Evet iki transfer de fail oldu sanırım.
Printable View
Evet iki transfer de fail oldu sanırım.
Kerim Frei transferini ilk ortaya atan isim olan Serdar Sarıdağ, tarafların her konuda anlaştığını ve yarın imzaların atılıp kapa bildirileceğini söylüyor. Sol bek için de Gençlerbirliği'nde oynayan Tosic'in adı geçmeye başladı. Hadi hayırlısı.
https://twitter.com/serdarsaridag/st...41773134241792
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/r...ler_55270.html
Yeni sol bek deniyor, 1 yıllık kiralık olarak geliyormuş.
Beşiktaş bence bu sene transfer planlamasını çok doğru yaptı.O yüzden Ramon olsun,bir başkası olsun kötü çıkacağını kesinlikle düşünmüyorum oyuncuların.
Ramon de Morais Motta
Haluk YÜREKLİ
Bjk Ramon'u kiraladı hayırlı olsun...
Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada, " Corinthians kulübünün oyuncusu Ramon de Moraes Motta'nın kiralanmasına ilişkin olarak kulübü ve kendisi ile görüşmelere başlanmıştır." denildi.
Hayırlı olsun...
Ramon İnstagram hesabından İstanbul biletini de gösterdi.
fm profilini koyabilecek bir arkadas var mı??
Beşiktaş'ın transfer listesindeki Kerim Frei'nin adı 2013-2014 sezonu için Fulham tarafından federasyona gönderilmedi.
Edit: İngiltere'de 25 kişilik kadroya ek olarak 21 yaşını geçmemiş futbolcuların hepsinin yazılabilmesi nedeniyle 19 yaşındaki Kerim Frei'ın ana listede yer almadığı ortaya çıktı.:mad:
ramon un profil iyimiş :)
kerimde umarım olur gelecege yatırım yapalım..
Profil sağlam yalnız.
İki 11 çıkaracak kadar sol bek geldi gündeme; ama dün geceye kadar ismini duymadığımız Ramon Motta çıktı şapkadan. Videolarını izledim, sağlam bir futbolcuya benziyor. Brezilya'da da, çok iyi takımlarda oynamış. Hayırlı olsun, nihayet sol bek muradımıza erdik. :)
İLLE DE "RAMON" OLSUN !
Güney Amerika futbolunu Türkiye'de belki de en iyi bilen Alper Öcal twitter'da şunları yazmış hakkında:
"Ramon haberlere göre bir yıllığına alınmış, kontratında uyum sağlayamazsa 6 ay içinde tekrar Brezilya'ya gönderilebileceği maddesi de varmış.Ramon ofansif ve lider karakterli bir oyuncudur. Vasco'da geçirdiği 2.5 yıl çok parlaktı, bayrak adam gibi seviliyordu ama 1 senedir düşüşte.Flamengo'da bu sene çıkış bekliyordum ama oynatmadılar.Takım da çöp zaten. Beşiktaş'ta iş yapar, istediği ortam var.Ramon'un kontrat şartları,İsmail projesine de uygun. Alınabilecek en iyi risklerden biriydi.Beşiktaş için de futbolcu için de sevindim.Ramon kulvarın tamamını işler, savunmada hücumda birebiri epey iyidir.Direkt kaleye olmayan duran topları iyi kullanır. Kademesi ehh.Beşiktaş için bir avantajı da Vasco,Corinthians, Flamengo gibi oranın babalarında oynamış olması. Büyük kulüp ortamını, derbileri iyi bilir. Orda kulvarı tek başına kullanıyor bekler, önlerinde yardımcı kenar yok.Aynı seviyede değil oradaki kademeyle buradaki.Brezilya'nın elitlerinde oynamış her bek burada vasat üstü iş yapar.Beşiktaş kiralık, ucuz ama kalitesi olan, hem yabancı sınırından hem İsmail döndüğünde rotasyonda ters yapmayacak bek arıyordu ve aldı.Kâfi."
BELEŞTEPE
Haydi hayırlı olsun.
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=308875Quote:
Ramon de Moraes Motta'nın kiralanmasına ilişkin Corinthians kulübü ile 2013-14 sezonu sonuna kadar bedelsiz olarak anlaşılmıştır. Oyuncuyu sezon sonunda 2.500.000 Avro karşılığında satın alma opsiyonu Şirketimize aittir.
Bana göre İsmail'den de diğer beklerdende daha kalitelidir. En azından onları aratmaz diye düşünüyorum. Çok büyük fos çıkmazsa bence bırakılmamalı. :)
Ben buna transfer başarısı derim. 2,5 milyon euro da makul bir ücret. Pazarlık edilirse, daha da aşağılara çekilir, memnun kalıp almaya karar verirsek. Hiç gündemde değilken alınması da, bedelsiz kiralanmasında 1 numaralı etken; fakat belli bir plan dahilinde transfer edildiği ortada. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. :k:
Ramon'u hiç izlemedim ama unutma ki bu ligde yabancı sınırlaması var, seneye de 5+0+3'e düşüyor ve İsmail ve Uğur gibi iki yerli sol bek var. Bu şartlar altında Ramon'un nasıl bonservisi alınacak? İsmail'in de üstünde hatta ligin üstünde bir performans göstermesi gerekiyor.
Dediğim gibi üstün bir performans sergilerse söylediğin gibi bu mesajı hatırlamam bile ama öyle bir performans beklemiyorum kendisinden.
Edit: Şimdilik çok iyi performans gösteren bir Gökhan Töre var. Eğer onun da bonservisi alınacaksa Roman''ın bonservisine verilecek para da Gökhan'ınkine gider.
Ben bu adamdan ümitliyim, iş yapar Beşiktaş'ta. FM'de de profili çok sağlam.
Hayırlı olsun. Böylece bir bek daha geride bekleyen, bir bekte hücumcu diyebiliriz. Eksik bir şey kalmadı. Devre arası forvet transferi olabilir.
Genç oyuncularımızdan Atınç Nukan, Çanakkale Dardanelspor'a kiralandı.
Kerim Frei ile ilgili gelişme var mı?
Sadece bekliyoruz. Ümit Milli maçta oynuyor bugün ve gol de atmış. Bugün veya yarın aldık aldık, yoksa daha çok bekleriz.
TRANSFER: Burak Kaplan bonservisiyle Fethiyespor'a transfer oldu.
Burak Kaplan gibi adamı bitirdi Samet
motta istanbuldaymis su an
Gündüz veya akşam üzeri saatlerinde, Kerim Frei bildirimini de görürüz son olarak inşallah, amin. :icon_smile:
Beşiktaş’ın öncelikli sol bek adayı olan ancak görüşmelerden sonuç alınamayınca siyah beyazlıların transferinden vazgeçtiği Büttner kendisine transferde kolaylık sağlamayan kulübüne sitem etti. Ülkesinin De Telegraaf gazetesine konuşan Hollandalı oyuncu, “Manchester United ile bir görüşme gerçekleştirdim ve onlara bana bir sezon için müsaade etmelerini söyledim. Dünya Kupası öncesinde kendimi gösterebileceğim bir yerde oynamak isitiyordum, ama olmadı” dedi.
Siyah beyazlı formayı giymeyi çok istediğini itiraf eden Büttner, “Beşiktaş benim için son ana kadar savaşan tek kulüptü. Harika bir kulüp, formasını giymeyi isterdim. Gelişimim adına çok yararlı olurdu. Hocam David Moyes ile konuştuğum da benim de takıma katılacağımı ve çalışmalara başlayacağımı söyledi. Ayrıca daha çok süre vermeyi düşündüğünü de iletti. Yapacak bir şey yok. Şimdi takımıma odaklanmaya çalışacağım” şeklinde konuştu.
Kerim transferi olursa olur olmazsa da olmaz, ilk 11 de oynaması zor görünüyor o yüzden fazla kasmamak gerek.
Bu arada LigTV'de hayırlı olsun Beşiktaş'a diyorlar.
Transfer döneminin bitmesine saatler kala Beşiktaş İngiltere'nin Fulham takımında forma giyen 19 yaşındaki Türk futbolcu Kerim Frei Koyunlu'yu kadrosuna kattı. İki gün önce genç futbolcunun transferi için Fulham ile bonservis bedeli konusunda anlaşmaya varan Siyah Beyazlı yönetim, bugün de futbolcunun menajeri ile anlaşmaya vardı.
Bugün yapılan son görüşme sonrası Beşiktaş'ın Kerim Frei ile 5 yıllık kontrat imzalayacağı bildirildi. Siyah Beyazlı kulübün transafer ile ilgiliyi resmi açıklamayı bir kaç saat içinde yapması bekleniyor
ÖVÜNÇ ÖZDEM/İSTANBUL,(DHA)
Kanatlarda Kerim, Gökhan, Olcay, Holosko
Beşiktaş şu anda Türkiye liginde yeni oluşturulan yabancı kuralına göre doğru adımlar atan tek takım. Harika genç ve potansiyeli yüksek oyunculara sahibiz. Önder özen ve Biliç varken bu adamların futbollarını da her geçen maç ve yıllarda ileriye taşıyacaklarından şüphem yok.
Kerim Frei KAP'a bildirilmiş, görüşmelere başlanılmış.