Sayfa 423 / 480 İlkİlk ... 323373413421422423424425433473 ... SonSon
12,661 ile 12,690 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Kullanıp atmaktan bahsediyorsun da merak ettim Ramon'u kaç kez izledin ?

Eğer iyi performans gösterir de yönetim almaya kalkarsa bu söz hatırlanmaz bile
    Ramon'u hiç izlemedim ama unutma ki bu ligde yabancı sınırlaması var, seneye de 5+0+3'e düşüyor ve İsmail ve Uğur gibi iki yerli sol bek var. Bu şartlar altında Ramon'un nasıl bonservisi alınacak? İsmail'in de üstünde hatta ligin üstünde bir performans göstermesi gerekiyor.

Dediğim gibi üstün bir performans sergilerse söylediğin gibi bu mesajı hatırlamam bile ama öyle bir performans beklemiyorum kendisinden.

Edit: Şimdilik çok iyi performans gösteren bir Gökhan Töre var. Eğer onun da bonservisi alınacaksa Roman''ın bonservisine verilecek para da Gökhan'ınkine gider.
    Last edited by manager725 : 05.Eylül.2013 at 20:21

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Ben bu adamdan ümitliyim, iş yapar Beşiktaş'ta. FM'de de profili çok sağlam.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Hayırlı olsun. Böylece bir bek daha geride bekleyen, bir bekte hücumcu diyebiliriz. Eksik bir şey kalmadı. Devre arası forvet transferi olabilir.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Genç oyuncularımızdan Atınç Nukan, Çanakkale Dardanelspor'a kiralandı.

Kerim Frei ile ilgili gelişme var mı?

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Sadece bekliyoruz. Ümit Milli maçta oynuyor bugün ve gol de atmış. Bugün veya yarın aldık aldık, yoksa daha çok bekleriz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

TRANSFER: Burak Kaplan bonservisiyle Fethiyespor'a transfer oldu.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    TRANSFER: Burak Kaplan bonservisiyle Fethiyespor'a transfer oldu.
    Leverkusen'den Fethiyespor'a. Güzelmiş.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Burak Kaplan gibi adamı bitirdi Samet

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

motta istanbuldaymis su an

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by playeray View Post
    Burak Kaplan gibi adamı bitirdi Samet
    Kafa olarak bir halt olamayacağına bizzat şahit olduğum için kimseye suç atmaya gerek yok dostum

Samet'e bayıldığımdan savunmuyorum yani ama adamda kafa yok.
    Last edited by Kaka Leite : 06.Eylül.2013 at 03:08 Reason: Argo

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Gündüz veya akşam üzeri saatlerinde, Kerim Frei bildirimini de görürüz son olarak inşallah, amin.

Beşiktaş’ın öncelikli sol bek adayı olan ancak görüşmelerden sonuç alınamayınca siyah beyazlıların transferinden vazgeçtiği Büttner kendisine transferde kolaylık sağlamayan kulübüne sitem etti. Ülkesinin De Telegraaf gazetesine konuşan Hollandalı oyuncu, “Manchester United ile bir görüşme gerçekleştirdim ve onlara bana bir sezon için müsaade etmelerini söyledim. Dünya Kupası öncesinde kendimi gösterebileceğim bir yerde oynamak isitiyordum, ama olmadı” dedi.
    Siyah beyazlı formayı giymeyi çok istediğini itiraf eden Büttner, “Beşiktaş benim için son ana kadar savaşan tek kulüptü. Harika bir kulüp, formasını giymeyi isterdim. Gelişimim adına çok yararlı olurdu. Hocam David Moyes ile konuştuğum da benim de takıma katılacağımı ve çalışmalara başlayacağımı söyledi. Ayrıca daha çok süre vermeyi düşündüğünü de iletti. Yapacak bir şey yok. Şimdi takımıma odaklanmaya çalışacağım” şeklinde konuştu.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kerim transferi olursa olur olmazsa da olmaz, ilk 11 de oynaması zor görünüyor o yüzden fazla kasmamak gerek.

Bu arada LigTV'de hayırlı olsun Beşiktaş'a diyorlar.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Transfer döneminin bitmesine saatler kala Beşiktaş İngiltere'nin Fulham takımında forma giyen 19 yaşındaki Türk futbolcu Kerim Frei Koyunlu'yu kadrosuna kattı. İki gün önce genç futbolcunun transferi için Fulham ile bonservis bedeli konusunda anlaşmaya varan Siyah Beyazlı yönetim, bugün de futbolcunun menajeri ile anlaşmaya vardı.

Bugün yapılan son görüşme sonrası Beşiktaş'ın Kerim Frei ile 5 yıllık kontrat imzalayacağı bildirildi. Siyah Beyazlı kulübün transafer ile ilgiliyi resmi açıklamayı bir kaç saat içinde yapması bekleniyor

ÖVÜNÇ ÖZDEM/İSTANBUL,(DHA)

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Kanatlarda Kerim, Gökhan, Olcay, Holosko

Beşiktaş şu anda Türkiye liginde yeni oluşturulan yabancı kuralına göre doğru adımlar atan tek takım. Harika genç ve potansiyeli yüksek oyunculara sahibiz. Önder özen ve Biliç varken bu adamların futbollarını da her geçen maç ve yıllarda ileriye taşıyacaklarından şüphem yok.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Kerim Frei KAP'a bildirilmiş, görüşmelere başlanılmış.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Önder Özen şov yaptı transferlerde ! açık ve net.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

1,5 yıl uğraştık alamadık,3 günde bitirdiler,helal olsun,süper bir yerli transferi,inşallah ülke futboluna yararlı olur,tabi Beşiktaş'a yararlı olmasın
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

I love you yeni yönetim
    FM Gazetesi

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'a fayda sağlar inşallah. Hayırlı olsun.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Oyuncumuz Burak Kaplan Fethiyespor'a 2013-14 sezon sonuna kadar bedelsiz olarak kiralanmıştır.

Tanju Kayhan da sezon sonuna kadar kiralık olarak Eskişehirspor'da.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Önder Özen'i ve Bilic'i getirenlerden Allah razı olsun. Yönetimi ve başkanı da tebrik ediyorum. İşi, bilenlere emanet ettiler ve yüzümüzü güldürdüler. Eneramo ve Sezer transferleri fiyasko, onları göz ardı edemem; ama transferler genel olarak belli bir plan-program dahilinde yapıldı, bu kesin. Transfer başarısının % 80-85 civarında olduğunu düşünüyorum.

Kerim Frei de, 2-3 günde ortaya çıktı ve mutlu sonla tamamlandı. Hayırlı, uğurlu olsun.

Tanju ile beraber, keşke G.Süzen ve M.Akgün'ü de gönderebilseydik.

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Önder Özen'i ve Bilic'i getirenlerden Allah razı olsun. Yönetimi ve başkanı da tebrik ediyorum. İşi, bilenlere emanet ettiler ve yüzümüzü güldürdüler. Eneramo ve Sezer transferleri fiyasko, onları göz ardı edemem; ama transferler genel olarak belli bir plan-program dahilinde yapıldı, bu kesin. Transfer başarısının % 80-85 civarı olduğunu düşünüyorum.

Kerim Frei de, 2-3 günde ortaya çıktı ve mutlu sonla tamamlandı. Hayırlı, uğurlu olsun.

Tanju ile beraber, keşke G.Süzen ve M.Akgün'ü de gönderebilseydik.
    Eneramo için farklı düşünüyorum bence bu sene 10 golden fazla atacak. Sezer ise fiyaskodan ötesi. Niye alındığı belirsiz. 1,5 Milyon Euro çöpe gitti.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    Eneramo için farklı düşünüyorum bence bu sene 10 golden fazla atacak. Sezer ise fiyaskodan ötesi. Niye alındığı belirsiz. 1,5 Milyon Euro çöpe gitti.
    Eneramo, kontenjandan ötürü kadroya zor girer. Motta da geldi, yer kalmadı Eneramo'ya. Almeida sakat ya da cezalı olmadığı sürece, 1. tercihte yer alacaktır. Ayrıca, Eneramo'nun fiyasko olma sebebi, hastane odasında imza attırıyor olmamız. Kalp ritmi bozuk, ayağı sakat; ama transfer edildi her ne hikmetse. Sağlıklı olsaydı ve kontenjan sorunundan dolayı tribüne mahkum olmasaydı, Eneramo için iyi bir transfer diyebilirdim.

Sezer için de, sadece 1,5 milyon euro değil; alacağı maaşı da eklersek, çok daha fazlası çöpe gitti. Devre arasında, takas yoluyla elden çıkarılır umarım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sezer'e biraz haksızlık yapıyorsunuz gibi oynarsa bence iş yapacak oyuncu. Ömer Şişmanoğlunun bir sakatlığı falan mı var acaba ona da 1.5 civarı bir para ödenmişti ama hiç düşünmedi Bilic.

Mesaj Yetkileri