Sayfa 31 / 578 İlkİlk ... 2129303132334181131531 ... SonSon
901 ile 930 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Beyaz liste ne oluyor?
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Beyaz taraftsızı gibi birşey..

ArdaUcer Arda Selim Üçer
    Drogba Galatasaray'da. Ama bir Alex değil...
    Kongre üyesidir.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

10. Sandık sonunda Toplam Oy

Aysal 1207
    Kıran 272
    Helvacı 168

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Drogba dedikoduları artıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Drogba gelirse cildiririm herhalde.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

11. Sandık sonucu toplam oy dağılımı

Sn. Ünal Aysal : 1342

Sn. Turgay Kıran : 293

Sn. Mehmet Helvacı : 193

Beyaz Liste : 96

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Biz Drogba'yı,Beşiktaş'ta Forlan'ı alsa ne güzel olur.İşte böyle oyuncular ligin kalitesini ve seviyesini arttırır.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Drogba mı hadi canım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adnan Öztürk: "10 gün içinde futbol takımı şekillenecek" dedi. Eğer gelirse transferler Drogba'yla kalmayacak gibi, kalmamalı da. Keşke Keita geri dönse herşeyden çok sevinirim.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

adnan öztürk'e yakın kaynaklar drogba'yı doğruluyor. gelirse lig seneye daha seyri güzel olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    DEDIKODU Galatasaray'in Didier Drogba ile 1+1 yillik sözlesme imzaladigi haberleri geliyor. Kongre bitimi ile aciklama gelebilir.

Frey falanda ismi geçiyor..Çokta çoşmamak lazım..Sonra gelen isimler beğenilmiyor.
    doğru söylüyorsun. mesela culio iş yapıyor ama o kadar büyük isimlerden bahsedildi ki, yerden yere vuruluyor adam şimdi.

ayrıca farklı bir konu ama drogba'nın bize yararlı olabileceğini sanmıyorum, öncelikli transfer yapılması gereken mevkiler var

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adnan Öztürk: Galatasaray`a gerekli olan, Galatasaray icin transferlerde limitimiz yok. Avrupa`da baslara oynama zamanimiz gelmistir.

Geçen sene Polat 5 Milyon Lira bütçemiz var demişti.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ThersoN View Post
    doğru söylüyorsun. mesela culio iş yapıyor ama o kadar büyük isimlerden bahsedildi ki, yerden yere vuruluyor adam şimdi.

ayrıca farklı bir konu ama drogba'nın bize yararlı olabileceğini sanmıyorum, öncelikli transfer yapılması gereken mevkiler var
    Bence santrafor da önceliklilerden biri olmalı artık. Drogba çok yüksek maliyetlere gelmeyecekse, yıllık alınabilecek herhangi bir oyuncudan 1 M Euro fazla vermek Galatasaray ı çok da sarsmayacaktır. Drogba nın gelmesi, gelebilecek diğer yıldızlara da kapıyı açar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Adnan Öztürk nerede açıklama yapıyor bilmiyorum söylerseniz güzel olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Bence santrafor da önceliklilerden biri olmalı artık. Drogba çok yüksek maliyetlere gelmeyecekse, yıllık alınabilecek herhangi bir oyuncudan 1 M Euro fazla vermek Galatasaray ı çok da sarsmayacaktır. Drogba nın gelmesi, gelebilecek diğer yıldızlara da kapıyı açar.
    doğrudur, çok önemli bir isim, diğer yıldızlar için anahtar olacaktır ama sadece drogba yetmez yani senin de dediğin gibi maliyeti çok yüksek değilse tabi ki alınabilir ama arkasını dolduramazlarsa adam buraya tatil yapmaya gelmiş olur.. ki kimse alınmasın ama bjk'nin kadrosu da yıldızlarla dolu ama taraftarın isteklerine büyük oranda cevap verebilmiş değil.. futbol anlamında.. drogba'nın kişiliğini bilmiyoruz ama bana göre yaşı sanki biraz handikap gibi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Drogba gelirse kendisini sadece ligde ve kupada görmek acı vericek bana Ama gelmesin arkadaş ben 32-33'lük emekliliği için para biriktirmeye gelen adam istemiyorum.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Drogba gelirse kendisini sadece ligde ve kupada görmek acı vericek bana Ama gelmesin arkadaş ben 32-33'lük emekliliği için para biriktirmeye gelen adam istemiyorum.
    ben de bundan biraz dert yanıyorum. çok iyi istekli bir takım kurulamazsa drogba için türkiye güzel bir tatil yeri olur.

Daha kesinlesen birsey yok erken bu konulari konusmak emeklilik yasli vs Hagi de geldiginde yasli demislerdi adam efsanemiz oldu. Drogba da hirsli bi kisilik Hagi gibi. Aysal'in ve yöneticilerinin yaptigi aciklamalarda ilk sene tecrübeli oyunculari kadromuza katacagiz sonra genclere önem verecegiz demislerdi. Zaten en mantiklisi bu ilk bir iki sene kadroda tecrübeli oyuncularin olmasi avantaj olur.

Bizim icin en güzel transfer M. Sarp, Baris ve Baltanin bu takimdan gönderilmesi olur ayrica Nezihi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Drogba'nın yerinde olsam sözleşme imzalarken BAM yoksa ben yokum diye bir madde ekletirim.İnşallah olur bu transfer.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

14. Sandık Sonunda Toplam

Ünal Aysal 1766
    Tugay Kıran 357
    Nehnet Helvacı 240

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Adnan Öztürk nerede açıklama yapıyor bilmiyorum söylerseniz güzel olur.
    GSTV'de yapmıştı açıklamaları.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Ünal Aysal başkan olduğuna göre Drogba dedikodusu üzerinden konuşabiliriz artık.

Kesinlikle istemediğim ve net olarak karşı olduğum bir transfer olduğunu söyleyebilirim. Bi kere takım içindeki dengeleri bozar aldığı ücretle. En fazla 1-2 sene oynar onda da ne kadar yatar bilemeyiz. Türk futbolunun genel yanlışı bu zaten, yıldızı al getir bıraktırabilirsen futbolu bıraktır, bıraktıramazsan gitsin başka takıma. Hep söyledim, hala söylüyorum genç adam lazım takıma.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ünal aysal 1905 oyla başkan seçilmeyi garantilemiş

Sayı manidar olmuş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Ünal Aysal başkan olduğuna göre Drogba dedikodusu üzerinden konuşabiliriz artık.

Kesinlikle istemediğim ve net olarak karşı olduğum bir transfer olduğunu söyleyebilirim. Bi kere takım içindeki dengeleri bozar aldığı ücretle. En fazla 1-2 sene oynar onda da ne kadar yatar bilemeyiz. Türk futbolunun genel yanlışı bu zaten, yıldızı al getir bıraktırabilirsen futbolu bıraktır, bıraktıramazsan gitsin başka takıma. Hep söyledim, hala söylüyorum genç adam lazım takıma.
    Yukarıda bir arkadaş bahsetmiş Hagi'ye denenlerden ben de şunu söyleyeyim.

Drogba bir Hagi etkisi yaratmasa bu takımın çehresini değiştirir. Çift forvette düşünsenize Drogba-Baros. Alacağı para o kadar uçuk kaçık da olmaz zaten, İngiltere'de aldığı paranın neredeyse yarısı vergiye gidiyordu zaten. Burada vergi vermeyecek birşey yapmayacak. Arkasını da sağlam adamlarla doldurursak Drogba inanılmaz bir transfer olur. Böyle yaşlıya can kurban.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Yukarıda bir arkadaş bahsetmiş Hagi'ye denenlerden ben de şunu söyleyeyim.

Drogba bir Hagi etkisi yaratmasa bu takımın çehresini değiştirir. Çift forvette düşünsenize Drogba-Baros. Alacağı para o kadar uçuk kaçık da olmaz zaten, İngiltere'de aldığı paranın neredeyse yarısı vergiye gidiyordu zaten. Burada vergi vermeyecek birşey yapmayacak. Arkasını da sağlam adamlarla doldurursak Drogba inanılmaz bir transfer olur. Böyle yaşlıya can kurban.
    Hagi bambaşka.

Alttaki paragrafta yazdığın gibi olursa yani arkası sağlam doldurulsa zaten harika olur. Ama bence Drogba yerine daha genç bir ismin arkasını doldururlarsa daha uzun vadeli bir takım yaratılmış olur ki futbolda bu çok önemli.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şu takıma Allah aşkına adam gibi orta saha alırsın her sene 3532256464 gol yemekten bıktık artık.Göbek bomboş her maç.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Juve'yle adı sık sık anılan Pirlo'nun da ismi geçiyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Elamder ismide geçiyor. Düşünsenize çift forvette Drogba - Elmander

TD ici Martin Jol adi geciyor.

Mesaj Yetkileri