F.Terim'in Akp'li olmadığını veya rte'yi desteklemediğini nerden biliyorsun.
Printable View
Ülkücülerin de desteğini alan bir isim rte. Benim demek istediğim herşeyin olabileceği sonuçta ülkücü olup rte'yi seven çok bu memlekette. Fatih Terim belki bunlardan biridir belki de değildir. Fakat kalkıp kesin bir şekilde başbakanın baskısı altında o belgeselde rol aldı demek yanlış. Hem F.Terim'in karakterine de uymayan bir durum değil mi sence de?
Emin olun buradan konuşmak ile o kişilerin konumunda olmak çok farklı oluyor. Bilemiyorum nasıl bir olay oldu da belgeselde yer aldı. Ancak, eğer Başbakan tarafından böyle birşey için RİCA edildiyse Fatih Terim oynamak zorunda kalmıştır. Maalesef üst düzey görevlilerin ricaları biraz daha etkili olabiliyor. Son olarak, gerçekten ülkücü olup da başbakana destek veren görmedim. Çünkü mantığa aykırı. Başbakan milliyetçi değil. Bir ülkücü milliyetçi olmayan birine destek veremez.
Real Madrid - Juventus - SK Galatasaray - FC Kopenhag
Bizi iki kere yenen takım bizimle beraber gruptan çıkar.
Melo'nun Juveye karşı nasıl hırslı oynayacağını düşünüyorum da, şimdiden heyecan basıyor. İyi ki böyle bir gruba düştük ya, ney o öyle Cluj, Braga falan :)
Asıl Şampiyonlar Ligi bu sene işte,inşallah her maç zevkli geçer,inşallah her maçı kazanırız.
Boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığı. :) Geçen sene ekstra bir stres vardı, çıkamasaydık bu gruptan bile çıkamadılar denilecekti ve bu herkesi etkileyecekti. Şimdi ancak 4. olsak eleştiriler gelir, kağıt üzerinde ilk 2ye girmemizin beklenmediği bir gruptayız ve bunun rahatlığının maçlara yansıyacağını düşünüyorum. Güzel maçlar olsun, keyif alalım. :)
Arena'daki maçların hepsini kazanacağız. Sonra üst turdayız. Bırakın da Real Madrid ile Juventus düşünsün bunu :)
https://twitter.com/ChampionsLeague/...31729814298624
Fazla söze gerek yok Juve Ceo'sunun dediği gibi Juve ile ikincilik için savaşacağız.
10 puan gruptan çıkarır 9 puan ve altı Avrupa Ligi' ne götürür
gs-rm
juv-gs
gs-kpg
kpg-gs
rm-gs
gs -juv
Fikstür tam istediğim gibi.Juve ile Arena final olur.
Fikstürde hem iyi hem kötü gibi.İlk 2 maçta puan alamamak sürpriz olmaz.Sonrasında Kopenhag'ı her 2 maçtada geçip tekrar gruba ortak olabiliriz.Son maç gerçekten tam bir final olucaktır.Ya ŞL için yada Avrupa Ligi için.
Tarihlerde belli olmuş.
Galatasaray-Real Madrid 17 Eylül
Juventus - Galatasaray 2 Ekim
Galatasaray - Kopenhag 23 Ekim
Kopenhag - Galatasaray 5 Kasım
Real Madrid - Galatasaray 27 Kasım
Galatasaray - Juventus 10 Aralık
Fikstüre inanılmaz mutlu oldum Real'le ilk maç hemde Arena'da.İlk 2 maçtan 3 ya da 4 puan kaparsak müthiş olur.
Real Madrid ile yaptığımız 5 resmi maçta 3 galibiyet, 2 mağlubiyetimiz var. Kendi sahasında oynayan takım kazanmış 4 maçta da, 1'i süper kupaydı zaten. 2 kez yapmış olduğumuz tur mücadelesinde elenmişiz böylece.
Juventus ile yaptığımız 4 resmi maçta 2 beraberlik, 1 galibiyet, 1 mağlubiyetimiz var. 2 kez yapmış olduğumuz tur mücadelesinide geçmişiz bu sonuçlarla.
Diyeceğim şudur ki; kendi sahamızda 9 puanı toplayabileceğimizi gösteriyor bu istatistikler, bence de gayet mümkün, en azından 7 puan toplasak yeterli.
Bilgileri mackolik'ten aldım, hata varsa affola.
Fikstür gerçekten çok güzel gelmiş. 10 puan alır 2. olarak çıkarız biz bu gruptan
Fikstürün güzel olduğuna inanmıyorum ben.
Galatasaray-Real Madrid
Juventus - Galatasaray
Galatasaray - Kopenhag
Kopenhag - Galatasaray
Real Madrid - Galatasaray
Galatasaray - Juventus
Kazanabileceklerimiz bunlar bence. Madrid maçları tam tersi olsaydı belki burda puan kapabilirdik. Ama ilk maç TT Arenada olması kötü oldu. Madrid ciddi oynayıp yenecektir.
Ben 3. olarak UEFA'ya gideriz diye düşünüyorum.
Arkadaşlar bırakın isteyen istediği partiye oy versin neyin derdindesiniz a partisi kötüde b partisi çok mu iyi ? Futbol forumunda futbol konuşalım.Galatasaray'a da çektiği kuralar sonucunda başarılar dilerim inşallah yüzümüzü kara çıkarmazlar.
4. GS-Antalya
GS-Real Madrid
5. Besiktas-GS
6.GS-Rize
Juventus-GS
7. Akhisar-GS
8.GS-Karabuk
GS-Kopenhag
9. Kayseri-GS
10. GS-Konya
Kopenhag-GS
11. FB-GS
12. GS-Sivasspor
Real Madrid-GS
13. Kasimpasa-GS
14. GS-Elazig
GS-Juventus
15. Genclerbirligi-GS
şampiyonlar liginden sonraki bütün lig maclarımız deplasman bu kötü olmus ligi kötü etkileyebilir özellikle 2 derbi var cok zor bir sene gecirecegiz gibi 2 transfer yapılmalı en azından bir solbek kesin sart
grup çok güzel. juventus'u özlemiştik... bence r. madrid konusunu abartmayın. juventus ya da biz de lider çıkabiliriz bu gruptan. tamam kadro olarak en iyisi madrid ama bu iş sahada biter. iyi bir rüzgarı ilk maçtan arkamıza alabilrsek ve ilk 2 maçtan 4 puan çıkarırsak 5. haftaya gelindiğinde 10 puanla tepede olabiliriz... ben umutluyum ama mevcut sistemle değil. 4-4-1-1e dönülmesi ve kanatlara adam alınması lazım....
Bence çıkamayız biz çıkabilecek gibi olsak bile çıkarmazlar. Bu gerçekten böyle.
Bakın aha yazıyorum buraya hakem hataları yasanıp da grupta 3. olursak Avrupa liginde aynı hakem hataları bizim lehimize olur kupayı alma ihtimalimiz de olur. Bilindik senaryolar yani.
Yalnız gruptan 3. olarak Avrupa Ligi'ne gidersek yarı final büyük ihtimal gelebilir,hatta final şansı da yüksek ancak öncelikle Şampiyonlar Ligi'nde kalıcı olalım,gruptan çıkalım,turlar atlayalım,amaç bu olmalı.Neyse Aralık ayı bir gelsin o zaman ne durumdayız bakarız.
Ben şahsen 1. olabileceğimize inanıyorum.Hiç bir takım yenilmez değildir.
We have Drogba they don't desem adamlar Ronaldo'nun sadece formasını gösterseler yeter :n:
Çok da umrumdaydı :0: Şekli yeter;
http://31.media.tumblr.com/62fd66bee...4h99o3_250.gif
hoca scott piriyi milli takima goturuyormus devre arasinda kim depolama yapacak takima ?... belli oldu hoca gozunde galatasarayi bitirmis veya bitirttirmisler.. yazik.
koskoca milli takimda scottan baska adammi yok ?
İyi ne diyim senin mantığına göre Fatih hoca Piri'yi götürerek takımın kötülüğünü istiyor.
Avcı gittikten sonra ekipte gitti.Trabzon'dan kaleci hocasını,Hamza hocayı ve Piri'yide alarak yeni ekip oluşturuyor.Mantıklı olanda kendi ekibini kurması.
Ümit Davala-Hasan Şaş ve diğer antrenörler eşşek değil ya antremanda çalıştırsınlar takımı.
Selçuk kaç haftadır kayıp.Adama bu sene bir şeyler olmuş.
Valla geçen sezonki senaryoyu izliyoruz geçen sezona da sancılı başlamıştık toparlanmamız 6.-7. haftayı bulur.Aslında kampta iyiydik ama ligle bir tutmak yanlış olur milli aradan sonra daha iyi oluruz inşAllah.Bu arada Drogba şu frikikleri Selçuk ile Sneijder'e bıraksa iyi olur artık ikna olması lazım vuramıyor işte.
amrabattan cok umitliydim artik umidim kalmadi basit bir oyuncu yaptgi ekstra birsey yok...
riera-dany-amrabat-eboue(her ne kadar satilmasini istemesemde) elden cikartmaliyiz...
muslera
sabri(hamit) chedjou-semih-balta
melo-selcuk
Bruma - Sneijder - Arda
Drogba
soyle bir kadro bekliyorm ama iste arda cok cok zor... arda yerine engini monte etmeliyiz yada ne bilim yerli iyi bir kanatmi aliriz artik bilemiyorum...
sahsi gorusum dogrudur burak bu ligde 2 yildir gol krali ama ayaginda top tutamayan forvetede forvet demem ben iyi bir paraya satilmali acilen.
Burak satıldı diyelim geriye tek Drogba kalıyor. Drogba sakatlanırsa forvette Umut Bulut mu oynayacak. Bu mudur yani Galatasaray'da takım mühendisliği ve planlaması. Drogba'nın sakatlanma riskini göz önüne almadan Burak'ın satılması çok saçma olur. Tek forvette as forvetini zorlayacak bir oyuncun yoksa iki kulvarda zorlanırsın. Hoş Galatasaray bu kadroyla iki kulvarı götüremez diyorum ben. Yeter ki ligde rakipler hatayı az yapsın. İyi bir kadrosu var ama geniş değil. Kenardan oyuna girip etki yapabilecek, esnekliği sağlayacak kaç oyuncusu var?
Tespit yapmaktan sıkıldım artık,kendimi sıkmaktan başka bir işe yaramıyor.Her maçı kazanırız inşallah bu sezon.Bundan başka yapacak yorumun ne bana ne takıma yararı var.Sinir hastası olacağım yeminle.
bruma forvet mevkisindede oynuyabiliyor necatiyi alalim yine ona raziyim ayaginda top tutabiliyor paslari duzgun bitiriciligide fena degildir neconun..
Forvet adamının işi gol atmaktır. Burak öyle veya böyle gol atıyor mu atıyor. Savunma yapmıyor, koşmuyor, top tutamıyor diyede adam yollanmaz. Burak klasında tek vuruş ustası forvet almaya kalksan 20 M€ dan kapıyı açarlar. Hava hoş Galatasaray Burak'ı satarsa işin rengi değişir. Juve'ye karşı, Real'e karşı Necati ile saç baş yolarsınız :) Burak yerine Necati'yi tercih etmek epey garip geldi oyuncu havuzu bu kadar mı dar. Hep aynı isimleri isteyip duruyorsunuz. Ayrıca Galatasaray'a gerekli olan şu an kanat, Burak satılırsa forvet ihtiyacı da doğar.
KaynakQuote:
Zorunlu Açıklama
Bugün, Fotomaç Gazetesi’nde, Savaş Çorlu imzalı, Wesley Sneijder ile Burak Yılmaz’ın antrenmanda “kavga ettiklerini” iddia eden bir yazı yayınlanmıştır.
Daha önce gazetecilik ahlak ve meslek ilkelerine aykırı tutumları nedeniyle futbol takımımızın idmanlarına dahi alınmayan Fotomaç Gazetesi’nin bu iddiasını 24 saatte ispat etmemesi halinde hukuki sürecin başlatılacağını ve bu yayının kulüple tüm ilişkisinin kesileceğini kamuoyunun bilgisine sunarız.
Galatasaray Spor Kulübü
Bana kalırsa Burak ile Drogba'nın yanına bir üçüncü forvette olmalı. Kaliteli yerli bir isim olsa fena olmaz. Necati Ateş veya Muhammet Demir gibi birisi. Burak bu sezon kesinlikle kalmalı. Galatasaray'a çok büyük katkısı var. Benzema tarzında bir oyuncu. Gol atması dışında fazla bir şey beklememek lazım ondan. Bunun yanında Bruma kesinlikle alınmalı. Büyük katkısı olur. Onun haricinde keşke birde sol bek alınabilseydi.
Şuan için Hakan Balta götürüyor ama Şampiyonlar Liginde o bölgeyi hallaç pamuğuna çevirirler.