
Ünal Aysal başkan olduğuna göre Drogba dedikodusu üzerinden konuşabiliriz artık.
Kesinlikle istemediğim ve net olarak karşı olduğum bir transfer olduğunu söyleyebilirim. Bi kere takım içindeki dengeleri bozar aldığı ücretle. En fazla 1-2 sene oynar onda da ne kadar yatar bilemeyiz. Türk futbolunun genel yanlışı bu zaten, yıldızı al getir bıraktırabilirsen futbolu bıraktır, bıraktıramazsan gitsin başka takıma. Hep söyledim, hala söylüyorum genç adam lazım takıma.
Ünal aysal 1905 oyla başkan seçilmeyi garantilemiş
Sayı manidar olmuş :D
Yukarıda bir arkadaş bahsetmiş Hagi'ye denenlerden ben de şunu söyleyeyim.
Drogba bir Hagi etkisi yaratmasa bu takımın çehresini değiştirir. Çift forvette düşünsenize Drogba-Baros. Alacağı para o kadar uçuk kaçık da olmaz zaten, İngiltere'de aldığı paranın neredeyse yarısı vergiye gidiyordu zaten. Burada vergi vermeyecek birşey yapmayacak. Arkasını da sağlam adamlarla doldurursak Drogba inanılmaz bir transfer olur. Böyle yaşlıya can kurban.
Şu takıma Allah aşkına adam gibi orta saha alırsın her sene 3532256464 gol yemekten bıktık artık.Göbek bomboş her maç.
Juve'yle adı sık sık anılan Pirlo'nun da ismi geçiyor.
Elamder ismide geçiyor. Düşünsenize çift forvette Drogba - Elmander
TD ici Martin Jol adi geciyor.